2022’nin yeni ikiz gebeleri

Aynn bende para için bakmadığını düşünüyorum soru sormakta bile acele etti çok işim var der gibi toplasan 1 dk ultrason bir dk da Ne için gittiğimizi söyledik başkada yok Sanki bizden daha önemli ne işi var birde herkes övüyor gram beğenmedim ben işi doktorluk mesleği sonucunda
İçine sinmediyse baştan değiştir doktor çok önemli

6 haflatıkkken özele gittim doktor içime sinmedi 8 haftalıkken develete şehir hastanesine gittim satjerler baktı keşke hiç girmeseydim 1 saatlik yol gidiyoruz boşuna stajyerler ne anlar ya ikiz olduğunu bile söylemedi en son 12 haftalıkken özele gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim ama sadece ikiz olduğunu ve sezeryan olacağını söyledi ve ben bir şeyler sorunca hadi Acele işim var bekleyemem dedi ya devlet olsa neyse anlarım ya Sanki hayrına bakıyor burda fiş ücreti 215 yani artık özel de doğru dürüst bakmıyor
Doktor konusunda ne yapacagimi bilmiyorum Iyi denilen doktorlara gittim sözde
Gerçekten mi ya. Devletteki doktorun da böyle bir hakkı yok ama özelde paramızla girdiğimizde daha ayrı bir özen bekliyor insan gerçekten şaşırdım gönlünüze göre bir doktor çıkar inşallah. Happy Mom uygulamasında kullanıyor musunuz bilmiyorum ama çok verimli bir uygulama anneler için. il olarak da öneriler oluyor bulunduğunuz İle girip ordan tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz.

Gerçekten mi ya. Devletteki doktorun da böyle bir hakkı yok ama özelde paramızla girdiğimizde daha ayrı bir özen bekliyor insan gerçekten şaşırdım gönlünüze göre bir doktor çıkar inşallah. Happy Mom uygulamasında kullanıyor musunuz bilmiyorum ama çok verimli bir uygulama anneler için. il olarak da öneriler oluyor bulunduğunuz İle girip ordan tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz.
Özelde artık bozdu kendini sanki hayrına bakıyor ya happy mom uygulaması indirmiştim ama ne zmndir bakmıyorum

Ben de 32+1 haftalık ikiz hamileyim bebeklerimin ikisi de kiz.diger sayfayı da takip ediyorum ama çok aktif yazmiyorum
Hoşgeldiniz bende 26+2 haftalığım. İkiside erkek benimkilerin. Diğer sayfa biraz da doğuma çok az kalmış yada yeni doğum yapmış anneler yorum yapıyor. Hal böyle olunca da farklı konularda bilgililer ve sorumuza vakit ayıramıyorlar
Sizinki de az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim 😘🥰😍

Ben de 32+1 haftalık ikiz hamileyim bebeklerimin ikisi de kiz.diger sayfayı da takip ediyorum ama çok aktif yazmiyorum
Maşallah yolun sonuna gelmişsiniz 🧿🧿 benimkiler de kız 🥰 hazırlıklarınız bitti mi? Ben hala hiç bir şey almadım almaya çekiniyorum sanki.

Maşallah ne güzel haftalara kadar gelmişsiniz. Gerçekten ikiz hamilelik baştan sona stres dolu bir dönem, 30 sonrası haftaları görmeyi Allah herkese nasip etsin🙏 Sağlıkla doğsun prensesleriniz
Maşallah yolun sonuna gelmişsiniz 🧿🧿 benimkiler de kız 🥰 hazırlıklarınız bitti mi? Ben hala hiç bir şey almadım almaya çekiniyorum sanki.
O çekince bende de hep vardı biliyomusun zar zor 3-5 parça tulum zıbın bişey almıştım. Şimdi durumumdan dolayı iyice korktum ben sanırım çoğu şeyi doğumdan sonraya bırakıcam🙈

Maşallah ne güzel haftalara kadar gelmişsiniz. Gerçekten ikiz hamilelik baştan sona stres dolu bir dönem, 30 sonrası haftaları görmeyi Allah herkese nasip etsin🙏 Sağlıkla doğsun prensesleriniz
O çekince bende de hep vardı biliyomusun zar zor 3-5 parça tulum zıbın bişey almıştım. Şimdi durumumdan dolayı iyice korktum ben sanırım çoğu şeyi doğumdan sonraya bırakıcam🙈
Evet alacaksanız bile kıyafet almayın diyor tecrübeli anneler genelde hızla büyüyorlarmış çünkü çoğu boşa gidiyormuş. Asıl diğer şeyleri almak lazım onlara da ben taşınınca başlayacağım inşallah Temmuz gibi. Sağlıkla gelsinler de bebişlerimiz her şeyi tamamlanır Allah’ın izniyle. Maddi olarak nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamasam da bereketiyle gelirler diye kendimi teselli ediyorum 😅

Ben her birine 10 zıbın atlet, ve her birine 10ar uyku tulumu almak istiyorum fermuarlı olanlardan. Toplam 40 parça alıcam yeter heralde

Bedenlerini ne seçeceksin
Kesinlikle 0-3 aylık alıcam zaten 2 bucuk kilo doğarlar kızım 3 kilo doğmuştu 1 aydan fazla 0-3 aylık giydi ve günde 10 kere zıbın değiştirirdik sürekli kaka veya kusmuk olduğu için. 3-6 aylık çok büyük geliyor.

Kesinlikle 0-3 aylık alıcam zaten 2 bucuk kilo doğarlar kızım 3 kilo doğmuştu 1 aydan fazla 0-3 aylık giydi ve günde 10 kere zıbın değiştirirdik sürekli kaka veya kusmuk olduğu için. 3-6 aylık çok büyük geliyor.
2.5 kg çok iyi rakam ama genelde daha minik doğuyorlar. Herkes 3-6 ay alın diyor ama benim oğlum 3.250 doğdu ve en az 1 ay giydi 0-3 leri. Öbür türlü kuzular içinde yüzüyor kıyafetlerin. İkizlerin son haftalardaki kilo durumlarına göre birkaç parça da prematüre almak gerekebilir hatta

2.5 kg çok iyi rakam ama genelde daha minik doğuyorlar. Herkes 3-6 ay alın diyor ama benim oğlum 3.250 doğdu ve en az 1 ay giydi 0-3 leri. Öbür türlü kuzular içinde yüzüyor kıyafetlerin. İkizlerin son haftalardaki kilo durumlarına göre birkaç parça da prematüre almak gerekebilir hatta
Evet sana yemin ederim benim kızım 3 kilo doğmasına rağmen 0-3 aylar biraz büyük geldi ve ben mağazaya gidip 0 ay kıyafetler almak zorunda kaldım

X