- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.321
Çok teşekkür ederizzz inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıklaNAsıl anladınız peki ikiz olduğunu mesela betada falan çıktı mı az cok ?? Yoksa sadece muayenede mi anlaşıldı kuzu ?? Allahım esirgesin çok güzel çok sevindim
Çok teşekkür ederizzz hepimizin inşallahhAyyyy gelsin ikizlerrrçok sevindim ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ikiz çok tatlı bi durum bende isterdim ama ailede hiç yok bizim
Yumurtlaman ne zaman oldu canım ben betaya göre bakıyorum 19 Kasımda döllenmis gözüküyor ama benim yumurtlama akıntısı 22 si gelmişti,o gün olmuştur diye düşünüyorum aceba iki kez mi yumurtladım,kafamda deli sorularÇok teşekkür ederizzz inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıklayok kız betam çok normal ilerliyordu 2-2 buçuk kat biz keseyi görmeye gittiğimizde gördü şoka girdik çok minikti gelişmeyebilir dedi bugün gelişmiş araları kapanmış nerdeyse çok sordum kist olabilir mi kanama kanalı falan diye yok zaten yolkları var ikisininde dedi
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versinÇok teşekkür ederizzz inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıklayok kız betam çok normal ilerliyordu 2-2 buçuk kat biz keseyi görmeye gittiğimizde gördü şoka girdik çok minikti gelişmeyebilir dedi bugün gelişmiş araları kapanmış nerdeyse çok sordum kist olabilir mi kanama kanalı falan diye yok zaten yolkları var ikisininde dedi
Kuzum günaydın bende 4 haftalığım aynı şekilde söylemedim ultrasonda görüp söyleyim dedim ben arkadaşlarımızla kulaklık takıp kelime anlatma oyunu oynarken söylicem baba olduğunu belki fikir olurGünaydın kızlar, 3+ 4 oldum bugün, hala eşime söylemedim. Keseyi ve kalp atışını görüp öyle söyleyeyim dedim. İlki düşüktü çünkü. Heveslendirmek istemiyorum. Sizler eşlerinize söylediniz mi öğrenince? Sürpriz yapan varmı? Ben ilkinde bir kutuya idrar testini ve bir çift patik koyup vermiştim. Ama düştü onu tekrar yapmam. Bu sefer ultrason resmini veririm heralde saklayabilirsem
Kızlar bunlardan bişey anlamadım nedir değerlerimde çok yüksek çok korktum
Çok güzelmiş canımKuzum günaydın bende 4 haftalığım aynı şekilde söylemedim ultrasonda görüp söyleyim dedim ben arkadaşlarımızla kulaklık takıp kelime anlatma oyunu oynarken söylicem baba olduğunu belki fikir olur
İkiz miÇok teşekkür ederizzz inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıklayok kız betam çok normal ilerliyordu 2-2 buçuk kat biz keseyi görmeye gittiğimizde gördü şoka girdik çok minikti gelişmeyebilir dedi bugün gelişmiş araları kapanmış nerdeyse çok sordum kist olabilir mi kanama kanalı falan diye yok zaten yolkları var ikisininde dedi
Çok teşekkür ederim kuzuummm içim rahatladıIgC li degerlerin yüksek olması iyi çünkü bağışıklıgınız oldugunu gösteriyor o virüslere :) korkma yani
EvetHelin sen Diyarbakır'da mısın kız
Değilim 14 ü de ne bileyim tedirginimaman söyle gitsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız eşin değilmi saklasan ne olacak pat diye söyle ailelere bile söyledik biz iyi günde kötü günde yanımızdalar diye
Reglim yaniDeğilim 14 ü de ne bileyim tedirginim
Ben de 5+2yim bugün daha hiçbir şey yok bulantı falanKızlar 5+2 deyim bulantım yok denecek kadar azsizin ne zaman başladı
ben hala inanamıyorum kalp atışını duyana kadar sanırım hayırlısı tedirgin olmayın eşiniz destek olur söyleyin gitsinDeğilim 14 ü de ne bileyim tedirginim
Ovulasyon testiyle yaptım canım o zaman 9 kasım yumurtlama günümde. Daha sonra birkaç kötü doktor deneyimim oldu en son 18 kasımda doktoruma gittiğimde çatlamış yumurtan var dedi 2 kere olmuşYumurtlaman ne zaman oldu canım ben betaya göre bakıyorum 19 Kasımda döllenmis gözüküyor ama benim yumurtlama akıntısı 22 si gelmişti,o gün olmuştur diye düşünüyorum aceba iki kez mi yumurtladım,kafamda deli sorular
Çok teşekkürler şu an en birinci sonum mide bulantım ne zaman geçecek maf etti beniHayırlı olsun canım Allah kolaylık versin
Merak ettiğin bir şey olursa bana sorabilirsin 17 aylik ikizlerim var
Ve bir gebelikte yasanabilecek tüm sorunları yaşadım ikizlere hamileyken
Yaaa çok teşekkürler hepimizin sağlıkla gelsinler inşallahhİkiz miçok güzel sağlıkla gelsinler
Malesef 5+2de başladı….Kızlar 5+2 deyim bulantım yok denecek kadar azsizin ne zaman başladı
Haklısın kalp atışı duyana kadar böyle olurum, acaba kalp ne zaman duyulurben hala inanamıyorum kalp atışını duyana kadar sanırım hayırlısı tedirgin olmayın eşiniz destek olur söyleyin gitsin