- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
İnşallahKaçmak yokkkk bu gruptaki herkesle anne grubuda kurucazzz inşallah tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahKaçmak yokkkk bu gruptaki herkesle anne grubuda kurucazzz inşallah tez zamanda
Evet inş bakalım çarşamba 600 gibi gelir sizin öyle olursa önümüzdeki hafta sonuna doğru çağırır bence.Benim normalde test günüm perşembe ama hemşirem çarşamba verebilirsin dedi
Şimdi inşallah her şey normalse bizde de Çarşamba cuma yapacaz artık güzelse 10 gün sonra keseye çağıracak dimi
Vayyyssss eve bir ultrason alasım varDeğeriniz de harika çıkmış maşallah baya yüksek değerle gidiceksiniz bakalım kese ve yolk sac görünebilir Yolk sac bebeğin beslendiği şeyin adı o görününce boş gebelik olmadığı da kesinleşiyor bebekten önce o görünüyor
O nasıl bir muayene ücretiymiş ya, hem çok yüksek hem de gebelik boyunca gidip gelmek büyük eziyet bence maddi manevi zorluk, ama ben de kese ya da kalp atışına kadar devam edip doktorumla durumu konuşup ayrılmaktan yanayımMerhaba ben de bahceciye şehir dışından gidiyorum. Yol masrafı da eklenince evet çok tutuyor. Ben kese görmeye gidip gerekli bilgileri alıp ondan sonra kendime doktor seçeceğim. Çünkü iğne ve ilaçların durumunu öğrenmem lazım. Bir de dediğiniz gibi normal gebelik değil bu, hikayemizi bilenle bir kez daha görüşüp vedalaşmak lazım. daha garanti olsun. Benim aklim kalır çünkü tabi bunun maliyeti 1250 muayene + yol ☺
Yumurta toplama günü ne zamandı?Her fitilin yaptığı akıntıda ya da her lavaboya girdiğimde psikopat gibi leke gelmiş mi diye bakıyorum inşallah gelmez diyorum ama olmayacaksa da bir an önce gelsin umutlandırmasın diyorum
Ben de ara ara oldum öyle sabah 6da uyanıyorum kendimi bunları düşünürken buluyorum, düşünme demek zor yani ama işe gitmek oyalıyor, onun dışında gerisi yalanmış, film falan izlerken internette buluyorum kendimi ne zaman başlayacaksınız işe?kızlar benım sinirlerim cok bozuk ya evde kaldım bide delirdim iyice kitap okumak ıstemıyorum film ızlemek ıstemıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum galıba bunalıma gırıyorum
Eğer güzel ilerliyorsa bende 600 üstü bekliyorumEvet inş bakalım çarşamba 600 gibi gelir sizin öyle olursa önümüzdeki hafta sonuna doğru çağırır bence.
16 Şubat toplama 21 Şubat transferYumurta toplama günü ne zamandı?
Ben yarın başlıyorum 8.günBen de ara ara oldum öyle sabah 6da uyanıyorum kendimi bunları düşünürken buluyorum, düşünme demek zor yani ama işe gitmek oyalıyor, onun dışında gerisi yalanmış, film falan izlerken internette buluyorum kendimi ne zaman başlayacaksınız işe?
Yalnız ben eve iyice alışmışım dışarı çıktığım an nasıl yoruluyorum bir saate ilk gün zor olacak nöbetçiyim bir de gün boyu ayakta koşturmaca bu ilaçlar da uyku yapıyor bende uykuya çok meyilli oldumBen de çarşamba 5. gün başlıyorum
Hep o progestan yapıyor evet öğretmenim bomba gibi bi başlangıç bekliyorİlk günün nöbetle başlaması şansızlık olmuşÖğretmensin galiba dimi? Ben de 3 gündür öğlen uyuyorum ki öğlen olağanüstü bişey olmadığı sürece uyumam. Eşim çok şaşkın
Adet gününüz gelmemiş ki zaten stress yapmayın, asıl o zaman adet belirtileri yaşadım ben baya sabah oldum diye kalktım16 Şubat toplama 21 Şubat transfer
O konudada şunu söyleyebilirim benimde biri 3. Gün biri 6. Gündü 2 gün arayala ardışık transfer yapılmıştı ama senin bir gün ara olduğu için doktorun uygun görmemiştir5. Gün embriyomda var dondurulmuş doktor trasferi yaparken birinci kalite olduğunu söylemişti. Hatta ben çok ısrar ettim iki embriyo konusunda embriyolog kabul etmedi bu kalitede de iki tane transfer edemem diye. Ama 4. gündü aklım ermedi. Araştırdım nette de yok pek birşey.
Adetime 3 gün var ve öncesinde oluyot bende bu şekilde yanma oluyor sonra lekelenme 2-3 güne de başlıyor Yani şu an için çok ekstra bir şey yok hiçbir belirti yok onun dışında fitil de yapabilir o yanmayı hormonlar pH dengesini bozuyor çünkü tıpkı adet gibiAdet gününüz gelmemiş ki zaten stress yapmayın, asıl o zaman adet belirtileri yaşadım ben baya sabah oldum diye kalktım
O kadar karışık konular ki birini anlasam başka bir diğerinde takılı kalıyorum Allah sonunu hayır etsin inşallah Sizin son durum ne sanki pozitiftiniz diye hatırlıyorum, karıştırıyorsam kusura bakmayın lütfen.O konudada şunu söyleyebilirim benimde biri 3. Gün biri 6. Gündü 2 gün arayala ardışık transfer yapılmıştı ama senin bir gün ara olduğu için doktorun uygun görmemiştir
Evet her seferinde yeni tecrübeler ediniyoruz :) benim şükür güzel gidiyor evett pozitif 8 mart kese randevum var onu bekliyorumO kadar karışık konular ki birini anlasam başka bir diğerinde takılı kalıyorum Allah sonunu hayır etsin inşallah Sizin son durum ne sanki pozitiftiniz diye hatırlıyorum, karıştırıyorsam kusura bakmayın lütfen.