2022’nin yeni ikiz gebeleri

Oy maşallah çok sevindim sizin adınıza canım Allah bidaha hiç ayırmasın🌺🌺 çok teşekkür ederiz sağlıkları çok iyi doktor kontrollerine gideceğiz bu ay içinde işte nöroloji kalp göz hepsi zorunluymuş. benimkiler hastanede 2kiloya düştüler şuanda almaya çalışıyoruz çarşamba günü çıktılar Allah’a şükür ben de hiç giremiyorum bakamıyorum aşırı yoğun geçiyor neye uğradığımızı şaşırmış durumdayım 😅 uykusuz nasıl yaşanırmış onu gösteriyor sanki evren bana ☺️ ama çokk güzeller mucizevi bir şey sürekli bu bebekler benim karnımdan mı çıktı diye düşünüyorum Allah’a şükür herkes sağlıkla aldın kucağına inşallah 🙏🏻
Maşallah kuzularımaa hemencecik toparlıyolar annesi 2 kilodan sonra bizimkilerde çabucak aldılar sağlıklı olsunlar yeter ki 🤍 Kesinlikle uykusuz günler geceler herşey onlar için 🫶🏻 Allah herkese nasip etsinn inşallah

Herkese selam, benim minnak kurabiyelerim de 11 ekimi bekleyemeyip dün aramıza gelmeye karar verdiler🙏 Zaten gününü bekleyeceklerini düşünmüyordum. Kızım 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı oğlumu hemen yanıma verdiler. Bugün onda da sarılık başladığı için onu da 1 gün gözlem altına alalım dediler. Çok şükür kavuştuk🙏 Darısı kuzularını kucağına almayı bekleyen herkese💜
Allahım kızınada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah çok şükür güzel dayandılar en kısa sürede evinizde güzel günleriniz olur inşallah 🌸🤗

Herkese selam, benim minnak kurabiyelerim de 11 ekimi bekleyemeyip dün aramıza gelmeye karar verdiler🙏 Zaten gününü bekleyeceklerini düşünmüyordum. Kızım 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı oğlumu hemen yanıma verdiler. Bugün onda da sarılık başladığı için onu da 1 gün gözlem altına alalım dediler. Çok şükür kavuştuk🙏 Darısı kuzularını kucağına almayı bekleyen herkese💜
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler☺️

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Kızlarımdan biri 1.580 gram oteki 1.350 biri küçük olan 2 haftadır 100 gram almış sadece. Tek sevindiğim şey serviksim uzun ve rahim kapalıymış erken doğum riskim yok. Bu son detaylı ultrasondu girdiğim.

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Kızlarımdan biri 1.580 gram oteki 1.350 biri küçük olan 2 haftadır 100 gram almış sadece. Tek sevindiğim şey serviksim uzun ve rahim kapalıymış erken doğum riskim yok. Bu son detaylı ultrasondu girdiğim.
Maşallah çok güzel erken doğum riskiniz yoksa gerisi hallolur kilo farkıda olabilir demişti bize doktorumuz bizdede ara ara olmuştu sonra toparladı inşallah sağlıkla en güzel zamanda alırsınız kucağınıza bebişlerinizi 🤗

Maşallah çok güzel erken doğum riskiniz yoksa gerisi hallolur kilo farkıda olabilir demişti bize doktorumuz bizdede ara ara olmuştu sonra toparladı inşallah sağlıkla en güzel zamanda alırsınız kucağınıza bebişlerinizi 🤗
Çok teşekkür ederim canım💕

Karnım aşırı sertleşiyordu Nst de sancı çıktı bir hafta gözlem altında oldum hastanede ilaçlarla sertleşmeyi sancıyı azalttılar. Bir haftanın son günü muayenede Açılmam hiç yoktu ve rahim ağzı uzunluğum 33mmdi daha gelmezler artık dedi doktorum ama gönderemem eve ya burda kalırsın ya da bebekleri alırım riske giremem dedi iyi ki demiş. O akşam yapılan nst de bebeklerin kalp atışlarından düzensizlik çıktı birinin 200e çıkıyordu birinin 80-90a iniyordu taşikardi geçiriyor dediler. Acil sezaryene alındım erken oldu diye çok üzüldüm sonradan düzelmişti kalp atışları çünkü ama doğduğunda kızlarımdan birinine müdahale edilmiş tam zamanında doğdular sakın üzülme dedi doktorum. O an çok hareket ediyorlardı evde olsam asla anlamazdım bi sorun olduğunu hep şükrediyorum doktoruma o yüzden. Öncesinde ciğer geliştirici de vurulduğum için sorunsuz doğdu kızlarım haftasını doldurmaları için bekletildiler.
Sertleşme toplanma gibi miydi yoksa sadece sert miydi . Ve hiç sancıyı kendin hissettin mi bana ebe sertlik saatte 1 normal ama agri olursa gel dedi ama sürekli biyerlerim ağrıyor zaten 🙈

günaydın arkadaşlar 🌸🌸 erken haftalarda rahim ağzı kısalması yaşayan oldu mu ? serklaj dışında hap iğne tedavisi gören oldu mu ? rahim ağzı uzayabiliyor mu zamanla yoksa kısalması mı azalıyor ? internette doğru düzgün bilgi bulamadım her yerde serklaj çıkıyor ama çoğul gebelere serklaj önermiyor doktorum. şu an için 32 mm ama 2 hafta önce 37 mm di .

Sertleşme toplanma gibi miydi yoksa sadece sert miydi . Ve hiç sancıyı kendin hissettin mi bana ebe sertlik saatte 1 normal ama agri olursa gel dedi ama sürekli biyerlerim ağrıyor zaten 🙈
Hayır hiç ağrı hissetmedim nst de çıkıyordu sadece. İkinci hastaneye yatmamda belimde ağrı vardı böbreklerim ağrıyor gibiydi bel ağrısı deyince nst de sancı olmamasına rağmen hemen gel dedi doktorum. 2.sefer o şekilde yatmıştım.
Sertleşme olduğu anda bebek toplanıp kalıyor zaten ikisi aynı anda oluyor rahim kasıldığı için bebek toplanıyor.

günaydın arkadaşlar 🌸🌸 erken haftalarda rahim ağzı kısalması yaşayan oldu mu ? serklaj dışında hap iğne tedavisi gören oldu mu ? rahim ağzı uzayabiliyor mu zamanla yoksa kısalması mı azalıyor ? internette doğru düzgün bilgi bulamadım her yerde serklaj çıkıyor ama çoğul gebelere serklaj önermiyor doktorum. şu an için 32 mm ama 2 hafta önce 37 mm di .
Senin ki normal geldi bana, yanlış mı biliyorum acaba? O haftalarda kaç olması lazım?

Senin ki normal geldi bana, yanlış mı biliyorum acaba? O haftalarda kaç olması lazım?
32mm normal bir değer aslında ama ben kanama sebebiyle hastanede yatmıştım 2 hafta önce o zaman 37mm ölçüldü. çıktıktan sonra da evde hep yattım 2 haftada 5 mm daha düşmüş. benim ilk gebeliğim o yüzden iyi de bilmiyorum bu böyle düşmeye devam mı ediyor yoksa serviks geri toplayabiliyor mu nasıl oluyor internette de araştırdım ama bi türlü cevap bulamadım. doktorum sanırım önlem olarak ağızdan aldığım progestanı vajinal fitil olarak almamı ve haftada 1 prolutan iğne verdi. başka böyle bi şey yaşayan oldu mu onu sormak istedim aslında.

Kızlar ben 18 haftalığım birkaç gündür karnımda kasılma hissediyorum dunden beridir de belim ağrıyor tedirginim bebek hareketini hissediyorum ama bu kasılmalar endişelendiriyor çarşamba kontrolüm var o zamana kadar napsam bilemedim

Kızlar ben 18 haftalığım birkaç gündür karnımda kasılma hissediyorum dunden beridir de belim ağrıyor tedirginim bebek hareketini hissediyorum ama bu kasılmalar endişelendiriyor çarşamba kontrolüm var o zamana kadar napsam bilemedim
Bence bir acile git, en azından için rahatlar. Çarşambaya daha çok var

Kızlar mide yanması sizde yaşıyor musunuz kesin çözüm nedir bilen varmi. Açıkçası ben gece 10 dan sonra yemesem olmayacak sanki ama bazen duramıyorum

Kızlar mide yanması sizde yaşıyor musunuz kesin çözüm nedir bilen varmi. Açıkçası ben gece 10 dan sonra yemesem olmayacak sanki ama bazen duramıyorum
Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum, rennie tablet var ağızda emilen, o iyi geliyor. Gaviscon şurupta bazen içiyorum ama rennie daha etkili. Doğal yollardan geçmiyor malesef, soğuk süt biraz hafifletiyor Ama tekrar başlıyor.

Kızlar nasıl gidiyor herşey? Artık hiç muhabbet dönmüyor burda😂 doğurdunuz muuu yoksaa

Kızlar nasıl gidiyor herşey? Artık hiç muhabbet dönmüyor burda😂 doğurdunuz muuu yoksaa
Ay yok Allah korusun 😄ben bugün 30 +0im soyle37 ye kadar falan bekleseler iyi olacak. Burda bi arkadaş vardı çok erken doğum yapmıştı 28 de mi ne onun ismini hatırlayamadım iyi mi acaba bebekleri onu merak ettim

Birkaç ay yatarlar diye böyle bisy aldım kullanışlı mi sizce Screenshot_20221019-123908_Amazon Shopping.jpg

Ay yok Allah korusun 😄ben bugün 30 +0im soyle37 ye kadar falan bekleseler iyi olacak. Burda bi arkadaş vardı çok erken doğum yapmıştı 28 de mi ne onun ismini hatırlayamadım iyi mi acaba bebekleri onu merak ettim
Sana demedim zaten canım yazmayanlara dedim sen aktifsin benm gibi bazıları hiç yazmıyor artık😂

X