2022’nin yeni ikiz gebeleri

Merhaba kızlar, başlığa uzun zamandır yazmadım.
Ben doğum yaptım 🥰 33+6da daha fazla dayanamadı kızlarım aceleci çıktılar 2280-2210 kilolarında doğdular solunum ve beslenme sıkıntıları yok Allah’a şükür. Sadece 35.haftanın dolması bekleniyor bugün 5.günleri pazartesi salı çıkarırlar diye umuyorum inşallah 🙏🏻
Küvozde bırakıp gelmek çok üzücü tarif edilebilecek bir duygu da değil tek tesellim sağlık sorunları olmadığını bilmek.🧿🧿 Her gün süt götürüp Allah’a emanet edip geliyorum 20dk izin veriyorlar görmeye ikisine onar dk bile ayrılmıyor içeri girme çıkma prosedürleriyle birlikte.. temas yasak henüz kokularını bile bilmiyorum 🥹
Dilerim hiç biriniz küvöz süresi yaşamazsınız. 🙏🏻💕

aa gözünüz aydın. Çok şükür sorunları yokmuş :)

neden erken oldu ve nasıl anladınız acaba ?

Kızlar mrb 30uncu haftalardaki anne adaylari nasılsıniz günlük rutinijiz nasıl ben bu hafta artık ayakta uzun kalmakta markete gitmekte vs zorlamaya başladım 27+2yim . Artık böyle mi okucK hep? Birkaç eksiğim var daha Bebeklerle ilgili
Merhaba bende 32+5teyim sizin haftalarınızda daha çok yoruluyordum ama 30dan sonra daha iyi hissetmeye başladım ayakta uzun süre kalmamaya dikkat ettim sadece yürüyüş yaptım çarşıyada gittim pazarada gittim..Eksik hep varmış gibi geliyor banada zamanla tamamlıcaz artık elimize alcak kadar herşeyimizi tamamladık hastane çantamızda hazır minişleri bekliyoruz heyecanla💙 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba bende 32+5teyim sizin haftalarınızda daha çok yoruluyordum ama 30dan sonra daha iyi hissetmeye başladım ayakta uzun süre kalmamaya dikkat ettim sadece yürüyüş yaptım çarşıyada gittim pazarada gittim..Eksik hep varmış gibi geliyor banada zamanla tamamlıcaz artık elimize alcak kadar herşeyimizi tamamladık hastane çantamızda hazır minişleri bekliyoruz heyecanla💙 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yaa maşallah hadi sonlara gelmişsin sağlıkla vaktinde dogsunlar minikler cinsiyet leri ne

Kızlar ben 16 .haftadayim hareketleri çok az.bazen hiç hissetmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladınız

Merhaba kızlar, başlığa uzun zamandır yazmadım.
Ben doğum yaptım 🥰 33+6da daha fazla dayanamadı kızlarım aceleci çıktılar 2280-2210 kilolarında doğdular solunum ve beslenme sıkıntıları yok Allah’a şükür. Sadece 35.haftanın dolması bekleniyor bugün 5.günleri pazartesi salı çıkarırlar diye umuyorum inşallah 🙏🏻
Küvozde bırakıp gelmek çok üzücü tarif edilebilecek bir duygu da değil tek tesellim sağlık sorunları olmadığını bilmek.🧿🧿 Her gün süt götürüp Allah’a emanet edip geliyorum 20dk izin veriyorlar görmeye ikisine onar dk bile ayrılmıyor içeri girme çıkma prosedürleriyle birlikte.. temas yasak henüz kokularını bile bilmiyorum 🥹
Dilerim hiç biriniz küvöz süresi yaşamazsınız. 🙏🏻💕
Canım gözünüz aydın nasılsın minik kızlar nasıllar maşallah kilolarıda haftalarıda gayet iyi doğmuşlar bizim minikler daha yeni 2300 oldu hastaneden çıktı baya yoğunum şu 1 haftadır yazamadım ondan bakamadım hiç buralara sağlıkla büyüsün güzel kızların bahtı güzel olsun inşallah güzel günler sizinle olsun 🤍🌸

Kızlar mrb 28+5 den bildiriyorum 27haftadan beri ayağımı kalırken yatakta dönerken vs alt karından bacağa kadar olan bolgelerde hep kas ağrısı yaşıyorum bu şekilde olan var mı normal mi ki acaba

Magnezyum kullanmıyorum tr de Dr bağımlılık yapar diye benim israrimla magnorm verdi şimdi yurtdisina çıktım acaba kendim mi rastgele biyerden alıp kullansam bilemedim burda haricen alınıyor bu takviyeler
İkiz gebelikte özellikle magnezyum kullanılıyo. Ben hiçbir vitaminimi düzenli kullanamıyorum ama kas ağrılarını doktorum magnezyumdan kaynaklı olduğunu söyledi.

Magnezyum kullanmıyorum tr de Dr bağımlılık yapar diye benim israrimla magnorm verdi şimdi yurtdisina çıktım acaba kendim mi rastgele biyerden alıp kullansam bilemedim burda haricen alınıyor bu takviyeler
magnezyum kasılma, kramp ve kas ağrılarına karşı veriliyor gebelikte. bence de vücudunuzda ihtiyaç oluyordur. takviye alabilirsiniz ya da magnezyum içeriği yüksek olan maden auyu tüketebilirsiniz . benim bi arkadaşım tek gebe magnezyum kullanmıyor ayrıca ama doktoru günde 2 maden suyu içeceksin demişti.

Canım gözünüz aydın nasılsın minik kızlar nasıllar maşallah kilolarıda haftalarıda gayet iyi doğmuşlar bizim minikler daha yeni 2300 oldu hastaneden çıktı baya yoğunum şu 1 haftadır yazamadım ondan bakamadım hiç buralara sağlıkla büyüsün güzel kızların bahtı güzel olsun inşallah güzel günler sizinle olsun 🤍🌸
Oy maşallah çok sevindim sizin adınıza canım Allah bidaha hiç ayırmasın🌺🌺 çok teşekkür ederiz sağlıkları çok iyi doktor kontrollerine gideceğiz bu ay içinde işte nöroloji kalp göz hepsi zorunluymuş. benimkiler hastanede 2kiloya düştüler şuanda almaya çalışıyoruz çarşamba günü çıktılar Allah’a şükür ben de hiç giremiyorum bakamıyorum aşırı yoğun geçiyor neye uğradığımızı şaşırmış durumdayım 😅 uykusuz nasıl yaşanırmış onu gösteriyor sanki evren bana ☺️ ama çokk güzeller mucizevi bir şey sürekli bu bebekler benim karnımdan mı çıktı diye düşünüyorum Allah’a şükür herkes sağlıkla aldın kucağına inşallah 🙏🏻

Oy maşallah çok sevindim sizin adınıza canım Allah bidaha hiç ayırmasın🌺🌺 çok teşekkür ederiz sağlıkları çok iyi doktor kontrollerine gideceğiz bu ay içinde işte nöroloji kalp göz hepsi zorunluymuş. benimkiler hastanede 2kiloya düştüler şuanda almaya çalışıyoruz çarşamba günü çıktılar Allah’a şükür ben de hiç giremiyorum bakamıyorum aşırı yoğun geçiyor neye uğradığımızı şaşırmış durumdayım 😅 uykusuz nasıl yaşanırmış onu gösteriyor sanki evren bana ☺️ ama çokk güzeller mucizevi bir şey sürekli bu bebekler benim karnımdan mı çıktı diye düşünüyorum Allah’a şükür herkes sağlıkla aldın kucağına inşallah 🙏🏻
Muhteşem bir duygu gerçekten☺️ 2 gün hiç uyumamıştım hastanedeyken gerek heyecandan, sürekli kalkıp nefes alıyomu diye kontrol ederdim kızımı 😂

aa gözünüz aydın. Çok şükür sorunları yokmuş :)

neden erken oldu ve nasıl anladınız acaba ?
Karnım aşırı sertleşiyordu Nst de sancı çıktı bir hafta gözlem altında oldum hastanede ilaçlarla sertleşmeyi sancıyı azalttılar. Bir haftanın son günü muayenede Açılmam hiç yoktu ve rahim ağzı uzunluğum 33mmdi daha gelmezler artık dedi doktorum ama gönderemem eve ya burda kalırsın ya da bebekleri alırım riske giremem dedi iyi ki demiş. O akşam yapılan nst de bebeklerin kalp atışlarından düzensizlik çıktı birinin 200e çıkıyordu birinin 80-90a iniyordu taşikardi geçiriyor dediler. Acil sezaryene alındım erken oldu diye çok üzüldüm sonradan düzelmişti kalp atışları çünkü ama doğduğunda kızlarımdan birinine müdahale edilmiş tam zamanında doğdular sakın üzülme dedi doktorum. O an çok hareket ediyorlardı evde olsam asla anlamazdım bi sorun olduğunu hep şükrediyorum doktoruma o yüzden. Öncesinde ciğer geliştirici de vurulduğum için sorunsuz doğdu kızlarım haftasını doldurmaları için bekletildiler.

Herkese selam, benim minnak kurabiyelerim de 11 ekimi bekleyemeyip dün aramıza gelmeye karar verdiler🙏 Zaten gününü bekleyeceklerini düşünmüyordum. Kızım 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı oğlumu hemen yanıma verdiler. Bugün onda da sarılık başladığı için onu da 1 gün gözlem altına alalım dediler. Çok şükür kavuştuk🙏 Darısı kuzularını kucağına almayı bekleyen herkese💜

Herkese selam, benim minnak kurabiyelerim de 11 ekimi bekleyemeyip dün aramıza gelmeye karar verdiler🙏 Zaten gününü bekleyeceklerini düşünmüyordum. Kızım 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı oğlumu hemen yanıma verdiler. Bugün onda da sarılık başladığı için onu da 1 gün gözlem altına alalım dediler. Çok şükür kavuştuk🙏 Darısı kuzularını kucağına almayı bekleyen herkese💜
hayırlı olsun , sağlıkla büyütün kuzularınızı 🧿🧿 inşallah çabucak toparlar hep beraber dönersiniz en kısa sürede evinize 💕

X