Evet deneyim ve süreci bilmek çok fark ettiriyor :))Evet çok şükürHadii inşallah inşallah bu sefer başıma neler gelecek biliyorum daha çok hazırım
yaaa ben gittim doktorumla konuştum da 2 tüp bebek negatif olana yapıyoruz dedi, gerekli ise ama istersen yaşından ötürü yaparım dedi de zararı var mı gerek var mı adetime 6 gün felan kaldı da kontrole gel de bakar yaparız dedi,Ben oldum
Kızlar günaydın. Takip edemedim bir süredir ama pozitifler var sanırım :) Pozitif olanların hepsine gebeliklerini sağlıkla tamamlamalarını ve kucaklarına almalarını diliyorum
Yeniden tedaviye başlayanlar da çok, inşallah bu sefer olumlu haberlerini bekliyoruz
Ben dün gittim doktora. Önümüzdeki adetle prp yapacağız. Sonra da 1-2 ay bekleme süresinden sonra tekrar tedaviye başlayacağım. Moralimi toparladım, yolumu çizdim, şimdi ileri bakma zamanı.. :)
Embriyolog İdil Bozkurt'u takip ediyordum, yumurta kalitesi için beslenme ve takviye konularında önerilerde bulunuyor. Bu hafta sonu online bir eğitimi var. Ona katılacağım. Artık benim için yenilenme ve yeniden hazırlanma zamanı...
bana da hiç yapmadılar gerek duymadılar, benim doktor da prof. muayenede anlar bilir zaten gerek duymadı ama ben söyledimde istersen yaparız dedi, yaşdan ve bir negatiften ötürü, histereskopiyi de gereksiz yere yapmamak lazım deniliyor, rahimle oynatmak ne kadar mantıklı ay bilemedim, yapılırsa 1 ay daha mı dinlencem, temmuzda nasip olursa tüp bebek başlancakGünaydın. Ben olmadım. Hatta öncesinde doğal bir gebelik oluştuğu için bana rahim filmi bile çekilmedi. Doktora dün sordum, artık bir rahme baksak mı tutunmaya engel bir durum var mıdır diye. Gerek yok dedi. Herhalde bir engel olsa ultrasonda az çok belli ediyor. Önceki doktorum da prof'tu, şimdi doktorum da. İkisi de gerek yok diyorsa var herhalde bir bildikleri :)
Ben de yaptırdım ilk transferim düşükle sonuçlandı küretaj oldum 2.si hiç tutmayınca hsg çekildim tekrar ve yapışıklık olduğu ortaya çıktı. Doktor histereskopi önerdi yaptırdım ve yapışıklık açıldı enfeksiyon varmış antibiyotik verdi daha sonra 3. Transferimi oldum ve sanırım bu tuttuyaaa ben gittim doktorumla konuştum da 2 tüp bebek negatif olana yapıyoruz dedi, gerekli ise ama istersen yaşından ötürü yaparım dedi de zararı var mı gerek var mı adetime 6 gün felan kaldı da kontrole gel de bakar yaparız dedi,
Sağol canım inşallahÇok sevindim çokça hayırlı olsun inşallahhŞifa olsun
Ben dün sordum, bana istersen yaparız bile demedi :)) Çok net gerek yok dedi. Ben de üstelemedim, var herhalde bir bildiği. Sende yumurta cevabı da var, prp de gerek yok esasında dedi onu istersen yapabiliriz dedi, onu yaptırmaya karar verdim.bana da hiç yapmadılar gerek duymadılar, benim doktor da prof. muayenede anlar bilir zaten gerek duymadı ama ben söyledimde istersen yaparız dedi, yaşdan ve bir negatiften ötürü, histereskopiyi de gereksiz yere yapmamak lazım deniliyor, rahimle oynatmak ne kadar mantıklı ay bilemedim, yapılırsa 1 ay daha mı dinlencem, temmuzda nasip olursa tüp bebek başlancak
Histeroskopinin zararı yok ve doktor ultrason ile göremediği alanı rahim içine girdiği kamera ile kontrol ediyor, gerek görürse müdahale ediyor. Adet bittikten 2-3 gün sonra yaptılar bana süresi sanırım o şekilde.yaaa ben gittim doktorumla konuştum da 2 tüp bebek negatif olana yapıyoruz dedi, gerekli ise ama istersen yaşından ötürü yaparım dedi de zararı var mı gerek var mı adetime 6 gün felan kaldı da kontrole gel de bakar yaparız dedi,
Çok sevindim gene novaartta devam mı edeceksin?Kızlar günaydın. Takip edemedim bir süredir ama pozitifler var sanırım :) Pozitif olanların hepsine gebeliklerini sağlıkla tamamlamalarını ve kucaklarına almalarını diliyorum
Yeniden tedaviye başlayanlar da çok, inşallah bu sefer olumlu haberlerini bekliyoruz
Ben dün gittim doktora. Önümüzdeki adetle prp yapacağız. Sonra da 1-2 ay bekleme süresinden sonra tekrar tedaviye başlayacağım. Moralimi toparladım, yolumu çizdim, şimdi ileri bakma zamanı.. :)
Embriyolog İdil Bozkurt'u takip ediyordum, yumurta kalitesi için beslenme ve takviye konularında önerilerde bulunuyor. Bu hafta sonu online bir eğitimi var. Ona katılacağım. Artık benim için yenilenme ve yeniden hazırlanma zamanı...
Evet Novaart'ta devam edeceğim. Hafta sonu 2 gün eğitim için 600 TL ödedim. Birebir de çalışıyormuş İdil hanım ama o biraz bütçemin dışına çıkabilir diye sormadım bile. Prp ve diğer tedavim için bütçemi dengeli götürüp biraz biriktirmek istiyorum.Çok sevindim gene novaartta devam mı edeceksin?
Birde İdil bozkurt un eğitim ücreti ne kadar?
Merhabalar benim test günüm de normal adet günümden sonraydı. Normal bir durum bu. Tüp bebek tedavisinde normal adet tarihinizi baz almayın. Doktorunuzun dediği tarihte testinizi yaptırın.Merhaba kizlar bisi sorabilirmiyik 3.de 5AA embriyosu transfer oldum ama doktor 17de test gunu dedi aksi gibi 14de adet gunum bnm gibi olan varmi ? Ne yapmalıyım bu durumda erkenden test yapmalıyım 13de fln sonucda adet bitimine vermisler testi ?
Anladim bana anormal geldide oyuzden sormuştum teşekkür ederimMerhabalar benim test günüm de normal adet günümden sonraydı. Normal bir durum bu. Tüp bebek tedavisinde normal adet tarihinizi baz almayın. Doktorunuzun dediği tarihte testinizi yaptırın.
Rica ederim. İnşallah olumlu sonuç alırsınızAnladim bana anormal geldide oyuzden sormuştum teşekkür ederim
Biz tüp bebek işlemine başlamadan yaptırmıştık. Perde polip miyom vs varsa alınır diye. Çünkü bunlar gebeliğe engel veya düşüğe sebep olabiliyor. Bi zararı olduğunu sanmam uzman ellerde yapıldığı sürece. Gerekli olup olmaması konusunda da bence gerekli bi işlemyaaa ben gittim doktorumla konuştum da 2 tüp bebek negatif olana yapıyoruz dedi, gerekli ise ama istersen yaşından ötürü yaparım dedi de zararı var mı gerek var mı adetime 6 gün felan kaldı da kontrole gel de bakar yaparız dedi,
Cnm hiç endişelenme 1 hafta önce histereskopi yapıldı bana polipler alındı rahme traşlama yapıldı basit bi işlemdi sonrasındada sıkıntı olmadıo zaman yapılsa iyi olacak gibi histereskopi, ay kızlar birde ne kadar fiyatlar, ben üniversite hastanesinde devam edeceğim gibi, doktorumu değişmeyeceğim
Ewde 7.gün test yaptım 12.gün kan testi verdim kuzum…Evde kaçıncı günler test yaptın kanda ne zaman pozitif gördün
Kız yapmayın evde test yapmayın ben kendimi boşu boşuna yedim bitirdim kaç günBugun kasık ağrım regl olcak gibi benim de adet yakınlaşıyor diye sanırımAman bizden uzak olsun şimdilik 9ay ara verelim adet olmaya inş hamişliklr birlikte
Yani yap diyemem çıkmazsa büyük üzüntü oluyor
İnşallah sağlıkla kucağına al :) bizlere de dua etEwde 7.gün test yaptım 12.gün kan testi verdim kuzum…