2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Beni de listeye yazar mısınız 37 yaşındayım bu 3. Denemem İstanbul’da Maslak Acıbadem de bugün itibariyle tedavime başladım

5.gün embriyosuydu. 2 tane sağlıklı embriyom vardı İlk transferim hiç tutmadı değerim 12.gün 2.0 dı. Doktorum çok kesin konuştu ilaçları bıraktırdı biraz yükseldi diye tekrar progestan iğne yap dedi ama yine de olumsuz gözüküyor dedi. Yarın yine test yaptıracağım bakalım yarın çok önemli benim için yükselirse çok iyi olacağız.
Bu sefer kaçıncı gün 8 çıktı

Bu sefer kaçıncı gün 8 çıktı
8.gün yaptırdım 8.71 çıktı 10.gün tekrarladım 17.41 çıktı yarın tam 12.gün o zaman bakacağım yükseldi mi diye doktorum çok olumsuz gördü ana bilmiyorum muciZelere inanıyorum

Kizlar bir sorum olcak sizlere embriyolari dondururken iki hazne seklinde donduruldu bir kutuya 2 ve diger kutuya 3 embriyo seklinde diyelimki transfer zamani bir hazneyi cozduler 1 embriyo aldilar ayni haznede olan diger embriyolar ne oluyor? İmha mi ediliyor?

8.gün yaptırdım 8.71 çıktı 10.gün tekrarladım 17.41 çıktı yarın tam 12.gün o zaman bakacağım yükseldi mi diye doktorum çok olumsuz gördü ana bilmiyorum muciZelere inanıyorum
Bence normal değer. İnşallah güzel yükselmiştir. İlaçları bırakma sen sakın. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar bir sorum olcak sizlere embriyolari dondururken iki hazne seklinde donduruldu bir kutuya 2 ve diger kutuya 3 embriyo seklinde diyelimki transfer zamani bir hazneyi cozduler 1 embriyo aldilar ayni haznede olan diger embriyolar ne oluyor? İmha mi ediliyor?
İmha etmezler. Hazneden kaç tane transfer edilecekse o kadar embriyo çıkartılır. Diğerleri haznede kalır. Sen dondurtmuşsun senin onayın olmadan kim imha edebilir senin embriyolarını

İmha etmezler. Hazneden kaç tane transfer edilecekse o kadar embriyo çıkartılır. Diğerleri haznede kalır. Sen dondurtmuşsun senin onayın olmadan kim imha edebilir senin embriyolarını
Hm anladim burada bikac konuda bu tarz mesajlar okudum moralim bozuldu ister istemez merak ettim teşekkür ederim

Bugün kasıklarımda bir agrı var ama tutunma İçin çok erken ☹️ Hayrolsun inşallah ya

X