- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geçti simdiÇok hafif bende de olmuştu ama sonra geçiyor olmuyor daha
Kascak bişey yok hersey Rabbimden 20 mart dedi canımmAman o zaman ıyı bende fazla kasmadım gerek yoktu fazla test günün ne zaman senın ne dedı
Ben transferden sonra 45 dk hastanede yattım sonra tuvalete girdim 1.5 -2 saat yolculuk yaptım arka koltukta yattım evde de normal uzandım hafif yürüdüm falan ama yastık vs koymadım hiç şimdilik pozitifim inşallah sağlıkla devam ederBen zaten rahatım böyle konularda aşırı kasmam kendimi arabayla döndük zaten yarım saate evde oldum hemen suanda yatışlardayımmm
Olucagı varsa zaten olur ben öyle düşünüyorum . Vakti zamanı geldiyse olur inşallah güzelce devam eder seninkidee banada dua et ve bu yoldaki herkeseBen transferden sonra 45 dk hastanede yattım sonra tuvalete girdim 1.5 -2 saat yolculuk yaptım arka koltukta yattım evde de normal uzandım hafif yürüdüm falan ama yastık vs koymadım hiç şimdilik pozitifim inşallah sağlıkla devam eder
Bende transferden önce kullandım suan da devam ediyorum ama transfer öncesi 8saatte 1 kullandım şimdi ise 12 saatte 1.dün transfer öncesi ilaçlarıma başladım. Estrofem ve coraspirin verdi doktorum
Günde 3 tane estrofem hap kullan ister tek seferde ister tek tek al dedi. Ben akşam tek seferde 3 tane alıyorum.
Sizde günde 3 adet mi kullandınız ?
Kızlar bakın embriyoloğum paylaşmış birileri soruyordu 4.gün nasıl oluyor diye
aaa benimde kalanlar hep 4 hadi inşallah o zaman evlatlarıma kavuşsam :))
Embriyolog seviyor 3.gün ve 4.gün benimkileri niye 5’e götürdü bi enteresan zavallılar ne güzel gidiyordu sona kalamadılaraaa benimde kalanlar hep 4 hadi inşallah o zaman evlatlarıma kavuşsam :))
Daha önceki transferlerimde 1 er adet sabah öğle akşam. Senin ki gibi tek seferde üç adet hiç duymadım.dün transfer öncesi ilaçlarıma başladım. Estrofem ve coraspirin verdi doktorum
Günde 3 tane estrofem hap kullan ister tek seferde ister tek tek al dedi. Ben akşam tek seferde 3 tane alıyorum.
Ben en rahat yüzüstü yatarım, ilk gün hariç hiç dikkat edemedim yüzüstü yattımKızlar şimde evde 1-2 dinlen dedi dikkat etmem gereken bişey var mı ? Yatış şekli falan sırtüstü mü yan mı yoksa rahat mı olmalıyım
Ben hiç anlamıyorum neler olıyor neden oluyor ne yapıyorlar hakkımızda hayırlsıı:))Embriyolog seviyor 3.gün ve 4.gün benimkileri niye 5’e götürdü bi enteresan zavallılar ne güzel gidiyordu sona kalamadılar
Ben de atmazdım aslında da çok önceden planlı bişey uydurmak zor olacak. Allaha emanet artıkCanım benim de aynı durum vardı babam gelmişti diğer anlamların yanına normalde beni de bekliyordu ama çok istediğim halde ilk haftalar diye erteledim yani o gelecek durumu da bilmiyorlar ,doktorlar büyük ihtimalle sorun olmaz diyecektir ama bir aksilik olursa kendimi suçlarım diye ertelemeyi tercih ettim kritik dönem geçene kadar ben olsam risk almazdım ama sen bilirsin
Kuzum beta kaçtı senin benimde yarın 19. günüm kese randevum var19. Günüm bugün amin inşallah
Benimde 4. gün canım benim inşallah bu sefer bebişin seninle olacakaaa benimde kalanlar hep 4 hadi inşallah o zaman evlatlarıma kavuşsam :))
Sabah öğlen akşam tok 1 er tane günde 3 kez kullanıyorum bende doktorum o şekilde yazdi.Yalniz devlet Günde bir tanesini karşılıyor olduğu için hap bitince diğer hapı para ile alacaksınız.Piyasada bulunması bu ara sıkıntıya düşmeye başlayan bir hap olduğu için yedekli alın.dün transfer öncesi ilaçlarıma başladım. Estrofem ve coraspirin verdi doktorum
Kuzum 14.gün vermiştim en son 993.1 di en son daha vermemiştim. Vajinal oldu muayenem Sende görüceksin stres yapmaKuzum beta kaçtı senin benimde yarın 19. günüm kese randevum var