2022’nin yeni ikiz gebeleri

Pardon şuan 33 haftalikmissin🤭yanlış anlamışım. İnşallah kuvoz e gerek kalmadan sağlıkla nasip eder inşallah Allah 🥰
Inşallah canım, 37. Haftada alıcağını söyledi doktor. Benim eşim 25inden itibaren izin almıştı işten ama doktor o tarihe kadar bile beklemenin tehlikeli olabileceğini söyledi neden bilmiyorum😂😂 21inde geliyor aşklarım❤️ İnşallah hepimizin doğumu güzel geçer…

Inşallah canım, 37. Haftada alıcağını söyledi doktor. Benim eşim 25inden itibaren izin almıştı işten ama doktor o tarihe kadar bile beklemenin tehlikeli olabileceğini söyledi neden bilmiyorum😂😂 21inde geliyor aşklarım❤️ İnşallah hepimizin doğumu güzel geçer…
Neden tehlikeli olabileceğini söyledi. Bana Dr tamamen spontane gibi bakıyor 28 Aralık 40 oluyor bana da 12 sine kadar olursa sezeryan olmazsa normal yaparsın dedi tamamen sürece bıraktı gibi anladım ben 🙈

Neden tehlikeli olabileceğini söyledi. Bana Dr tamamen spontane gibi bakıyor 28 Aralık 40 oluyor bana da 12 sine kadar olursa sezeryan olmazsa normal yaparsın dedi tamamen sürece bıraktı gibi anladım ben 🙈
Benim açılmam hiç yok ve serviksim çok uzun ve kapalı hatta doktor hamileliğin başında ki gibi uzun dedi yani normal doğum yapmam zaten mümkün değil.😂 sizin rahim ve bebek normal doğum için hazırsa normal doğum yapabilirsiniz yurtdışında ikiz gebelikler normal doğum yapıyor mesela. 37 haftadan sonra eğer normal doğumu beklicekseniz hergün hastaneye gidip bebek kalp atışını dinlemek gerekiyormuş👍🏻

Kızlar hepinize merhaba 21+2 ikiz hamileyim ve bebeklerin hareketlerini hissetmedim henüz iyice panik yaptım.sizler ilk ne Zaman hissettiniz

Kızlar hepinize merhaba 21+2 ikiz hamileyim ve bebeklerin hareketlerini hissetmedim henüz iyice panik yaptım.sizler ilk ne Zaman hissettiniz
Eğer ilk gebeliğinse çok normal 23 haftaya kadar hissedersin kesin. Ben 21de hissettim ama tam anlamıyla tekmeler 27-28 haftalarda hissediliyor bence en azından bende öyle oldu

Kızlar merhaba ben adetime 2 gün kala kan verdim beta 554 çıktı normal gebelik için yüksek geldi bana adetinden önce kan verip ikiz gebeliğini öğrenen var mı değerleriniz nasıldı

bende 33.haftamdan sesleniyorum , doktor gün vermedi ama geçen hafta gittiğimde NST de sancı göründü.

Yarın kontrolüm var. Bakalım minnaklar kaç kilo olmus :)

bende 33.haftamdan sesleniyorum , doktor gün vermedi ama geçen hafta gittiğimde NST de sancı göründü.

Yarın kontrolüm var. Bakalım minnaklar kaç kilo olmus :)
Bize de haber ver benim de en son 2 kgydi her biri, 9 gün sonra kontrolum var 🙂🙂 21 kasımda doğuruyorum inşallah.

Kızlar merhaba ben adetime 2 gün kala kan verdim beta 554 çıktı normal gebelik için yüksek geldi bana adetinden önce kan verip ikiz gebeliğini öğrenen var mı değerleriniz nasıldı
Merhaba mesajınızı görmemişim kusura bakmayın, burada ki bir çok kişi sanırım beta hcg ile değilde ultrasonda öğrendi, çift yumurtaysa 7. Haftanızda ultrasonda iki kese görülür eğer tek yumurta ikiziyse 10. Hafta gibi görülmeye başlıyomuş sanırım aynı kese içinde. Hayırlısı olsun☺️

Merhaba mesajınızı görmemişim kusura bakmayın, burada ki bir çok kişi sanırım beta hcg ile değilde ultrasonda öğrendi, çift yumurtaysa 7. Haftanızda ultrasonda iki kese görülür eğer tek yumurta ikiziyse 10. Hafta gibi görülmeye başlıyomuş sanırım aynı kese içinde. Hayırlısı olsun☺️
Estağfirullah çok teşekkür ederim. Anladım eğer öyleyse bile daha çok var belli olmasına 4+3 şu anda

Kızlar merhaba.bugün ayrıntılı ultrasonda doktorum kızın beyninde su birikimi 9.2 dedi üst sınır 10 Muş.erkekte de karaciğerde lekeler gördü araştırmak lazım sebebini dedi.bu durumu yaşayan var mı aramızda bana yol gösterebilecek olan

Kızlar merhaba.bugün ayrıntılı ultrasonda doktorum kızın beyninde su birikimi 9.2 dedi üst sınır 10 Muş.erkekte de karaciğerde lekeler gördü araştırmak lazım sebebini dedi.bu durumu yaşayan var mı aramızda bana yol gösterebilecek olan
Merhaba instagramda ikiz üçüz anneleri sayfası var imkanınız varsa bide oraya yazın baya tecrübeli anneler var geçmiş olsun

Tecrübeli anneler, ben ilk kızımda ara ara bazı dönemler bebelac’ın EC hassas mideli bebekler olanını kullandım bir dönem ise aptamil kullandım. Benim kızım ikisini de içiyordu. Sizce hangi mamayı almalıyım bu sefer? İçerik olarak hangisi iyi bebelac mı aptamil mi?

Tecrübeli anneler, ben ilk kızımda ara ara bazı dönemler bebelac’ın EC hassas mideli bebekler olanını kullandım bir dönem ise aptamil kullandım. Benim kızım ikisini de içiyordu. Sizce hangi mamayı almalıyım bu sefer? İçerik olarak hangisi iyi bebelac mı aptamil mi?
Sanırım tamamen bebeğe göre şekilleniyor biz aptamil prematil kullandık en başta prematüre maması iyiydi her şey sonra bebelac golda başladık kızıma çok iyi geldi ama oğlum kakasını zor yaptı sonra sma optipro ya başladık bu kez kızım tuvaletini yapmadı oğlum iyi ikisine farklı mama kullanıyorum ama sma daha iyi diye biliyorum siz yine araştırırsınız

Kızlar doğum yapan güzel anneler nasılsınız bebekler nasıl merak ediyorum sizi inşallah hepiniz iyisinizdir 🤲🏻🫶🏻

X