Ewde 7.gün test yaptım 12.gün kan testi verdim kuzum…
6. Gün negatif gördüm birazdan tekrar deniycemKız yapmayın evde test yapmayın ben kendimi boşu boşuna yedim bitirdim kaç gün
Benim adet günüm 3hazirandı 6 haziranda verdim testi…Merhaba kizlar bisi sorabilirmiyik 3.de 5AA embriyosu transfer oldum ama doktor 17de test gunu dedi aksi gibi 14de adet gunum bnm gibi olan varmi ? Ne yapmalıyım bu durumda erkenden test yapmalıyım 13de fln sonucda adet bitimine vermisler testi ?
Deneme bence kendini yıpratma yoktan yere ne gelecekse Allahtan…üzülüyor insan çünkü ister istemez…ben yaptığıma çok pişman oldum6. Gün negatif gördüm birazdan tekrar deniycemdenemesem mi 8 gün artmet diye erken gebelik tetsi
Ama transferin kaçıncı günü evde megatifler gordun kanı ne zaman verdin :) bizde kan testi istiyoruz lakin daha günümüz gelmedi :) gebelik testi deneyelim günümüz adetle gelirse daha üzücü olur alostiriyoruz negatife kendimizi:)Benim adet günüm 3hazirandı 6 haziranda verdim testi…
Amin amin inşallahhhhİnşallah sağlıkla kucağına al :) bizlere de dua et
Bunu negatife gördükten sonra diycem ki niye duramadin yaptınDeneme bence kendini yıpratma yoktan yere ne gelecekse Allahtan…üzülüyor insan çünkü ister istemez…ben yaptığıma çok pişman oldum
Deneme bence. Boşa stres olacaksın. İdrarda negatif alıp da kanda pozitif olananlar var. İdrara daha sonra geçiyor bhcg.6. Gün negatif gördüm birazdan tekrar deniycemdenemesem mi 8 gün artmet diye erken gebelik tetsi
Ben transferin 7.günü evde test yaptım 12.günü kan testi verdim…öyle düşünmeyin inşallah sağlıkla sizinledir bebişlerinizAma transferin kaçıncı günü evde megatifler gordun kanı ne zaman verdin :) bizde kan testi istiyoruz lakin daha günümüz gelmedi :) gebelik testi deneyelim günümüz adetle gelirse daha üzücü olur alostiriyoruz negatife kendimizi:)
2 gün kaldıysa testine hiç deneme diyorum şimdi :) Bir şey kalmamış dayanırsın sen.Bunu negatife gördükten sonra diycem ki niye duramadin yaptın2 gün daha zulmedecemkendime
Öyle düşünme inşallah sağlıkla pozitiftir sonucun olumlu düşünmeye çalış zor biliyorum ama pozitifi çağır…Bunu negatife gördükten sonra diycem ki niye duramadin yaptın2 gün daha zulmedecemkendime
Gerçekten cansınız:) durayım demi yoksa da en azından benimleymis gibi hissederim iki gün daha2 gün kaldıysa testine hiç deneme diyorum şimdi :) Bir şey kalmamış dayanırsın sen.
Bugün sol kasigimda yürürken bil ağrıyan bir batma vardı kızlar 8 gün yuruyemedim normalde adette böyle falan olmazdı ama belirti aramak istemiyorum da adet olacakmışım gibi geliyorBen transferin 7.günü evde test yaptım 12.günü kan testi verdim…öyle düşünmeyin inşallah sağlıkla sizinledir bebişleriniznegatif sonucu görünce üzüleceksin ama belki sonucun pozitif ne gerek var kendini ve bebişi üzmeye… Tecrübe ettiğim için sizlerle paylaşıyorum yoksa tabiki siz bilirsiniz yine karar sizin…
Bugün sol kasigimda yürürken bil ağrıyan bir batma vardı kızlar 8 gün yuruyemedim normalde adette böyle falan olmazdı ama belirti aramak istemiyorum daBen transferin 7.günü evde test yaptım 12.günü kan testi verdim…öyle düşünmeyin inşallah sağlıkla sizinledir bebişleriniznegatif sonucu görünce üzüleceksin ama belki sonucun pozitif ne gerek var kendini ve bebişi üzmeye… Tecrübe ettiğim için sizlerle paylaşıyorum yoksa tabiki siz bilirsiniz yine karar sizin…
Burda bir sürü kişi 6 günde silik gördubende ona dayanarak 6. Günden denedim negatife gordumDeneme bence. Boşa stres olacaksın. İdrarda negatif alıp da kanda pozitif olananlar var. İdrara daha sonra geçiyor bhcg.
Gebeliğinizi sağlıkla tamamlar, kucağınıza alırsınız bebişi inşallahAmin amin inşallahhhhHepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişleri Dualarım hep sizinle…
Hadi ya durum ne peki cnmBenim adet günüm 3hazirandı 6 haziranda verdim testi…
Dur kendine hakim ol :) Sağlıkla sana sımsıkı tutunmuş ve seninle kalmıştır inşallah canımGerçekten cansınız:) durayım demi yoksa da en azından benimleymis gibi hissederim iki gün daha
Amin ağzından bal damlıyor jnsallah benimledirDur kendine hakim ol :) Sağlıkla sana sımsıkı tutunmuş ve seninle kalmıştır inşallah canımSonrasını düşünme, sonrasını sonra düşünürsün.
gökalp hocanın bir canlı yayınını izledim de ordan kafam karıştı,Biz tüp bebek işlemine başlamadan yaptırmıştık. Perde polip miyom vs varsa alınır diye. Çünkü bunlar gebeliğe engel veya düşüğe sebep olabiliyor. Bi zararı olduğunu sanmam uzman ellerde yapıldığı sürece. Gerekli olup olmaması konusunda da bence gerekli bi işlem