2022’nin yeni ikiz gebeleri

Umarim hersey yolunda gidiyordur ve erken gelmezler. Zamanini beklesinler uslu uslu... Hicbiriniz bizim gibi yenidogan yogunbakimla tanismayin insallah. Ikiz anasindan ikiz analarına dua

Kızlar sizdede kalp çarpıntısı nefes nefese kalma oluyomu? Bende kalp çarpıntısı ve aynı anda bel ağrısı çok oluyo ölücek gibi oluyorum resmen ?!
Bende de oluyo pencereye yakinsam kafami uzatiyorum hemen nefes alabilmek icin . Yoksa da sakin ve duzenli nefes almaya calisiyorum bi sure sonra geciyor

Kızlar ya kanama durup durup olanlar var mı benim gibi bir hafta rahat ediyorum sonra bakıyorum hop yeniden geliyo psikolojim gitti ya sürekli tuvalete gidip kontrol eder hale geldim yakın akrabalar bizde hamile olduk ne korkaksın böyle hamilelik mi geçer deyip duruyolar sinir oluyorum millete korkuyorum kanama oluyor diyorum bişey bişey olmaz korkma bu kadar vs bugün onların aklına uydum dışarda işim vardı bi saat işlerimi hallettim şimdi tuvalete kalkmıştım baktım hemen gelmeye başlamış yine çok moralim bozuluyo ya sürekli korkuyla yaşamaktan

herkesi çok da dinlemeyin başlarlar tarlada doğurduk hikayelerine. bedeninizi ve gebeliğinizi siz biliyorsunuz , hissediyorsunuz. ısrarla konuşana oldu mu bi kere olacağını sonra isteseler de dönüşü olmayacağını hatırlatın.

bende daha başındayım ama sizle şu an aynıyım. habire tuvalette peçete inceliyorum. inşallah biter bir an önce. çok ayakta kalmamaya çalışıyorum yoksa ağrı geliyor ağrı gelince lekelenme başlıyor

Sizin de düzelir inşallah her defasında doktora gidiyo musunuz peki ben artık doktora gitmekten de yoruldum her pazartesi gider oldum bugün de karar veremiyorum beklemek mi doğru yoksa gitmeli miyim kafam allak bullak

Sizin de düzelir inşallah her defasında doktora gidiyo musunuz peki ben artık doktora gitmekten de yoruldum her pazartesi gider oldum bugün de karar veremiyorum beklemek mi doğru yoksa gitmeli miyim kafam allak bullak
kahverengi akıntılarıma direndim gitmedim doktora. ama dün kırmızılı pıhtı gibi gelince soluğu hastanede aldım. acilde bekledim 2 gündür ishal olanı aldılar içeri ben hala bekle dayanamadım özele gittim. bi de ilk gebeliğim anlayamıyorum da nedir ne değildir . yaş gözümün ucunda dolandım durdum. çok şükür bi şey çıkmadı.

Ben dayanamadım gittim az önce doktor her 3 gebelikten birinde kanama olur genelde durup durup kanar stres yapma dedi

Emin olun Allah muhafaza düşük/erken dogum olsa o millet gene size bir kulp bulur. 2021Martta bebegimi benim icin oldukca travmatik bir sekilde kaybettigimde, kimsecikler yoktu. Benim gibi uzulen de yoktu, olamazdi da.. O gun gözüm açildi diyelim, "herkes" bitti benim icin. Kim ne derse desin, son tedavimde yeri geldi tum gun 8 saat yattim, esim camasir yikadi asti, yemek sirketi ile anlastim bir donem yemegi disaridan getirttim. Belki hic evi supurmemisimdir, esimle kizimla bir takim olduk beraberce gunluk rutinleri hallettik. Kisaca gun neyi gerektiriyorsa o oldu.
Kanama=Risk demektir, bebeklerinizi rabbimin de izni ile istiyorsaniz vucudunuz yat diyorsa dinleneceksiniz kimseyi dinlemeyin. Bedelini ödeyemeyeceginiz riskler almayin.
Allaha emanet olun.

M mabel63 Hazırlıklar ne alemde canım? Sen de benim gibi geç başlayanlardandın Ayy çok eksik var nasıl tamamlanacak bilemiyorum. İnşallah erken gelme durumları çok erken olmaz da hazırlıklar da yetişir. Bugün kontrolüm var ilk kez 3 haftadır bebeklerimi görmüyorum ölüyorum meraktan

tecrübeli arkadaşlar bir sorum olacak. çoğul gebeliklerde tarama testleri güvenilir sonuç vermiyormuş. ikizlerde tarama testleri hakkında bilgi verebilir misiniz ? ölçümleriniz, aşamaları , sonrası vs gibi.

tecrübeli arkadaşlar bir sorum olacak. çoğul gebeliklerde tarama testleri güvenilir sonuç vermiyormuş. ikizlerde tarama testleri hakkında bilgi verebilir misiniz ? ölçümleriniz, aşamaları , sonrası vs gibi.
Evet ikili tarama testi yapılmıyor, sadece fetal dna yapılıyor. Ben fetal dna yaptırdım 20+3te de detaylı ultrasona girdim. Sanırım 28-29 haftalarda tekrardan 4d ultrason isticek doktor. 2 ay sonra tekrar gel demişti bana perinatoloji.

Kızlar ikiz bebekler yan yana uyuyabilir mi? Biz şuan ev alma sürecindeyiz ve benimle yatak odasında yatıcaklar. 2 tane yatak odama sığmaz, yan yana yatırmayı düşünüyorum 1-2 ay.

kızlar sormaya çekiniyorum ama siz gebelikte ilişkiyi kestiniz mi ? Yasak mı ?
1. Trimester ve 3. Trimesterde onerilmiyor. 3. Trimesterde orgazm dogumu tetikleyebiliyor, tedavi bebeklerinde de 1. Trimesterde yasak.
2. Trimesterde kanama vb yok, bebeklerin plesentasi da asagi yerlesimli degil ise ise doktorunuz izin verirse sizi yormayan bir pozisyonda olabilir.
Biz esimle kankaligi daha uygun/guvenli bulmustuk

Kızlar ikiz bebekler yan yana uyuyabilir mi? Biz şuan ev alma sürecindeyiz ve benimle yatak odasında yatıcaklar. 2 tane yatak odama sığmaz, yan yana yatırmayı düşünüyorum 1-2 ay.
Ancak o kadar yanyana yatabilirler, 2. Ay bitimi yataklari ayirmak gerekiyor uyandiriyorlar birbirlerini gece..

max 6 aya kadar ama genelde 3-4 ay aynı beşikte yatabileceklerini okudum .

bende bir süre aynı yatakta yatırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…