Hayırlı olsun canım zaten sen mutlu haberi duymuşsun insanın gözü cinsiyet felan görmezYa aradım doktorumu ama telefonda bilgi vermiyormuşlar direk onunla konuşamadım konferanstaydıyarebbiiim resmen 3 haziranı bekletecekler bana
Mesaj olarak yazmıştı bana doktorum ya. Doktorlarımız sağolsun Komisyonlarını fazla fazla alıyorlar tek merak ettiğimiz şeye saatler sonra dönüyorlar ben de cinsiyeti öğrenememiştim hemen.Ya aradım doktorumu ama telefonda bilgi vermiyormuşlar direk onunla konuşamadım konferanstaydıyarebbiiim resmen 3 haziranı bekletecekler bana
Aynen şükürler olsun, darısı tüm bekleyenlerin başınaHayırlı olsun canım zaten sen mutlu haberi duymuşsun insanın gözü cinsiyet felan görmez
Aynen, dedem Allah muhtaç etmesin ama yokluklarını da göstermesin derdi onlar içinMesaj olarak yazmıştı bana doktorum ya. Doktorlarımız sağolsun Komisyonlarını fazla fazla alıyorlar tek merak ettiğimiz şeye saatler sonra dönüyorlar ben de cinsiyeti öğrenememiştim hemen.
Çok sevindim canım gözün aydın, darısı başımıza inşallah insan rahatlıyor tabii. Benim de yaş faktörüm var. Ayy öğrenemedin mi hala?Ya bugün çıktı, risk bulunmamaktadır diye yaş olunca insan tedirgin oluyor bolca sonucu duyunca ağladımdaha doktorum aramadı cinsiyet için meraktan fenalıklar geçiriyorum
yaş kaçki?Ya bugün çıktı, risk bulunmamaktadır diye yaş olunca insan tedirgin oluyor bolca sonucu duyunca ağladımdaha doktorum aramadı cinsiyet için meraktan fenalıklar geçiriyorum
Darısı başına, güzel haberler inşallah. Şimdi aradı y kromozomu görülmüş, bir tanesi de kız gibi sanki demişti 2 hafta önce yani kız net olmamakla beraber as as assss bayraklarıÇok sevindim canım gözün aydın, darısı başımıza inşallah insan rahatlıyor tabii. Benim de yaş faktörüm var. Ayy öğrenemedin mi hala?
Bak işte ikiz analarının kaderi bu erkek belli oluyor sonra bekle ki kız kesinleşsin. Allahım sen duamızı biliyorsun, amiin :) Erkekler garanti şimdi hadi inşallah o sanki, benziyor kelimelerin yerini 1 ve 3 haziranda biri %100 kız cümlesi gelirDarısı başına, güzel haberler inşallah. Şimdi aradı y kromozomu görülmüş, bir tanesi de kız gibi sanki demişti 2 hafta önce yani kız net olmamakla beraber as as assss bayrakları
Aminnnn, önce sonucun çıksın ilk güzel haberi alalım. Sonra da kızları kesinleştirelimBak işte ikiz analarının kaderi bu erkek belli oluyor sonra bekle ki kız kesinleşsin. Allahım sen duamızı biliyorsun, amiin :) Erkekler garanti şimdi hadi inşallah o sanki, benziyor kelimelerin yerini 1 ve 3 haziranda biri %100 kız cümlesi gelir
Ay hepimiz bunu yaşadık resmenDarısı başına, güzel haberler inşallah. Şimdi aradı y kromozomu görülmüş, bir tanesi de kız gibi sanki demişti 2 hafta önce yani kız net olmamakla beraber as as assss bayrakları
Kanama bendede oldu oksapar kullandım ama bendeki epey yoğundu sizde nasıldı lütfen cevap verebilirmisiniz.Benim 5.haftadan itibaren her hafta kanamam oldu malesef düşük tehlikesi dediler rapor aldım çalışmıyorum 2aydır. iki haftadır hiç kanamam olmadı maşallah diyeyiminşallah bir daha da yaşamam çok endişe verici oluyor. İkizlerde kanama durumlarıyla daha sık karşılaşıyoruz diyorlar doktorlar ekstra dikkat gerekiyor gerçekten.
Her çeşidini yaşadım başlarda iğneye bi hafta ara veriliyordu kanama olunca zaten iki gün vurulsam yine kan geliyordu yine bırakıyordum sonra tamamen kestik. iğnenin sadece pıhtılaşma sorunu olanların kullanması gerekiyor zaten gerek yoktu dedi doktorum. Siyah da oldu kahverengi de açık kırmızı da koyu kırmızı daKanama bendede oldu oksapar kullandım ama bendeki epey yoğundu sizde nasıldı lütfen cevap verebilirmisiniz.
Resmen sırayla aynı şeyler, aynı laflarAy hepimiz bunu yaşadık resmençok sevindimmm
27yimKızlar grupta 20li yaşlarında olan var mı ben 23ümsize abla dicem artık hehe (şaka yapıyom )
Aa yakınmış yaşlarımız sevindimm
Cnm beta kaç çıktı nasıl anladinzMerhaba kızlar önceki 2022 ikiz gebeleri çoktan doğurdu, bu konuyu daha doğurmamış biz ikiz anneleri için açtım, doğumum aralık gibi gözüküyor inşallah8+5 haftalığım. Sizde durumlar nasıl?
Ben beta hiç baktırtmadım son adet tarihimden hesapladım 4 bucuk haftalıkken doktora gittim kese göründüCnm beta kaç çıktı nasıl anladinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?