- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
İnşallah bir daha görüşürsen selam söyleAslında kararsız gelebilir de gelmeyebilir de. Daha huzurlu gibi bakalım zamanla aramıza katılır diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bir daha görüşürsen selam söyleAslında kararsız gelebilir de gelmeyebilir de. Daha huzurlu gibi bakalım zamanla aramıza katılır diye düşünüyorum
Bu sefer kaçıncı gün 8 çıktı5.gün embriyosuydu. 2 tane sağlıklı embriyom vardı İlk transferim hiç tutmadı değerim 12.gün 2.0 dı. Doktorum çok kesin konuştu ilaçları bıraktırdı biraz yükseldi diye tekrar progestan iğne yap dedi ama yine de olumsuz gözüküyor dedi. Yarın yine test yaptıracağım bakalım yarın çok önemli benim için yükselirse çok iyi olacağız.
Verebilirsin aslında bence çokta düşük bir değer çıkmaz çizgi baya belirgin çünkü. ama 2 günde bir kan verme döngüsüne girmiş olursun erkendenCuma günü randevum var doktora ama gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi
Özledik onun enerjisini keşke dönse artıkKızlar Şeyda’nın hepinize selamı var
8.gün yaptırdım 8.71 çıktı 10.gün tekrarladım 17.41 çıktı yarın tam 12.gün o zaman bakacağım yükseldi mi diye doktorum çok olumsuz gördü ana bilmiyorum muciZelere inanıyorumBu sefer kaçıncı gün 8 çıktı
Bence normal değer. İnşallah güzel yükselmiştir. İlaçları bırakma sen sakın. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz8.gün yaptırdım 8.71 çıktı 10.gün tekrarladım 17.41 çıktı yarın tam 12.gün o zaman bakacağım yükseldi mi diye doktorum çok olumsuz gördü ana bilmiyorum muciZelere inanıyorum
İmha etmezler. Hazneden kaç tane transfer edilecekse o kadar embriyo çıkartılır. Diğerleri haznede kalır. Sen dondurtmuşsun senin onayın olmadan kim imha edebilir senin embriyolarınıKizlar bir sorum olcak sizlere embriyolari dondururken iki hazne seklinde donduruldu bir kutuya 2 ve diger kutuya 3 embriyo seklinde diyelimki transfer zamani bir hazneyi cozduler 1 embriyo aldilar ayni haznede olan diger embriyolar ne oluyor? İmha mi ediliyor?
Evet erkenden durmadan kan vermem gerekir gününü beklicem sanırımVerebilirsin aslında bence çokta düşük bir değer çıkmaz çizgi baya belirgin çünkü. ama 2 günde bir kan verme döngüsüne girmiş olursun erkenden
Söylerim canımİnşallah bir daha görüşürsen selam söyle
İnşallah döner canımÖzledik onun enerjisini keşke dönse artık
Sabır diliyorum beklemek zorEvet erkenden durmadan kan vermem gerekir gününü beklicem sanırım
Hm anladim burada bikac konuda bu tarz mesajlar okudum moralim bozuldu ister istemez merak ettim teşekkür ederimİmha etmezler. Hazneden kaç tane transfer edilecekse o kadar embriyo çıkartılır. Diğerleri haznede kalır. Sen dondurtmuşsun senin onayın olmadan kim imha edebilir senin embriyolarını
Kaçıncı gününüz bugün benim sağ kasığım çok ağrıyor çekiliyor sankiBugün kasıklarımda bir agrı var ama tutunma İçin çok erken Hayrolsun inşallah ya
Daha 3. GünümKaçıncı gününüz bugün benim sağ kasığım çok ağrıyor çekiliyor sanki
Bunlar iyiye işaret içini ferah tutBugün kasıklarımda bir agrı var ama tutunma İçin çok erken Hayrolsun inşallah ya
Çok erken ya bilemedim 5.6 günde tutunur diyorlardı çünkü 1 saat kadar bi agrım oldu sonrada geçti bakalım ayın 3 ü gelmeyecek banaBunlar iyiye işaret içini ferah tut