Aynen çok kötü döneme denk geldik her şey günlük değişiyor yükseliyor. Yetişmek mümkün değil. Valla beşiği de bi tane aldık, birebir aynısını da çok yakın arkadaşım vercek yatağı ile beraber. Kızı hiç kullanmadı nerdeyse boşuna almayın dedi iyi oldu. Park yatak ben de sevmesem de kullanış açısından kesinlikle her şeyden daha kullanışlıEvet herşeyden önce sağlık tabikiHerkesin kendine göre bi sebebi var ama ekonominin bu kadar kötü olması daha da bi telaşa düşürüyor insanı günlük fiyatlar değişiyor biran önce alayım istiyor insan her şeyi. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde hepsi hallolur inşallah ikea beşikler bence de çok mantıklı ve hoş benim park yatak tercih etme sebebim memuruz aileden uzaktayız ailelere gidip gelirken de yanımıza alabilelim diye böyle istedim yoksa pek hoş değiller
Oyy minik ellerinden öperim hep iyi olsunlar İnşallahİnşallah bekleyecekler canım hepimiz için az kaldı zaten artıkBenim de bugün muayenem vardı ikisi de minik bi gösterdi eller yüzlerde parmaklarını gördük artık sağdaki soldaki denmeyecek kadar birbirlerine girmişler her yerdelerdi
Evet büyük. Artık yerimden zor kalkıyorum. Yemek yemeyince çok hafifim.yemek yiyince ağırlaşıyorım daha cok balon gibi hissediyorum kendimiKizlar gecen haftakarda haftadan haftaya karnim buyuyor gibi geliyordu ama 20 den sonra artik gunden gune gibi gelmeye basladi . 30 lardakiler ne durumdasiniz karniniz aşırıbuyuk mu . Bi de bizde genetik olarak ic karnimiz dar cok belli oluyo bakalim
Birisi kesin ‘Defne olacak hep kızımız olsun isterdik Defne ismini gebelikten çok önce seçmiştik eşimleAynen çok kötü döneme denk geldik her şey günlük değişiyor yükseliyor. Yetişmek mümkün değil. Valla beşiği de bi tane aldık, birebir aynısını da çok yakın arkadaşım vercek yatağı ile beraber. Kızı hiç kullanmadı nerdeyse boşuna almayın dedi iyi oldu. Park yatak ben de sevmesem de kullanış açısından kesinlikle her şeyden daha kullanışlıKızlarının ismi belli mi bu arada
Benim de hep aynıydı büyük olan sağda diğeri soldaydı hep. Ama bugün doktora hep sağdaki hareket ediyor sanki dediğimde ayrılacak gibi değil sen onu anlayamazsın artık hangisi etti diye dedi tek tek gösterdi birinin ayağı birinin kafası kolu derken her yerdeler gerçekten daha ne kadar büyüyeceğiz bilmiyorum. gerçekten mucizeOyy minik ellerinden öperim hep iyi olsunlar İnşallahYa benimkiler hep aynı kız solda erkek sağda hiç değişmedii o kadar hareketliler ama
Tarama testleri yanlış çıkıyor dedi bana o dönem gittiğim tüm doktorlar riskli durumlar çıkarsa boşuna kendini üzmüş olursun. Eğer maddi durumun izin veriyorsa direk fetal DNA yaptır hem fetal DNA yaptırdım deyince gebelik boyunca başka test istemiyorlar sadece ayrıntılı ultrasona giriyorsun 20li haftalarda. İnşallah risksiz sonuçlar alırsınızİkili tarama testi önerdi benim görüştüğüm doktor istersen fetal dnaya baktırabilirsin dedi. Sizce hangisi daha mantıklı bizim de çift yumurta ikizi 10 haftalık karar veremedik henüz
Ben de uyumlu isim özellikle istemiyorum sevmiyorum daBirisi kesin ‘Defne olacak hep kızımız olsun isterdik Defne ismini gebelikten çok önce seçmiştik eşimlediğerine tam karar vermiş değiliz ama uyumlu olsun şartı aramıyorum onlar da iki kardeş nihayetinde o çabaya girmek manasız geliyor. İkincisi için anket bile açabilirim seçeneklerimizde Leyla ve Nil isimleri ağır basıyor şu anda
Benimkiler sağlı sollu değil de altlı üstlüler. Erkek altta kız üstte. İkisinin de kafası solda ayakları sağda dedi doktorum zaten soldaki hareketler ile sağdakiler çok farklı. Kafa ve bacak hareketleri farklı farklıBenim de hep aynıydı büyük olan sağda diğeri soldaydı hep. Ama bugün doktora hep sağdaki hareket ediyor sanki dediğimde ayrılacak gibi değil sen onu anlayamazsın artık hangisi etti diye dedi tek tek gösterdi birinin ayağı birinin kafası kolu derken her yerdeler gerçekten daha ne kadar büyüyeceğiz bilmiyorum. gerçekten mucize
Kacinci haftadasiniz . Insallah su gibi kolay gecer haftalar doguma kadarEvet büyük. Artık yerimden zor kalkıyorum. Yemek yemeyince çok hafifim.yemek yiyince ağırlaşıyorım daha cok balon gibi hissediyorum kendimi
Cinsiyet de öğrendiniz mi peki fetal dna testinde ne kadara yaptırmıştınız bir deTarama testleri yanlış çıkıyor dedi bana o dönem gittiğim tüm doktorlar riskli durumlar çıkarsa boşuna kendini üzmüş olursun. Eğer maddi durumun izin veriyorsa direk fetal DNA yaptır hem fetal DNA yaptırdım deyince gebelik boyunca başka test istemiyorlar sadece ayrıntılı ultrasona giriyorsun 20li haftalarda. İnşallah risksiz sonuçlar alırsınız
Biz de kızıma Nil koyacağız inşallahBirisi kesin ‘Defne olacak hep kızımız olsun isterdik Defne ismini gebelikten çok önce seçmiştik eşimlediğerine tam karar vermiş değiliz ama uyumlu olsun şartı aramıyorum onlar da iki kardeş nihayetinde o çabaya girmek manasız geliyor. İkincisi için anket bile açabilirim seçeneklerimizde Leyla ve Nil isimleri ağır basıyor şu anda
MaşallahBen de şimdi doktordan çıktım. Oğluşum 1100 gr kızım 880 grZaten baştan beri fark var hep aralarında. Bizde sıkıntılar zarlar arasında kopmalar vardı plesentalar da birleştiği için monokoryonik gibi görünüyolar. Çarpma, ani hareket vs herşeyden koru kendini dedi. Hedefimiz en başta 28, sonra 32. hafta dedi. Benim zar ve plasenta durumundan dolayı doğum 34 civarı olur dedi. Normalde bu sıkıntılar olmasa ve bebekler beklese 37. haftada alıyorum dedi ama sende risk alamayız dedi doktorcum. Bundan sonra 2 haftada bir takip bi süre sonra da her hafta alcakmış kan akımlarına bakmak için. Bizden haberler böyle
İnşallah sağlıkla gelsinlerBiz de kızıma Nil koyacağız inşallahoyum Nil'den yana o yüzden
O da öğreniliyor evet benim yanlışlık olmuştu malesef biri erkek sanmıştık bir ay boyunca sonra baktılar ortada erkek yok firmayı aradığımızda rapor yanlış gönderilmiş demişlerdiCinsiyet de öğrendiniz mi peki fetal dna testinde ne kadara yaptırmıştınız bir de
Erkekte Tuna, hem kısa olsun hem de tematik olsun istedik. İnşallah sağlıkla, vaktinde kavuşup, isimleri gibi hep akışta hep su gibi hep bereketli olsunlar istedikİnşallah sağlıkla gelsinlererkek ne olacaktı?
Ayy inşallaj bana yeterince sürprizler hazırladılar artık durulurlar inşallahMaşallah, bekleyecekler tabisi analarının karnı kadar rahat yer nerede, benim de geçen haftadan sonra 2 haftaya çekti kontrolü. Onların 1100gr'lık ve 880gr'lık tiplerini seveyim
Şuan cinsiyetleri neler tam anlayamadımO da öğreniliyor evet benim yanlışlık olmuştu malesef biri erkek sanmıştık bir ay boyunca sonra baktılar ortada erkek yok firmayı aradığımızda rapor yanlış gönderilmiş demişlerdiDiğer arkadaşlar doğru öğrendiler ama, bizim başımıza böyle bi şanssızlık gelmişti. Genoksa 4200e yaptırmıştım 11haftalıkken. Çok hızlı sonuç çıkıyor üç günde çıkmıştı on deselerde. Ve diğerlerinden ucuz Türkiye de yapıldığı için ama ben yaşadığım durumdan dolayı tavsiye etmiyorum. O dönem baya kızmıştım kendime 1000lira ucuz diye neler yaşadık bir aydır diye. Sürekli Doktora giderek daha çok para harcamıştım. O kadar para verdikten sonra yurtdışı olanları tercih edin derim.
Ne güzel anlattınErkekte Tuna, hem kısa olsun hem de tematik olsun istedik. İnşallah sağlıkla, vaktinde kavuşup, isimleri gibi hep akışta hep su gibi hep bereketli olsunlar istedik
Risk tamamen kalktı demi sonucun temiz çıktı? Sanki beklediğin bir sonuç daha vardı diye hatırlıyorum.Ayy inşallaj bana yeterince sürprizler hazırladılar artık durulurlar inşallahBi süre sonra her gün doktorda olcaz sanırım Ben de bugün ve yarın çalışcam işe geldim. Sonrasında rapor ve yıllık izinlerimle devam zaten 3 hafta kaldı doğum iznime