Anladım cnm bnm beta yüksek çıktı kese bı tane gözüktü zatenBen beta hiç baktırtmadım son adet tarihimden hesapladım 4 bucuk haftalıkken doktora gittim kese göründü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm bnm beta yüksek çıktı kese bı tane gözüktü zatenBen beta hiç baktırtmadım son adet tarihimden hesapladım 4 bucuk haftalıkken doktora gittim kese göründü
Eğer 6. Haftada kese 1 taneyse tektir canım gebelikAnladım cnm bnm beta yüksek çıktı kese bı tane gözüktü zaten
6. haftamda tek kesem vardı :)Eğer 6. Haftada kese 1 taneyse tektir canım gebelik
Aaa:) ozaman çift yumurta olabilir mi Lalenin ki? Benim 7. Haftamda çiftti6. haftamda tek kesem vardı :)
21Kızlar grupta 20li yaşlarında olan var mı ben 23üm size abla dicem artık hehe (şaka yapıyom)
Slm bende 5 ve 6 haftalıkken özele gittiğimde tek keseydi 8 haftalıkken devlete gıttıgımd3 neredeyse bakmadı bile satjerler 'di bu pazartesi yani 12 haftalık olduğumda yine özele gitim ikiz gebelik dedi Ben şok nasıl dedim 3 ultrason kagıdımda da tek kese tek bebek vardı doktor nasıl bilmiyorsun diye kızdı ben birden olmaz diyince şoktan heyecandan ama şuan tek ikiz mi çift ikiz gebelik mi bilmiyorum 1 hafta sonra gidip öğrenicem hayırlısıyla heyecandan soramadım bile belki doktor söyledi de ben duymadım çünkü soktaydımEğer 6. Haftada kese 1 taneyse tektir canım gebelik
Hayırlısı olsun canım geç öğrendin belki tek yumurta ikizidir bilmiyorumSlm bende 5 ve 6 haftalıkken özele gittiğimde tek keseydi 8 haftalıkken devlete gıttıgımd3 neredeyse bakmadı bile satjerler 'di bu pazartesi yani 12 haftalık olduğumda yine özele gitim ikiz gebelik dedi Ben şok nasıl dedim 3 ultrason kagıdımda da tek kese tek bebek vardı doktor nasıl bilmiyorsun diye kızdı ben birden olmaz diyince şoktan heyecandan ama şuan tek ikiz mi çift ikiz gebelik mi bilmiyorum 1 hafta sonra gidip öğrenicem hayırlısıyla heyecandan soramadım bile belki doktor söyledi de ben duymadım çünkü soktaydım
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba hanımlar bende bugün öğrendim ikizlere hamile oldugumu. 5. Haftadayım 2023 ocak sonunda doğacak diyorduk ama ikizler erken geliyormuş sanırım sağlıkla kucağımıza alalım
25te başlarım heraldekızlar alışverişe hangi haftada başlıyorsunuz ?
Hayırlısı olsun canım geç öğrendin belki tek yumurta ikizidir bilmiyoru
Sağol canım evet ama 6 haftalık ultrason fotsunda kese bir tane tek bebek vardı bende anlamadim ya tek yumurta ikizi olsaydı görünürdü diye düşünüyorumHayırlısı olsun canım geç öğrendin belki tek yumurta ikizidir bilmiyorum
Tek yumurta ikizleri bazen kendini 12. Haftaya kadar bile belli etmiyormuş diye duydum, tek çift farketmez sağlıklı olsunlar daSağol canım evet ama 6 haftalık ultrason fotsunda kese bir tane tek bebek vardı bende anlamadim ya tek yumurta ikizi olsaydı görünürdü diye düşünüyorum
Aynn öyle önce sağlık tek çift fark etmiyor.Tek yumurta ikizleri bazen kendini 12. Haftaya kadar bile belli etmiyormuş diye duydum, tek çift farketmez sağlıklı olsunlar da
SağolunHoşgeldin hayırlı olsun
Yavaştan başladım. Erkek olan için 2-3 tulum ve zıbın aldım. Kız kesinleşmese de bugün beğendiğimiz 2-3 parçayı aldık eşimle Çarşamba cinsiyetler netleşince daha çok yöneliriz alışverişekızlar alışverişe hangi haftada başlıyorsunuz ?
Dündü ama gidemedik eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı bugün gideceğiz inşallah artık kesinleşsin bence de ya 17.haftadayız. Canım bebeklerimi göreceğim çok heyecanlanıyorum
12.haftadaki ultrason fotoğrafını at buraya istersen bakalım canım resimden de belli olur ayrı çift keseyse çift yumurta tek kesenin içinde iki tane bebek varsa tek yumurta ikizi oluyor gerçekten baya geç öğrenmişsin bir ay nasıl gitmeden durabildin doktora ben iki haftada bir doktordayım.Slm bende 5 ve 6 haftalıkken özele gittiğimde tek keseydi 8 haftalıkken devlete gıttıgımd3 neredeyse bakmadı bile satjerler 'di bu pazartesi yani 12 haftalık olduğumda yine özele gitim ikiz gebelik dedi Ben şok nasıl dedim 3 ultrason kagıdımda da tek kese tek bebek vardı doktor nasıl bilmiyorsun diye kızdı ben birden olmaz diyince şoktan heyecandan ama şuan tek ikiz mi çift ikiz gebelik mi bilmiyorum 1 hafta sonra gidip öğrenicem hayırlısıyla heyecandan soramadım bile belki doktor söyledi de ben duymadım çünkü soktaydım
12.haftadaki ultrason fotoğrafını at buraya istersen bakalım canım resimden de belli olur ayrı çift keseyse çift yumurta tek kesenin içinde iki tane bebek varsa tek yumurta ikizi oluyor gerçekten baya geç öğrenmişsin bir ay nasıl gitmeden durabildin doktora ben iki haftada bir doktordayım.