Odalarına çilekten dolap şifonyer aldık onlar geldi yeni. İleriyi düşünerek 4kapaklı büyük aldım dolabı o yüzden 2 montesori yatak sığdıramıyorum yatak alamadım
şimdilik iki park yatağımız var zaten idare edebildiğimiz kadar edicez ilk etapta bakalım. Kıyafetlerini baya almışım bir kaç gün önce ne aldım diye bakmak için döktüm şimdilik yeterliler bence çok ekstrem indirim görmediğim sürece kıyafet almayacağım şimdilik. Onun dışında küvet seti çöp kovası uyku arkadaşı tırnak saç bakım aldım. Bu hafta eşim odayı temizleyebilirse kıyafetleri yıkayıp yerleştirmek istiyorum inşallah
bakım ürünleri ve pahalı araç gereçler kaldı geriye ve araç gereç alacak durumumuz kalmadı açıkçası taşınmayla bir araya gelmesi çok kötü oldu tüm bunların evimin bi sürü eksiği var neye yetişeceğimizi şaşırdık. Araba oto koltuğu puset falan geldiklerinde alcaz heralde. Eğer normal yollardan hamile kalmış olsaydm ve içimde düşük yapma korkusu olmasaydı ilk araç gereçlerini alırdım heralde. En pahalılar sona kalmış oldu
ben maaşım yattığında bakım ürünlerini ve anne için gerekli olan alışverişimi yapcam kıyafet ya da emzirme için gerekli olanlar. İnşallah acele etmezler gelmek için bebişler. Senin ne alemde hazırlıklar? İnan çoğu şeyi grupta paylaşıldıkça alıyorum ne alacağımı bilemiyorum çünkü