- 1 Mayıs 2021
- 335
- 431
- 34
Aile hekimim ebe çok ilgili benimle. Seviyorum ikisinide. Değiştirmem ama tekrar bir konuşurum bakalım inşallah bu muammayı çözerizBence aile hekimini değiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile hekimim ebe çok ilgili benimle. Seviyorum ikisinide. Değiştirmem ama tekrar bir konuşurum bakalım inşallah bu muammayı çözerizBence aile hekimini değiş
Güzelce yerleşsin yuvasına ve sıkıca tutunsun.. önce pozitif testler sonra sağlıklı bir hamilelik yaşayacağın tedavi bu tedavi olsun
Günaydın, benim bu gece yoğun kanamam basladi hatırlarsanız ilk beta değerim 962 çıkmıştı pazartesi de kese randevum vardı ama böyle birsey oldu şimdi tekrar kan verdim betaya bakılacak ama buradan döneceğini hiç sanmıyorum regl agrilarimda var kanamayla düşecek gibi
Yok canım hiç sanmıyorum şimdi lavaboya girdim parça parça pıhtı düşüyorMoralini bozma lütfen, kanaması olup devam edenlerde var inşallah sonucun yükselmiş olarak çıkacak
Insallah birsey olmaz. Allahim sen koruYok canım hiç sanmıyorum şimdi lavaboya girdim parça parça pıhtı düşüyor
Bukadar yüksek değerden kimyasal olacağını sanmıyorum ama ikizse biri düşüyor olabilir.bende öyle oldu benim 709 du ilk değerim ikincisi 1561 di.sonra kanamam oldu pıhtılı meğer ikizmiş biri tüpte kalmış onu aldılar diğeri iyi çok şükürGünaydın, benim bu gece yoğun kanamam basladi hatırlarsanız ilk beta değerim 962 çıkmıştı pazartesi de kese randevum vardı ama böyle birsey oldu şimdi tekrar kan verdim betaya bakılacak ama buradan döneceğini hiç sanmıyorum regl agrilarimda var kanamayla düşecek gibi
Pruloton depot iğne yaptılar mı. Kanı azaltıp kahverengiye döndürüyor genelde. İnşallah beta yüksek yüksektir.Günaydın, benim bu gece yoğun kanamam basladi hatırlarsanız ilk beta değerim 962 çıkmıştı pazartesi de kese randevum vardı ama böyle birsey oldu şimdi tekrar kan verdim betaya bakılacak ama buradan döneceğini hiç sanmıyorum regl agrilarimda var kanamayla düşecek gibi
Yok canım hiç sanmıyorum şimdi lavaboya girdim parça parça pıhtı düşüyor
Güzel düşün kuzum hayirlisi RabbimdenGünaydın, benim bu gece yoğun kanamam basladi hatırlarsanız ilk beta değerim 962 çıkmıştı pazartesi de kese randevum vardı ama böyle birsey oldu şimdi tekrar kan verdim betaya bakılacak ama buradan döneceğini hiç sanmıyorum regl agrilarimda var kanamayla düşecek gibi
O ne oliyor ki kız :) anlamadımkızlar kızlar günaydın katil hücre tahlil vermiştim de sonucun ne olması lazım acaba :)
rahim bağışıklığı imiş valla yaptırdım ben sonucu aldım yeni ama tam bilmiyorum ne anlamam lazım :)O ne oliyor ki kız :) anlamadım
Insallah birsey olmaz. Allahim sen koru
Bukadar yüksek değerden kimyasal olacağını sanmıyorum ama ikizse biri düşüyor olabilir.bende öyle oldu benim 709 du ilk değerim ikincisi 1561 di.sonra kanamam oldu pıhtılı meğer ikizmiş biri tüpte kalmış onu aldılar diğeri iyi çok şükür
Şimdi ultrasondan çıktım tek kese görünüyor içinde yolk sac da var içeride bir kanama alanı yok dedi. Kese düzgün boyutu uyumlu dedi ama kanamam epey var pıhtı şeklinde. Doktorum bu durumlar olabiliyor düşük tehdidi dedi pihti atıyorsun dedi ama et parcasi gibi birsey düşürürsen ki anlarsın onu pıhtı gibi değil o ozaman haber ver mutlaka dedi. serum ve progestan iğne verdi wc dışında kalkmadan yatmami istedi. 2 tane olup biri düşüyor olabilir mi dedim yok öyle birsey olmaz dedi. Lekelenme azalır durursa ayın 20 si gibi gel dedi. Bu arada beta 8477 çıktı yani gayet güzel artmisPruloton depot iğne yaptılar mı. Kanı azaltıp kahverengiye döndürüyor genelde. İnşallah beta yüksek yüksektir.
Oh çok şükür hadi inşallah bjtcek bu süreçteŞimdi ultrasondan çıktım tek kese görünüyor içinde yolk sac da var içeride bir kanama alanı yok dedi. Kese düzgün boyutu uyumlu dedi ama kanamam epey var pıhtı şeklinde. Doktorum bu durumlar olabiliyor düşük tehdidi dedi pihti atıyorsun dedi ama et parcasi gibi birsey düşürürsen ki anlarsın onu pıhtı gibi değil o ozaman haber ver mutlaka dedi. serum ve progestan iğne verdi wc dışında kalkmadan yatmami istedi. 2 tane olup biri düşüyor olabilir mi dedim yok öyle birsey olmaz dedi. Lekelenme azalır durursa ayın 20 si gibi gel dedi. Bu arada beta 8477 çıktı yani gayet güzel artmis
Tecrübeli arkadaşlar vardir insallah güzel çıkmıştır canımrahim bağışıklığı imiş valla yaptırdım ben sonucu aldım yeni ama tam bilmiyorum ne anlamam lazım :)
ayy evet inşallah birileri görür cevaplar canım, meraktan ölcem :)Tecrübeli arkadaşlar vardir insallah güzel çıkmıştır canım
Tüpte kaldığı nasıl anlaşıldı peki ultrasondami gördüBukadar yüksek değerden kimyasal olacağını sanmıyorum ama ikizse biri düşüyor olabilir.bende öyle oldu benim 709 du ilk değerim ikincisi 1561 di.sonra kanamam oldu pıhtılı meğer ikizmiş biri tüpte kalmış onu aldılar diğeri iyi çok şükür
Kuzuuuum sıkma canını inşallah bişiii yokturGünaydın, benim bu gece yoğun kanamam basladi hatırlarsanız ilk beta değerim 962 çıkmıştı pazartesi de kese randevum vardı ama böyle birsey oldu şimdi tekrar kan verdim betaya bakılacak ama buradan döneceğini hiç sanmıyorum regl agrilarimda var kanamayla düşecek gibi