Sorma biz zaten çok afedersiniz malız aklımıza gelmiyor dediğin gibi kendileri ilk gecede hamile kaldığı için ne anlar. Tok açın halinden anlar mı?Bunu bana da diyorlar doktora gittin mi bak şurada çok iyi doktor var hey yavrum hey ben normal kadın doğum doktorlarından takibi çıkalı çok oldu ama insan bişey diyemiyor işte bi onlar akıllı Bizim aklımıza tüp Bebek yaptırmak hiç gelmiyor dile ne kolay öyle söylemek ya
Hemen bakıyorumOda birşey sonuçtaInstagram'da hobidik diye bir sayfa var bak bir ona bayılırsın öyle tatlı kıyafetler var ki
Anlamıyorlar ki benim etrafımda ki herkes çoluk çocuk sahibi içinde ilk geceden kalan 2-3 kişi de var ve hiçbir şekilde anlamıyorlar tabiki aman olur olur takma bu kadar diyip geçiyorlarSorma biz zaten çok afedersiniz malız aklımıza gelmiyor dediğin gibi kendileri ilk gecede hamile kaldığı için ne anlar. Tok açın halinden anlar mı?
Çok güzelmiş ama aşırı shoplu çekim yapmislar ürünleri güzel duruyor beğendimOda birşey sonuçtaInstagram'da hobidik diye bir sayfa var bak bir ona bayılırsın öyle tatlı kıyafetler var ki
Kalbimi bıraktım bu sayfaya ya ne güzel takımlar var öyleee hele o yeşilli dantelli olanlar olursa mutlak suretle kaç para olursa olsun alacammmOda birşey sonuçtaInstagram'da hobidik diye bir sayfa var bak bir ona bayılırsın öyle tatlı kıyafetler var ki
Anlamazlar anam anlamazlar nerden anlasınlarAnlamıyorlar ki benim etrafımda ki herkes çoluk çocuk sahibi içinde ilk geceden kalan 2-3 kişi de var ve hiçbir şekilde anlamıyorlar tabiki aman olur olur takma bu kadar diyip geçiyorlar
Ben eltime almıştım güzel ürünleri ama öyle devamlı giydirilecek şeyler değil tabi. Bir kitikate değilÇok güzelmiş ama aşırı shoplu çekim yapmislar ürünleri güzel duruyor beğendim
Benimde şunda gönlüm varKalbimi bıraktım bu sayfaya ya ne güzel takımlar var öyleee hele o yeşilli dantelli olanlar olursa mutlak suretle kaç para olursa olsun alacammm
Ben bugün opu oldumMerhaba eşimden spermler toplanıyor tüp bebek için yeterli olana kadar 15 günde bir gidecekmişizya siz?
Benim hepsine gönlüm kaydı açıkçasıBenimde şunda gönlüm var
AminnnnBen de diğer gruba bakıyordum acaba yazdın mı diyeiyi geçti şükür, ağrım sızım olmadı. Bana antibiyotik verdi sadece. Kaç yumurta toplandı sizde? Bende 2.. inşallah sonucu güzel olsun hepimiz için
Hepsi çok güzel ama önemli bir eksiğimiz var arkadaşlar bebeklerBenim hepsine gönlüm kaydı açıkçası
Şuan yemin ederim aynı şeyi düşünüyor dum hadi sizin yine ihtimaller var ben daha Tedaviye bile başlamadımHepsi çok güzel ama önemli bir eksiğimiz var arkadaşlar bebeklergaza gelip sakin bir kaç tane satın almayın rahatsız duruyor bebekolar için
Öyle tabiki… Doktor 2.negatif olursa 3.çift embryo olacak.. Kabulum değil dedim ama bakalımSağlıklı olsunda 1 yada 2 farketmez o kadar çok özlem çekiyoruz ki hepsi kabulümüz
Sık sık idrara mı çıkıyosun ya ben normalde de çok giderim ama transferden sonra daha çok gidiyorum ya su tüketyorum çok ondandır muhtemelen ama embriyoya zararı oluyo mudurKoltuktan daha çok tuvaletteyim ya iğrenç bir durum
Amin sağolunBen bugün opu oldumikimize de kolay ve sağlıklı bir süreç dilerim. Belki karşılaşırız
Evet öyle gerçekten. İşinde iyi olduğunu umup güvendik. Umarım dilediğimiz gibi olur herşey. Her anlamda zor bir süreç çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin sağolundoktorumuzu pek göremesekte hemşireler ilgili neyse ki.
Amiiinn. Sizin merkeze gitme sebebiniz neydi?Evet öyle gerçekten. İşinde iyi olduğunu umup güvendik. Umarım dilediğimiz gibi olur herşey. Her anlamda zor bir süreç çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayır kesinlikle olmuyor daha cok su içmeyi öneriyor doktorlar sakin bu konuda endişelenme ama şöyle birsey oluyor 3 bardak su içiyorsan 6 bardaklık çıkıyorsun lavaboya hemen sıkıştırıyor çünkü bunlar normal şeylerSık sık idrara mı çıkıyosun ya ben normalde de çok giderim ama transferden sonra daha çok gidiyorum ya su tüketyorum çok ondandır muhtemelen ama embriyoya zararı oluyo mudur