Kizlar herkese merhaba. Bu gruba ilk kez yaziyorum, oncelikle hepinizin seruveni hayirli olsun, hepimize saglikla bebeklerimize kavusmak nasip olsun insallah
Sizlere bir sorum var, tecrubesi/bilgisi olanlar yanitlayabilirse cok sevinirim. Ben opu, histereskopi yaptirdim, uzerine 2-3 ay bekledik embryolar da donuk bekliyordu. Simdi reglimi bekliyorum, reglin 2.-3. gunu ultrasona gidecegiz, hersey yolundaysa iste estrofem baslanacak, 15-20 gun kullanacakmisim. O surenin sonunda rahim istenilen kalinliga ulastiysa 5 gun sonrasina da transfer planlanacak. Bi hesap yaptim eger pazartesiye kadar regl olmazsam, 25. gun yani transfer gununun kurban bayramina denk gelme ihtimali var. Eger oyle olursa ne olur? Bayrama denk geldi diye transfer iptal mi olacak? Kafamda deli sorular, moralim bozuldu aksamdan beri bunu dusunuyorum…
Normalde cuma veya dun regl olmam gerekirdi ama gecen pazar lucrin diye bir hormon ignesi vurdurdular, sanirim o geciktirecek cunku tik yok.
Bu arada tedaviyi maslak acibadem tup bebekte goruyorum, belki orada tedavi olaniniz da vardir…