Fetal dna kesinlikle öneririm ikiz gebeliklerde tüm doktorlae öteki testler yerine sadece bunu öneriyor fakat Allah korusun birşey çıkarsa birinde hangisi olduğunu bilemiyolar ileriki haftalarda ultrasonla anlıyolarmış hangisi olduğunubebe yağı olması sart mı ? Vücut yağı olmaz mı ?
benimde göbeğim çıktı sanki. Bende kilo almadım ama 158 62 ile hamile kaldm .
Zaten boyum yok umarım çok kilo almam .
İkiz gebelikte fetal dna testi için hala kafam karısık ya. Allah göstermesin birinde srun olsa hangisinde olduğunu biliyorlar mı ?
Geçmiş olsun canım zorla da olsa içmeye çalış at vücudundan biran önce inşallahKızlar idrarımda kan ve kristal çıktı kusmalardan dolayı su içemiyorum ve bu nedenle tüm idrarım vajinam enfeksiyon olmuş hep doktorum kızdı biraz su içiceksin 2 litre ve ayran meyve suyu gibi şeylerde içiceksin dedi benim su içemememden dolayı bebekler şuan riske girdi aşırı fazla enfeksiyonum var dua edin bana ve bol bol su için olur mu en az 2 litre su için..
Merhaba hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıkla ilerlerHERKESE MERHABALAR TÜP BEBEK SONUCU İKİZLERE HAMİLEYİM 7+4 DAHA COK KÜCÜGÜZ ..
KUSMALARIMIZ BAŞLADI .. AMA ONUN HARICINDE BISE HISSETMIYORUM .. UMARIM GUZEL GECER ..
SU ICSEM KUSASIM GELİYOR ..
Merhaba hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıkla ilerlerBen de tüp bebekle hamile kaldım ilk üç ay ekstra dikkat gerektiriyor. Benim kusmam da olmadı hiç açıkçası son iki haftaya kadar bir belirtim bile yoktu iki haftadır göğsüm şişmeye göbeğim çıkmaya başladı da hamile olduğumu anladım
Geçmiş olsun canım, zorlayarak da olsa içmen gerekiyor bu durumda. Ben de 3 lt civarı içmeye çalışıyorum. Su bu dönemde ekstra önemliKızlar idrarımda kan ve kristal çıktı kusmalardan dolayı su içemiyorum ve bu nedenle tüm idrarım vajinam enfeksiyon olmuş hep doktorum kızdı biraz su içiceksin 2 litre ve ayran meyve suyu gibi şeylerde içiceksin dedi benim su içemememden dolayı bebekler şuan riske girdi aşırı fazla enfeksiyonum var dua edin bana ve bol bol su için olur mu en az 2 litre su için..
Biz çok şükür 2 bebeyle bulantı kısımlarını güzel atlattık, allaha bin şükürMerhaba hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıkla ilerlerBen de tüp bebekle hamile kaldım ilk üç ay ekstra dikkat gerektiriyor. Benim kusmam da olmadı hiç açıkçası son iki haftaya kadar bir belirtim bile yoktu iki haftadır göğsüm şişmeye göbeğim çıkmaya başladı da hamile olduğumu anladım
Benim de çok çıktı bence çıkmaya da devam ediyor her gün sanki bi de kendilerini hissettirselerGeçmiş olsun canım, zorlayarak da olsa içmen gerekiyor bu durumda. Ben de 3 lt civarı içmeye çalışıyorum. Su bu dönemde ekstra önemli
Biz çok şükür 2 bebeyle bulantı kısımlarını güzel atlattık, allaha bin şükürGöbeğim bi anda pırtladı benim yaa, ilk gebeliğimde bu göbeğe 5.5 aylıkken filan anca sahiptim. Göğüsler de aldı başını gitti
Cuma günü randevum gerçekten bi karışık oldu ama ayrıntılı ultrasonda ve fetal DNA da erkek kesindi DNA sonucu yanlış olamaz o yüzden ben bir erkek bir kızmış gibi davranıyorum şu anda. Diğer doktorum da 15.haftada çıkıntı yok ikisinde de kız gibiler dedi ona da anlam veremedim çünkü perinatolog kızın çıkıntısını bile göstermişti bize aşağı doğru.
Senin ne zaman randevun
Valla benim de bence büyüdü baya her geçen gün hızla büyüyor. Bugün kurumda diyolar hala zayıf hala zayıf bi de 2 bebek olduğunu söylemedim yakın arkadaşlarım dışında :) İkiz olduğunu bilseler hepten zayıfsın da zayıfsın dicekler. Evet benim de baya hassaslar yaa, yara olmadığı sürece emziririz de. İnşallah en az yarayla atlatırız süreciBenim de çok çıktı bence çıkmaya da devam ediyor her gün sanki bi de kendilerini hissettirselerbenim göğüs uçlarım acıyor baya dokunamıyorum hep mi böyle gider bilmiyorum ama bu şekilde olacaksa nasıl emecekler bebeklerim diye düşünmeye başlamadım değil
Hahaha benim eşim de aynı, ki sadece olasılık söyledi kız için. Bir kız bir erkek işte diyor. Bence de senin biri kız biri erkek. Sorma 16. haftaya girdim daha belirsizlik içinde. Randevum 1 haziranda haftaya çarşamba o güne dek çatlamazsam inşallah. Aslında başka doktora gitsem öğrenirim ama erkeği perinatologdan duydum birini bari kendi tatlı tüp bebek doktorumdan duyayım istiyorumCuma günü randevum gerçekten bi karışık oldu ama ayrıntılı ultrasonda ve fetal DNA da erkek kesindi DNA sonucu yanlış olamaz o yüzden ben bir erkek bir kızmış gibi davranıyorum şu anda. Diğer doktorum da 15.haftada çıkıntı yok ikisinde de kız gibiler dedi ona da anlam veremedim çünkü perinatolog kızın çıkıntısını bile göstermişti bize aşağı doğru.
Eşim de diyor biri kızı biri erkeği kesinleştirdi bir kız bir erkek işte
Herkesler 12.haftada öğreniyor ben 16haftalık oldum net değil
Seninki de kız-erkek çıkacak bence inşallah da öyledirler aşırı benimsedim ben kız-erkeğiValla benim de bence büyüdü baya her geçen gün hızla büyüyor. Bugün kurumda diyolar hala zayıf hala zayıf bi de 2 bebek olduğunu söylemedim yakın arkadaşlarım dışında :) İkiz olduğunu bilseler hepten zayıfsın da zayıfsın dicekler. Evet benim de baya hassaslar yaa, yara olmadığı sürece emziririz de. İnşallah en az yarayla atlatırız süreci
Hahaha benim eşim de aynı, ki sadece olasılık söyledi kız için. Bir kız bir erkek işte diyor. Bence de senin biri kız biri erkek. Sorma 16. haftaya girdim daha belirsizlik içinde. Randevum 1 haziranda haftaya çarşamba o güne dek çatlamazsam inşallah. Aslında başka doktora gitsem öğrenirim ama erkeği perinatologdan duydum birini bari kendi tatlı tüp bebek doktorumdan duyayım istiyorum
12.haftada tahminlerini söylüyorlar ama kesin değil diyorlarhayallerim yıkıldı 12.haftada cinsiyet belli olur diyordum ben :)
Biri oldu da diğeri için tahminde bulundu sadece daha da arttı heyecanhayallerim yıkıldı 12.haftada cinsiyet belli olur diyordum ben :)
İnşallah canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin tabii ama sonra da gönlümüzden geçeni nasip etsin. Ara ara bel ağrılarım oluyor kasık ağrılarım da anlık oluyor genelde uzun süreli değil. Geçen hafta işe başladım çok şükürSeninki de kız-erkek çıkacak bence inşallah da öyledirler aşırı benimsedim ben kız-erkeği
bugün uzun zaman sonra bir komşuma gittim 3saat oturmuşum şuanda kasığımda öyle yoğun bir baskı ve ağrı var ki anlatamam sen de oluyor mu?ağrım çok şiddetli değil Allahtan ama yine de garibime gitti bu kadar basit yorulmamÇalışmaya başladın değil mi sen? Evde de oturuyorum aslında ama daha kısa süreler de uzanıyormuşum demekki.
Aynı bende ya belim kalınlaştı çok, göbek özellikle akşamlarıGeçmiş olsun canım, zorlayarak da olsa içmen gerekiyor bu durumda. Ben de 3 lt civarı içmeye çalışıyorum. Su bu dönemde ekstra önemli
Biz çok şükür 2 bebeyle bulantı kısımlarını güzel atlattık, allaha bin şükürGöbeğim bi anda pırtladı benim yaa, ilk gebeliğimde bu göbeğe 5.5 aylıkken filan anca sahiptim. Göğüsler de aldı başını gitti
Akşam göbeğini hiç sorma, sabahla akşam arasında bikaç ay oynuyo olabilirAynı bende ya belim kalınlaştı çok, göbek özellikle akşamlarıgöğüslerim normalde zayıf olduğumdan çok iri değiller aslında fekat onlar göbeğimden hızlı ilerliyor. Vücudumdaki değişimlerden korkuyorum
Merhaba 🖐Merhaba kızlar önceki 2022 ikiz gebeleri çoktan doğurdu, bu konuyu daha doğurmamış biz ikiz anneleri için açtım, doğumum aralık gibi gözüküyor inşallah8+5 haftalığım. Sizde durumlar nasıl?
Aynı şoku ben de 8. haftada yaşamıştım, günlerce kendime gelemedimMerhaba 🖐
12 haftalık hamileyim bugün ikiz olduğunu öğrendim cok şaşırdım hiç beklemiyordum şaşkınlıgımıdan hiç birşey diyemedim doktora oyda bir sürü sormak istediklerim
Aynn ya halen çoktayım sabahtandır ve ben 12 haftalıgım 8 haftalıkken devlete gitim 2 sn bile bakmadılar ve ikiz olduğunu söylemedilerAynı şoku ben de 8. haftada yaşamıştım, günlerce kendime gelemedim
Allah kucağına almayı nasip etsin.tüp bebek ilemi hamile kaldiniz. Çift embrymu transfr edildibende varım. 9+4 ilk gebeliğim. ikiz