- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Trendyol dan almıştım kuzum.heeee nerden ne kadara aldın, kim tavsiye etti kuzum :)
Tüp bebek tedavisinde ki iki arkadaşım önerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trendyol dan almıştım kuzum.heeee nerden ne kadara aldın, kim tavsiye etti kuzum :)
tam adı ne idi ya da firma adı felan bakayım bende :)Trendyol dan almıştım kuzum.
Tüp bebek tedavisinde ki iki arkadaşım önerdi
Bu kuzum içeriğine.bakarsintam adı ne idi ya da firma adı felan bakayım bende :)
Evet ilk denemem ama transfere var daha, sanırım erken gelmişim burayaAaa hadi inşallah güzel haberler alırız. İlk denemen mi canım
Olsun, en azından merak ettiklerini vs sorarsın. Stres yapmazsınEvet ilk denemem ama transfere var daha, sanırım erken gelmişim buraya
Evet iğne ilaç vs kullanıyorum. Şimdilik sadece estrofem. Transfere 5 gün kala fitil iğne vs ekleniyor tabi bu kişiden kişiye değişir doktorun senin vücudunun ihtiyacına göre belirliyor. Tranfer de adetin 18 ila 20. Gününe falan denk geliyo ama bu da kişinin durumuna göre belirleniyorGözün aydın sımsıkı tutunsun inşallah transfer öncesi iğne ilaç kullanımı oluyor mu reglden ne kadar sonra yapılıyor
Çok teşekkür ederim İnşallah bu sefer tutunur da sağlıkla kucağıma alırımHadi hayırlı olsun canım, güzel haberler ver bize dondurulmuş embriyo candır bak ne güzel hemen başladı tedavin
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Stresi kov, rahatlık mutluluk girsin yuvana peşinden de pozitifleri al inşallah
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaHayırlı olsun inşallah bebişin seninle olsun,sağlıklı olsun inşallahhDualarımız seninle we tüm arkadaşlarla…
Ben istanbul maltepe unisi tip fakultesinde umit ozekicide olucam ins, doktoruma iyi diyolar. Ins nasibimde vardir olur, Allah isteyen herkese nasip etsinValla bende anlamadım canim neden.ve nasil yükseldi diger ay yine kan vercem ozaman anlarimhayirli olsun sizede sonu guzel olur insallah hangi sehirde tedavi olcaksınız
Canımcım benim yumurtalarıma kalitesiz dedi doktorum biliyorsun glutensiz beslenmeye başladım.. arı sütü maca tozu gibi takviyeler alıyorum.. her türlü vitamin folic omega falan zaten alıyordum, onlara da aynen devam.. bunlar etki etsin biraz ağustos-eylül gibi başlayabilirim. Bu arada başka doktorlarla da görüşme niyetim var.. İstanbulda 40+ yaşta başarılı doktor önerilerine açığımpartalina_ sen tekrar ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
Son adet tarihine göre hesaplandığı için genelde o yüzden 2 haftalık gebe sayılıyorsunuz transfer günü. Genelde 17 18 gün transfer oluyor zaten 2 haftaya tekabül ediyor o daYa kızlar bir şey sorucam sizlere. Gebelik haftası için internette bir yazıda şey okudum, transfer günü gebeliğin 2. haftasına tekabül ediyormuş. Bilgiye sahip olan var mı. Benim 1 haziran transfer günümdü. 15. gün kanda 1.579 çıktı. O yüzden mi fazla çıkıyor acaba
Çok teşekkür ederim, bilgi verdiğin için. O halde benim bugün tam 30. günüm gebelikte.Son adet tarihine göre hesaplandığı için genelde o yüzden 2 haftalık gebe sayılıyorsunuz transfer günü. Genelde 17 18 gün transfer oluyor zaten 2 haftaya tekabül ediyor o da
Kesinlikle katılıyorum ben de aylardır avokado tüketiyorum kahwaltı da ve halen tüketmeye devam ediyorum…Kızlar size tavsiyem bol bol avokado yiyin. Ben aylarca yumurta kalitesi için takviye kullandım doğru düzgün işe yaradı mı bilmiyorum. Sonra avokado yemeye başladım kiloyla antalyadan aldım hep. İçine ceviz de koyuyorum. Yumurtalara ve rahme o kadar iyi geliyor ki düzenli bir şekilde yemeye başladıktan sonra hep 1 2 tane olan yumurtam 5 tane oldu ve kaliteli bir şekilde döllendi. Zaten önemli olan sayı da değil ama yumurtanın iyi olması çok önemli. Bence mucize bir gıda bol bol tüketin inşallah faydasını görürsünüz
Teşekkür ederim, transfere kadar beslenme nasıl olmalı onlar hakkında bilgileneyim :)Olsun, en azından merak ettiklerini vs sorarsın. Stres yapmazsın
Canım merhaba, benimde ilk denemem negatif sonuçlandı ikinci için histereskopi dendi, senin doktorun kimdi canımSelam canım benim de ilk denemem 14 yumurta toplandı yalnızca 4 tanesi olgun cıktı ve 2 tanesi 5. Güne ulaştı ikisi de iyi kalite dedi fazla detay vermedi donduruldu ikiside başka dondurulacak embriyom kalmadı benimde. İkisini de transfer yapacak doktorum şuan regli bekliyorum histereskopi yapacak önce rahime çizik atacak sonraki ay transfer günler gecmek bilmiyoooor dualarım seninle bu çocuk olacak başka yolu yok