- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah sabır versin ilk tedavimde aynısını yaşadım kanama çok yoğun ve ağrılıydı ultrasonda kalp atışı duydum eve gittim kocaman bi pıhtılı parça düşürdüm tekrar gittiğimde kese bozulmuştu.. Rabbim tekrar deneme gücü versin hatta kendiliğinden imkan varsa nasp etsin inşallah Maalesef benim de sürecim baya zorlu ve uzun geçti 4. Deneme için biraz dinleneceğim . Hakkımızda hayırlısı olsunBoşuna endişe edip strese sokma kendini düşük okadar kolay bisey değil ağrı kanama oluyor bende ilk defa gördüm böyle bisey ve düştüğünü anladım zaten sonrasında ultrasondada düşmüştü zaten yarım saat önce gördüğüm resmini aldığımız kese yarım saat sonra yoktu çok tuhaf bişey
Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi canım sağol sana da çok geçmiş olsun canımAmin inşallah aynı süreçlerden defalarca geçtiğim ve aynılarını yaşadığım için korkunu endişeni anlayabiliyorum ama çok strese sokma kendini ve bebegini
Benim sağ kısmımda inanılmaz ağrım vardı sağ üst kısımlara tüplere baktı ultrasonda öyle gördüTüpte kaldığı nasıl anlaşıldı peki ultrasondami gördü
Amin canım cümlemize bu sefer çok yaklaştık dedik ilk beta 962 çıktı hiçbir sorunum ağrım sızım yoktu birdenbire böyle olunca ne olduğumuzu şaşırdık keşke keseyi görmeden olsaydı diyorum keseyi görüp yarım saate böyle olunca daha da üzücü oldu ne diyelim demek ki nasip değilmiş vakti zamanı varmış dahaCanım Allah sabır versin ilk tedavimde aynısını yaşadım kanama çok yoğun ve ağrılıydı ultrasonda kalp atışı duydum eve gittim kocaman bi pıhtılı parça düşürdüm tekrar gittiğimde kese bozulmuştu.. Rabbim tekrar deneme gücü versin hatta kendiliğinden imkan varsa nasp etsin inşallah Maalesef benim de sürecim baya zorlu ve uzun geçti 4. Deneme için biraz dinleneceğim . Hakkımızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım bir an önce emeklerinin karşılığını alırsın ve tüm yorgunlukların, yıpranmışlığın geride kalırMaalesef olmadi serumdan sonra ayağa kalktığımda inanılmaz bir kanama ve çok büyük pıhtı düşürdüm içinde beyaz bir yuvarlak vardı doktor hemen ultrasonla baktı ve maalesef kese düşmüştü isyan etmiyorum hersey allahtan vardır bunda da bir hayır ama artik 4.deneme çok yıprandım çok yoruldum uzunca bir ara vereceğim sonrasi nasip rabbim sizlere sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Ilk gorusmeden itibaren butun kontrolleri opu transferi hocalar mi yapiyor acabaİki doktor var. İkiz doktorlar belki böyle duymuşsunuzdur. Ahmet ve Mehmet Erdem Gazi’nin prof’ları. 15000 TL şu an fiyatı. Bebeğin kalp atışı duyulana kadar her şey dahilmiş. Çok profesyonel bir merkez.Ödeme yumurta toplandığında yapılıyor. Muayeneler çok hızlı oluyor, doktorla uzun uzun konuşma fırsatınız olmuyor. Bu benim 3. tedavim olduğu için benim için sorun olmadı.
Cok gecmis olsunn canim evett dedigin gibi yogun agri oluyor .insallahh bunca acinin uzerine allah sana kendiliğinden mucizeni verirBoşuna endişe edip strese sokma kendini düşük okadar kolay bisey değil ağrı kanama oluyor bende ilk defa gördüm böyle bisey ve düştüğünü anladım zaten sonrasında ultrasondada düşmüştü zaten yarım saat önce gördüğüm resmini aldığımız kese yarım saat sonra yoktu çok tuhaf bişey
Maalesef olmadi serumdan sonra ayağa kalktığımda inanılmaz bir kanama ve çok büyük pıhtı düşürdüm içinde beyaz bir yuvarlak vardı doktor hemen ultrasonla baktı ve maalesef kese düşmüştü isyan etmiyorum hersey allahtan vardır bunda da bir hayır ama artik 4.deneme çok yıprandım çok yoruldum uzunca bir ara vereceğim sonrasi nasip rabbim sizlere sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bundan sonra hiç yorulmadan üzülmeden kolaylıkla bebeğine kavuşursunMaalesef olmadi serumdan sonra ayağa kalktığımda inanılmaz bir kanama ve çok büyük pıhtı düşürdüm içinde beyaz bir yuvarlak vardı doktor hemen ultrasonla baktı ve maalesef kese düşmüştü isyan etmiyorum hersey allahtan vardır bunda da bir hayır ama artik 4.deneme çok yıprandım çok yoruldum uzunca bir ara vereceğim sonrasi nasip rabbim sizlere sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Şart mı bilmiyorum ama bence yapılması iyi olur.Merhaba kızlar bir
Sorum bar, hsg filmi tüp bebek öncesi şart mı?
Çok geçmiş olsun canım aynı durumu bende 2.denememde yaşamıştım… düşük olduğunda ilk aklıma gelen şey şükür ileriki zamanda olmadı dedim. Başta olması hem sağlık hem duygusal açıdan çok daha iyi. O yüzden kese vs. düşünerek daha fazla canını sıkma bence, 5-6. ayda ölü doğum yapmak zorunda kalan arkadaşlarımda var. Bunları düşününce biz şanslı taraftayiz. toparlanıp kizinla güzel zaman geçirmeye odaklan inşallah hersey daha güzel olacak tekrardan geçmiş olsun canımAmin canım cümlemize bu sefer çok yaklaştık dedik ilk beta 962 çıktı hiçbir sorunum ağrım sızım yoktu birdenbire böyle olunca ne olduğumuzu şaşırdık keşke keseyi görmeden olsaydı diyorum keseyi görüp yarım saate böyle olunca daha da üzücü oldu ne diyelim demek ki nasip değilmiş vakti zamanı varmış daha
Yıllar önce bu kardesleri teyzem bana söylemişti Tr de olsaydim onlara giderdim. Birde teknikleri falan varmis galiba, uzun zaman geçtiği için net hatırlamıyorum.İki doktor var. İkiz doktorlar belki böyle duymuşsunuzdur. Ahmet ve Mehmet Erdem Gazi’nin prof’ları. 15000 TL şu an fiyatı. Bebeğin kalp atışı duyulana kadar her şey dahilmiş. Çok profesyonel bir merkez.Ödeme yumurta toplandığında yapılıyor. Muayeneler çok hızlı oluyor, doktorla uzun uzun konuşma fırsatınız olmuyor. Bu benim 3. tedavim olduğu için benim için sorun olmadı.
Canım senin henüz kese oluşmadığı için öyle birşey olmaz merak etmeÇok üzüldüm ve şaşırdım cnm şimdi beyaz bı yuvarlak dediğin nasil bisidi
Progestan fitilin erimiş kalmış parçası gibi mi bende bugün ona benzer bisi çıktı wcdeyken korktum su an da ama kanamam yok yoksa benim de mi gitti
Cok sevindim. Allah sana bagislasin yavrulariniŞimdi ultrasondan çıktım tek kese görünüyor içinde yolk sac da var içeride bir kanama alanı yok dedi. Kese düzgün boyutu uyumlu dedi ama kanamam epey var pıhtı şeklinde. Doktorum bu durumlar olabiliyor düşük tehdidi dedi pihti atıyorsun dedi ama et parcasi gibi birsey düşürürsen ki anlarsın onu pıhtı gibi değil o ozaman haber ver mutlaka dedi. serum ve progestan iğne verdi wc dışında kalkmadan yatmami istedi. 2 tane olup biri düşüyor olabilir mi dedim yok öyle birsey olmaz dedi. Lekelenme azalır durursa ayın 20 si gibi gel dedi. Bu arada beta 8477 çıktı yani gayet güzel artmis