2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aynen yaa bide bende panik atak var kendimi zor sakinleştiriyorum. Sürekli dua ediyorum kuran okuyorum tabiki etkisi oluyo ama ayrıca destek almak süper olur tabi
Benim baş dönemm çok olmaya başladı yarın gidip kan versem mi diye düşünüyorum buna dair bişey çıkar mı yüksek yada böyle falan diye yaaa

Bebeğim ben ımom kullandım vitamin olarak eşimde ımpryl kullandı ki eşimin sperm sayısı çok iyi değil biraz düşük ama iyi geldi maşallah😅 biraz pahalı ama gerçekten iyi takviye benim kullandığımda sıradan açıkçası. Aynen yaa hiç bişi olmasa korur dicem ben hasta oldum çok fena 😂
Mesela eşinin değeri kaçtan kaça çıktı? İşte benim doktorum diyor ki bu değerler zaten sürekli dalgalanır. Dalgalandığı sıradaki yükselişi insnalar takviyrden sanıyorlar diyor 🤷🏼‍♀️

Hasta olmayaydın iyiydi kendimi öyle teselli ediyodum 🤣

Günde 2 kez estrofem 3 duphaston coraspirin folibol prednol gece de progestan fitil 😊
Hemen hemen aynıymış ☺️ Yarın arayıp saatini söyleyecekler yaklaştıkça heyecanlanıyorum . Transfer sonrası günlük hayatımıza devam mi etmeliyiz yoksa yatıp dinlenmeli miyiz acaba ?

Iron Butterfly Iron Butterfly Katre_g Katre_g Dfn1903 Dfn1903 ve diğer yazamadıklarım gızlar siz ayrıca vitamin falan almaya başladınız mı ben hiç bişi yapmıyorum
Ben bu ay sadece d vitamini ve çinko kullanıyorum, bi de cyclo prognova..bi de bi aylık lucrin depot vurundum, şubattaki adetle de transfer hazırlığı için estrofem başlayacakmışız..

Allah razı olsun inşallah öncesi için çok geçmiş olsun evladınıza Allah uzun ömür verdin inşallah nasip olursa buda pozitif olur kucağınıza alırsınız

Evet daha çok erken bi arkadaşım hemen 2.ci 3.ci gün başladı evde test yapmaya ama 8.ci 9.cu gün normal teste çift çizgi gördü ve şuan hamile inşallah sende pozitif gördürsün

Teşekkür ederiz bu bilgi için de 🌺
Insallah sagolun dilerim emek veren herkes emeginin sonucunu alir

Benim baş dönemm çok olmaya başladı yarın gidip kan versem mi diye düşünüyorum buna dair bişey çıkar mı yüksek yada böyle falan diye yaaa
Bende daha çıkmayan kalmadı😅 üzüntüden bide üstüne cenaze oldu heyecandan karnıma yanma geliyo artık hasta da ettim kendimi
Mesela eşinin değeri kaçtan kaça çıktı? İşte benim doktorum diyor ki bu değerler zaten sürekli dalgalanır. Dalgalandığı sıradaki yükselişi insnalar takviyrden sanıyorlar diyor 🤷🏼‍♀️

Hasta olmayaydın iyiydi kendimi öyle teselli ediyodum 🤣
30milyon falandı sanırım 60 milyondu yumurta toplamada bence işe yarıyor
Ben bu ay sadece d vitamini ve çinko kullanıyorum, bi de cyclo prognova..bi de bi aylık lucrin depot vurundum, şubattaki adetle de transfer hazırlığı için estrofem başlayacakmışız..
Ben serum alcam bitek onu biliyorum ama o da transfer zamanı şimdi değil

Hemen hemen aynıymış ☺️ Yarın arayıp saatini söyleyecekler yaklaştıkça heyecanlanıyorum . Transfer sonrası günlük hayatımıza devam mi etmeliyiz yoksa yatıp dinlenmeli miyiz acaba ?
Ben ilk denemede full yattım negatif oldu ikincisinde günlük hayatıma devam ettim ağır kaldırmadım pozitifi görmüştük ama olmadı ağır işler hariç günlük hayata devam edin diyor doktorlar da bide teyzenin biri bana et yeme demişti onu deneyeceğim bu kez 😅😅

Aynen aslında en başta öyle konuştuk ama sonra ilk transferi şak diye yapası tuttu ama ikinci serumu bağlamaya karar verdi
Bağışıklık sorunu ya da katil hücre problemi varsa veriyorlarmış o serumu.. sizde De öyle bi sorun mu var? Ya da neden takılacak size?? Hani faydali bişiyse herkese takılıyorsa bizlerde isteyelim🤪

Bağışıklık sorunu ya da katil hücre problemi varsa veriyorlarmış o serumu.. sizde De öyle bi sorun mu var? Ya da neden takılacak size?? Hani faydali bişiyse herkese takılıyorsa bizlerde isteyelim🤪
Cd56 yaptırdım ben 4çıktı. 5den sonrası pozitif sayılıyor. Zaten sebepsiz infertilite olarak tanı konuldu. Bi pgt yapılacaktı bide serum deneyecekti. İkincide galiba olacak

Merhaba kizlar..bende nasip.olursa Şubat'ta dondurulmuş embriyolarim ile deniycem..kimyasal olmuştu benimde..bu sefer doktorumu değiştirdim.. embriyolarimi tasiycam bakalım..bana da bu sefer farklı ilaç olarak prograf verecekmiş doktorum.. vücut embriyoyu kabul etsin diye..benim zaten otoimmun sistem hastalığım var yabancı madde görüp.kabul etmiyormus..

Merhaba kizlar..bende nasip.olursa Şubat'ta dondurulmuş embriyolarim ile deniycem..kimyasal olmuştu benimde..bu sefer doktorumu değiştirdim.. embriyolarimi tasiycam bakalım..bana da bu sefer farklı ilaç olarak prograf verecekmiş doktorum.. vücut embriyoyu kabul etsin diye..benim zaten otoimmun sistem hastalığım var yabancı madde görüp.kabul etmiyormus..
Hoşgeldin canım 🌹 hakkında hayırlısı olur inşallah habersiz bırakma bizleri de

Benim de aklımdan geçen bu aslında ama devlet genetik test yapıyor mu bilmiyorum keşke öyle bir ihtimal var deseler şimdi gider yaptırırım testi eşimin tarafında sanırım bozukluk var biraz ama akraba evliliği olanlarda durumu düşünmedim değil desem yeri sanırım
Ben fakültede [Erciyes üniversitesi] genetik test yaptırmıştım eşimle birlikte biraz geç çıkıyor sonucu hemen test vermeye bakın kanımda pıhtılaşma çıktı ilk tüp bebek denemem tuttu şimdi 14 ocakta ikinci denemem olacak inşallah sağlıkla hayırla olur

Ne yazsam nasıl başlasam bilemedim 2018 de başlayan tüp bebek sürecim bu zamana kadar sürdü ve hala sürmekte doktorların demesine göre bende de eşimde de sorun yok sıkıntı da ama 3 aşılama denedim negatif sonuç aldım geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve oda olmadı 2.ci denemem Şubat'ta ama gün belli değil inşallah bizlerde sabırla bekleyip hayırlı kapılarla yavrularımıza kavuşuruz ne dersiniz bu yolda yine birlikte yürüyelim mi bakarsınız bu senemiz dolmadan bizlerde minik mucizelerimize kavuruz🥰🥰🥰🥰🥰 hadi gelin bekliyorum yeni topiğimize🤭 hayırlısı olsun da alırız artık dimi B bebiii 'kimmmmmmm🤩
Tavsiyem paketli gıdaları bırakman ve bol havuç tüket incir tüket ekmek ve karbonhidrat azalt ben ilk denemeden bir ay önce böyle yapmıştım tutmuştu darısı 2. Ye

Merhaba kizlar bende ilk deneme donmuş embiriyo transferi olacam inşallah Çarşamba günü kontrolüm var ona göre 5 Gun sonrada transfer zaman azaldıkça daha çok korku ve heyecan basıyor herşeyi merak ediyorum burda takip ettiğim çoğu kişinin kimyasal olmuş oda daha çok korkutuyor beni Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲
Korku kuruntu yapma inşallah buradaki herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır kalben inan Allah hayırlısını nasip eder de verir inş

X