Ben ocean mumy kullanıyorum balık yağı folik asit Demir hepsi içinde tek tek almaya gerek kalmıyor tavsiye ederimKızlar aranızda balık yağı hapı kullananlar var mı doktorunuz önerdi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ocean mumy kullanıyorum balık yağı folik asit Demir hepsi içinde tek tek almaya gerek kalmıyor tavsiye ederimKızlar aranızda balık yağı hapı kullananlar var mı doktorunuz önerdi mi
11. Gün 8. Gün 262 çıkmıştı lekelenmesen ötürü kan vermiştimBu daha ilk değerin mi, yani 12. Gün O zaman ikiz bence
Bilgim yok o konuda o yüzden sordum neyse ultrasona gittiğimde sorayım doktoraBen bir gün omegalı bi hap çok kötü kokuyor bir gün folik us kullanıyorum doktor önermişti
11. Gün değerin çok iyi kese bakmaya gittiniz mi9.gün 767ydi
11.gün 1455 başka da yaptırmadım
Hayırlı olsun canımm kesemizi de görürüz biran önce inşallah11. Gün 8. Gün 262 çıkmıştı lekelenmesen ötürü kan vermiştim
Yarında günüm ama 2. Kan haftasonuna geliyor diye bugün verebilirsin dedi hemşirem bende verdim işte
Ayyy inşallah ya
Ayy ne güzel gelmiş değerleriniz İnşallah sonuna kadar güzel gider herşey9.gün 767ydi
11.gün 1455 başka da yaptırmadım
Cuma görünür dedi doktorum ama cumartesi gidebileceğim inşallah11. Gün değerin çok iyi kese bakmaya gittiniz mi
Saol canım inşallahHayırlı olsun canımm kesemizi de görürüz biran önce inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim ben de hayatımda ilk defa yaşıyorum bunu Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallahAyy ne güzel gelmiş değerleriniz İnşallah sonuna kadar güzel gider herşey
Hadi İnşallahCuma görünür dedi doktorum ama cumartesi gidebileceğim inşallah
Elevit multivitamin kullanıyorum şimdi bitince doktoruma sorayım o vakitBen ocean mumy kullanıyorum balık yağı folik asit Demir hepsi içinde tek tek almaya gerek kalmıyor tavsiye ederim
Kese görünürse mi haftası falan söyleniyor bebeğin kızlar? Çünkü değer aralıklarına göre hepimiz aynı zamanlarda transfer olmamıza rağmen herkesin haftası farklı çıkıyorHadi İnşallah
Ay haber ver nolur
Ayy hadi inşallah ben keseye gitmeyeceğim direk 2 hafta sonra gidip kalp atımlarını duymaya gidicemCuma görünür dedi doktorum ama cumartesi gidebileceğim inşallah
Son sadet tarihine göre gebelik hesaplanıyor ancak ultrasona göre de kaç haftalık olduğu söyleniyor. Bazı bebekler önden gidebiliyor bazısı geridenKese görünürse mi haftası falan söyleniyor bebeğin kızlar? Çünkü değer aralıklarına göre hepimiz aynı zamanlarda transfer olmamıza rağmen herkesin haftası farklı çıkıyor
İnşallah hayatım allahım emeklerimizi dualarımızı boş çevirmesinAa gerçekten mi? İnş pozitif görürsün… Senin adına çok seviniyorum
Ben hastanede şadırvandan, plastik bardakla 6 adet içtim yetti.Kızlar yarın 11de transfer 3. Gün olmuş olacak. Sizce ne kadar su içerek gireyim?
Valla benim bir bilgim yokKese görünürse mi haftası falan söyleniyor bebeğin kızlar? Çünkü değer aralıklarına göre hepimiz aynı zamanlarda transfer olmamıza rağmen herkesin haftası farklı çıkıyor