2022’nin yeni ikiz gebeleri

Ya aradım doktorumu ama telefonda bilgi vermiyormuşlar direk onunla konuşamadım konferanstaydı🥺 yarebbiiim resmen 3 haziranı bekletecekler bana🤬
Mesaj olarak yazmıştı bana doktorum ya. Doktorlarımız sağolsun Komisyonlarını fazla fazla alıyorlar tek merak ettiğimiz şeye saatler sonra dönüyorlar ben de cinsiyeti öğrenememiştim hemen.

Mesaj olarak yazmıştı bana doktorum ya. Doktorlarımız sağolsun Komisyonlarını fazla fazla alıyorlar tek merak ettiğimiz şeye saatler sonra dönüyorlar ben de cinsiyeti öğrenememiştim hemen.
Aynen, dedem Allah muhtaç etmesin ama yokluklarını da göstermesin derdi onlar için 🤣🤣 napalım iyiler ya o yeter ❤️

Ya bugün çıktı, risk bulunmamaktadır diye yaş olunca insan tedirgin oluyor bolca sonucu duyunca ağladım 😎 daha doktorum aramadı cinsiyet için meraktan fenalıklar geçiriyorum🤣🤣
Çok sevindim canım gözün aydın, darısı başımıza inşallah insan rahatlıyor tabii. Benim de yaş faktörüm var. Ayy öğrenemedin mi hala?

Çok sevindim canım gözün aydın, darısı başımıza inşallah insan rahatlıyor tabii. Benim de yaş faktörüm var. Ayy öğrenemedin mi hala?
Darısı başına, güzel haberler inşallah. Şimdi aradı y kromozomu görülmüş, bir tanesi de kız gibi sanki demişti 2 hafta önce yani kız net olmamakla beraber as as assss bayrakları🧿🧿❤️❤️

Darısı başına, güzel haberler inşallah. Şimdi aradı y kromozomu görülmüş, bir tanesi de kız gibi sanki demişti 2 hafta önce yani kız net olmamakla beraber as as assss bayrakları🧿🧿❤️❤️
Bak işte ikiz analarının kaderi bu erkek belli oluyor sonra bekle ki kız kesinleşsin. Allahım sen duamızı biliyorsun, amiin :) Erkekler garanti şimdi hadi inşallah o sanki, benziyor kelimelerin yerini 1 ve 3 haziranda biri %100 kız cümlesi gelir :dua:

Bak işte ikiz analarının kaderi bu erkek belli oluyor sonra bekle ki kız kesinleşsin. Allahım sen duamızı biliyorsun, amiin :) Erkekler garanti şimdi hadi inşallah o sanki, benziyor kelimelerin yerini 1 ve 3 haziranda biri %100 kız cümlesi gelir :dua:
Aminnnn, önce sonucun çıksın ilk güzel haberi alalım. Sonra da kızları kesinleştirelim💃💃

Benim 5.haftadan itibaren her hafta kanamam oldu malesef düşük tehlikesi dediler rapor aldım çalışmıyorum 2aydır. iki haftadır hiç kanamam olmadı maşallah diyeyim 🧿 inşallah bir daha da yaşamam çok endişe verici oluyor. İkizlerde kanama durumlarıyla daha sık karşılaşıyoruz diyorlar doktorlar ekstra dikkat gerekiyor gerçekten.
Kanama bendede oldu oksapar kullandım ama bendeki epey yoğundu sizde nasıldı lütfen cevap verebilirmisiniz.

Kanama bendede oldu oksapar kullandım ama bendeki epey yoğundu sizde nasıldı lütfen cevap verebilirmisiniz.
Her çeşidini yaşadım başlarda iğneye bi hafta ara veriliyordu kanama olunca zaten iki gün vurulsam yine kan geliyordu yine bırakıyordum sonra tamamen kestik. iğnenin sadece pıhtılaşma sorunu olanların kullanması gerekiyor zaten gerek yoktu dedi doktorum. Siyah da oldu kahverengi de açık kırmızı da koyu kırmızı da 😐 koyu olanlar yoğun oluyordu bende. Koyudan da korkma diyordu doktorum

Kızlar grupta 20li yaşlarında olan var mı ben 23üm😂 size abla dicem artık hehe (şaka yapıyom:KK70:)

Kızlar 6 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü kalp atışını daha duyamadım beta 10.000 çıkmış acaba ikiz olma ihtimali var mı tek köşede çift yani

X