Dün birisi kontrole gitti 12. Haftaya kadar devam demiş benim de umudum kese randevusuKızlar bu kullandıgımız ilaçları ortalama ne zaman bırakıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün birisi kontrole gitti 12. Haftaya kadar devam demiş benim de umudum kese randevusuKızlar bu kullandıgımız ilaçları ortalama ne zaman bırakıcaz
Ben geçen yazdırdım 2 kutu aldım canım aynı andaSabah öğlen akşam tok 1 er tane günde 3 kez kullanıyorum bende doktorum o şekilde yazdi.Yalniz devlet Günde bir tanesini karşılıyor olduğu için hap bitince diğer hapı para ile alacaksınız.Piyasada bulunması bu ara sıkıntıya düşmeye başlayan bir hap olduğu için yedekli alın.
12. haftaya kadar diye tahmin ediyorum ama belki oksapar doğuma kadar devam ederKızlar bu kullandıgımız ilaçları ortalama ne zaman bırakıcaz
Valla bilmiyorum SGK dan baktık bizde 30 TL gibi bişey zaten ama öyle dedi EczacıBen geçen yazdırdım 2 kutu aldım canım aynı anda
Vajinallerden kurtulsam iğne filan umrumda değil. İlacın geri akmasını geçtim böyle su gibi bi anda geliyor yaaDün birisi kontrole gitti 12. Haftaya kadar devam demiş benim de umudum kese randevusu
Doktor günde kaç alıyosun dedi 4 oral 2 vajinal dedim. 6*1 yazıyorum dedi. Ama eczanede sadece 2 kutu var diye 2 verdi. Stok olsa 4 kutu verir mi bilmiyorum tabiiValla bilmiyorum SGK dan baktık bizde 30 TL gibi bişey zaten ama öyle dedi Eczacı
Gececk bu günler Allah'ın izniyle az kaldı benim belim kopuyor iki gündür ciddi manada hayat standartlarımi etkilemeye başladıVajinallerden kurtulsam iğne filan umrumda değil. İlacın geri akmasını geçtim böyle su gibi bi anda geliyor yaa
Bel ağrısı bende de var özellikle gündüz tüm gün masa başında olmaktan Akşam bi tık rahatlıyorum sırt üstü uzanıncaGececk bu günler Allah'ın izniyle az kaldı benim belim kopuyor iki gündür ciddi manada hayat standartlarımi etkilemeye başladı
Herkese İnan ki ediyorum gönülden mutlu oluyorum her pozitife inşallah isteyen her kadın evladına ya da evlatlarına sağlıkla kavuşsunOlucagı varsa zaten olur ben öyle düşünüyorum . Vakti zamanı geldiyse olur inşallah güzelce devam eder seninkidee banada dua et ve bu yoldaki herkese
Bana yatma şeklin hiçbir şeyi etkilemez demişti hemşireBen en rahat yüzüstü yatarım, ilk gün hariç hiç dikkat edemedim yüzüstü yattım
Ve o anki korku kanama mı oldu diyeVajinallerden kurtulsam iğne filan umrumda değil. İlacın geri akmasını geçtim böyle su gibi bi anda geliyor yaa
Yorulmak çok etkili son saatler benim de bel karın ağrım başladı salıları böyle hepBel ağrısı bende de var özellikle gündüz tüm gün masa başında olmaktan Akşam bi tık rahatlıyorum sırt üstü uzanınca
inşallah canım inşallah hayırlısı ileeBenimde 4. gün canım benim inşallah bu sefer bebişin seninle olacak
İnşallah Benim dün sabah 1511di yarın görünür umarım karından, hiç istemiyorum alttan ultrasonKuzum 14.gün vermiştim en son 993.1 di en son daha vermemiştim. Vajinal oldu muayenem Sende görüceksin stres yapma
Hadi hayırlı haberler inşallahİnşallah Benim dün sabah 1511di yarın görünür umarım karından, hiç istemiyorum alttan ultrason
Ayyy aynısı koşa koşa wc ye gidiyom allahım kan olmasın diyeVe o anki korku kanama mı oldu diye
Burdan da duasını ediyor kıyamamHadi hayırlı haberler inşallah
Her yerden yetiyorum görüyorsunBurdan da duasını ediyor kıyamam
AminnnHerkese İnan ki ediyorum gönülden mutlu oluyorum her pozitife inşallah isteyen her kadın evladına ya da evlatlarına sağlıkla kavuşsun
Merhaba öncelikle insallah 2.denemenizde sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim insallah lekelenmeniz nasıldı acaba ? Ben pozitifi gördüm ama peçeteye sildikçe az da olsa kan geliyo böyle tırnak ucu kadar gibi artmasından korkuyorumvar mı hiç ekstra bir ağrı.. benim de 7.gün çıkmadı ama adet belirtilerim vardı bildiğin ben anladım olmadığını mesela 8. günde zaten lekelenmem geldi. yarın lekelenme olmazsa korkma bence