Merhaba arkadaşlar
24+4 den bildiriyorum
22. Haftadan beri artık daha çok hissetmeye başladım.Karnım bayağı büyümüş durumda
Ben hormon ilaçlarını 12.haftada bıraktım. Kadın doğum uzmanı yerine sürekli perinatogla devam ediyorum. 11. Haftada nipty testi yaptırdım. İkiside erkek çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece 9. Hafta da az da olsa kanamam oldu ve dupot iğne vuruldum haftada bir.Perinatolog ikiz olması nedeniyle 150 mg ecospin içmemi önerdi. Ayrıca ocean mumy kullanıyorum. 16. Haftadan itibaren demir magnezyum ve d vitamini takviyesi de alıyorum. Vücudumda ki değşikliğe gelince ödem ister istemez oluyor. Ve bu ellerimde uyuşukluk yapıyor. Bunun için el bilek ateli kullanıyorum iyi geliyor. Ayrıca 3. Aydan itibaren burnum çok tıkanıyor gece ağzım açık ve kendi horlama sesimle uyanıyorum
73 kilo ile h.kaldım şimdi 81 kiloyum. Öyle aşermem bulantım olmadı sadece burnum tıkalı olmasına rağmen iyi koku alıyor ve kızartma balık kokusuna karşı hassas.
Karnım iyice gerildi gece yastık desteği iyi geliyor. Bunun dışında çok şükür diyelim. İkiz gebelik olunca bakalım önümüzdeki 3 ay nasıl geçer bilmiyorum ama doğum sonrası bebek bakımından çok da korkuyorum açıkçası. Hele diğer doğum yapmış ikiz grubunu takip edince daha da çok tırsıyorum.
Sonra da doğan büyür diye teselli veriyorum.
Bizden şimdilik bu kadar .birçoğunuzdan önde gittiğim için detaylı yazdım.
Herkese mutlu hamilelik dilerim