Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetının 2 yada 3 ününde gıdıyorsun elınde ne testın warsa hepsını getir esınınde öyle Altan ultrasonla muayene yapıyor yumurtalarının durumuna bakıyor ona göre bı tedavı oluşturuyor sana genelde ıgne olarak yumurtalarının gelısımını takıp edıyor 10.12 gün arası sürüyor eğer yumurtaların yeterlı olgunluğa geldıyse çatlatma ıgnesı veriyor sana 36 saat sonra yumurta toplama ıslemı uygulanıyor ertesı gun embrıyologlar sızı arayıp bılgı verıuor kaç yumurtanız olduğu kaçının dollendıgı ve gun gun takıp edılıyor ve genelde 5.güne kadar gıtmelerını bekliyorlar ve sıze gun verıp transfer ıslemı yapıyorlar ve akabinde yıne tutunması ıcın ılaclar ama en onemlısı rahımın kalınlığına da bakılıyor ona göre ya taze transfer yada 1.2 dondurup o sekılde transfer edılıyor umarım yardımcı olmusumdurkızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza
size sorum şu ki, benim bugün adetin ilk günü haftaya cuma ilk randevumu aldım bu ay artık geçti herhalde adetken başlamak mı gerekiyor nasıl bir işlem uygulanacak?
Bana bir arkadaş gösterdi. Doktoru anlaşmalı hastanelerin listesini vermiş yarabbim o nasıl fiyatlar öyle.Kızlar doğum paketleri fiyatları ne civarda bilginiz var mı?
İnsallah hepimiz pozitif görüp kucağımıza alırız çok teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun canım bende 1 Mart 5.gün benımde taze transfer allahım bızede nasıp et ınsallah
Amin insallah hepimiz alalım kucağımızaSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Değeriniz gayet iyi
Evet birkaç gündür benim de öyle ileriye itemiyorum sanki et kaplamış gibi bir his var çok garip tek olmadığıma sevindim. Transferden sonra yoktu iki üç gündür yaşıyorum ben.Kızlar vajinal fitil kullananlara bir sorum var. Transferden sonra siz de yapmakta zorlanıyor musunuz? Sanki bi şişme var da kapalı gibi Eskisi kadar rahat girmiyor gibi, neden olabilir
Transferden bikaç gün sonra oldu gibi dünden beri de daha yoğun fark ediyorum. Sorcam doktora gidinceEvet birkaç gündür benim de öyle ileriye itemiyorum sanki et kaplamış gibi bir his var çok garip tek olmadığıma sevindim. Transferden sonra yoktu iki üç gündür yaşıyorum ben.
Ben 5-6 gün sonra oldum.Adet söktürücümün bitmesine 2 gün kaldı. Bitince ne zaman adet olurum acaba ben de başlamak istiyorum transfer işlemlerine inşallah bi sonraki adeti bekletmez doktorum.
Ben bugün oksopor u yazdırdım. 378 TL fiyatı. SGK 48 e verdi.Ya kızlar ben sıze ne Sorcaktım ben progestan dex kullanıyorum doktor devam et dedı almam lazım sağlık ocağı yazarmı acaba eczaneye sordum az önce 250 dedı
çok teşekkür ederim. o zaman benim gelecek ay başlıcak bu ay adetim bitmiş oluyo çünkü doktora gidince. hayırlısıyla olsun da gelecek ay olsun inaşallahAdetının 2 yada 3 ününde gıdıyorsun elınde ne testın warsa hepsını getir esınınde öyle Altan ultrasonla muayene yapıyor yumurtalarının durumuna bakıyor ona göre bı tedavı oluşturuyor sana genelde ıgne olarak yumurtalarının gelısımını takıp edıyor 10.12 gün arası sürüyor eğer yumurtaların yeterlı olgunluğa geldıyse çatlatma ıgnesı veriyor sana 36 saat sonra yumurta toplama ıslemı uygulanıyor ertesı gun embrıyologlar sızı arayıp bılgı verıuor kaç yumurtanız olduğu kaçının dollendıgı ve gun gun takıp edılıyor ve genelde 5.güne kadar gıtmelerını bekliyorlar ve sıze gun verıp transfer ıslemı yapıyorlar ve akabinde yıne tutunması ıcın ılaclar ama en onemlısı rahımın kalınlığına da bakılıyor ona göre ya taze transfer yada 1.2 dondurup o sekılde transfer edılıyor umarım yardımcı olmusumdur
Bana progestan sordum eczacıya da devlet karşılamıyormuş öyle dedı ısten çıkışta alıcam 250 TL siz rapor mu çıkarttınızBen bugün oksopor u yazdırdım. 378 TL fiyatı. SGK 48 e verdi.
Evet bıttıyse şayet bıdahakı aya kalır olsun geç olsun güç olmasın avakoda tuketın derımçok teşekkür ederim. o zaman benim gelecek ay başlıcak bu ay adetim bitmiş oluyo çünkü doktora gidince. hayırlısıyla olsun da gelecek ay olsun inaşallah
Evet adetken başlamak gerekiyor. Bi sonraki adetinizi beklemeniz gerekecek benim bildiğim kadarıyla.kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza
size sorum şu ki, benim bugün adetin ilk günü haftaya cuma ilk randevumu aldım bu ay artık geçti herhalde adetken başlamak mı gerekiyor nasıl bir işlem uygulanacak?
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızBenim 3. gün dondurulmuş iyi kalite 2 embriyoydu İlki de aynı şekşldeydi o tutmadı negatifti
Şimdilik haberler güzel bakalım 2 gün sonra artış güzel olursa biraz rahatlıycamİnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Ben öncekilerle kıyaslayamıyorum mesela,Benim bu 3.günüm…
Gene bel ağrım başladı.. Galiba tutmadı zaten..
Bir öncekinde sadece bel ağrım vardı..
Evde dinlenmekte boşuna geliyor artık
Aaa kaçırmışım ben inşallah her şey istediğin gibi olurŞimdilik haberler güzel bakalım 2 gün sonra artış güzel olursa biraz rahatlıycam
En büyük derdim girmiyor evet zaten geri çıkması ayrı bir durum☹Kızlar vajinal fitil kullananlara bir sorum var. Transferden sonra siz de yapmakta zorlanıyor musunuz? Sanki bi şişme var da kapalı gibi Eskisi kadar rahat girmiyor gibi, neden olabilir
İkiz değeri gibi 10. Gününde Maşallah canım, sağlıkla devam etsin.Kızlar çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden Evet çift kızlar
Benim transferden sonra daha rahat olmuştu. Pozitif olduğumu öğrendiğimden beri daha zor kapalı gibi geliyorKızlar vajinal fitil kullananlara bir sorum var. Transferden sonra siz de yapmakta zorlanıyor musunuz? Sanki bi şişme var da kapalı gibi Eskisi kadar rahat girmiyor gibi, neden olabilir