- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
Yaaa idrar testinden belli ama inşallah güzel değerler alırsınnKan sonucum 8:30 gibi çıkar dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa idrar testinden belli ama inşallah güzel değerler alırsınnKan sonucum 8:30 gibi çıkar dua edin bana
İnş ilk ve son olur.. Heyecanlanmalısın.. Çok güzel bir an oluyor :)Kızçeler bende yarın sabah 10 ta transfere gidiyorum cok heyecanlıyımm
Ay hadı bakalım hersey yolunda gıder inşallahKızçeler bende yarın sabah 10 ta transfere gidiyorum cok heyecanlıyımm
İnşallah kabızlık sorunum cıktı bugün şuruba başlicam riske atmak istemedimAy hadı bakalım hersey yolunda gıder inşallah
Evett aylardır bugünü bekliyorum çok şükürİnş ilk ve son olur.. Heyecanlanmalısın.. Çok güzel bir an oluyor :)
O bende de wardı kayısı çok etkılıyor tavsiye ederımİnşallah kabızlık sorunum cıktı bugün şuruba başlicam riske atmak istemedim
çok güzel geçecek eminimKızçeler bende yarın sabah 10 ta transfere gidiyorum cok heyecanlıyımm
Denedim ama kayısıda cok işe yaramadı progestana basladıgımdan beri varO bende de wardı kayısı çok etkılıyor tavsiye ederım
İnşaAllahçok güzel geçecek eminim
Kayısıyı akşam suda bekletip sabah suyunu içersen çok etkili...Denedim ama kayısıda cok işe yaramadı progestana basladıgımdan beri var
Denedim ama kayısıda cok işe yaramadı progestana basladıgımdan beri var
Ayyy bide idrarı tutması var dimiBana fayda ettı ama o kadar degıl ama olsun yarın ben gıbı fazla sıkışma wala patladım alınasıya kadar
Yaaa ne kadar güzell Allah devamını getirsin kat kat artırsın inşaAllahKızlarrr sonucum çıktı 167,12 Allahım sana şükürler olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olsun Bu öyle bir süreç ki ne zaman ne olacağını kestirmek güç, Allah pozitif sonuç alıp ilk etabı geçen herkese ve bana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Her şey bundan sonra başlıyor
Wayy hadı gözünüz Aydın herkes pozıtıf verdı ınsallah güzel ılerler duamız senınleKızlarrr sonucum çıktı 167,12 Allahım sana şükürler olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olsun Bu öyle bir süreç ki ne zaman ne olacağını kestirmek güç, Allah pozitif sonuç alıp ilk etabı geçen herkese ve bana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Her şey bundan sonra başlıyor
Maşallah.. Rabbim hayırlı eylesin.. İlk deneme miydi?Kızlarrr sonucum çıktı 167,12 Allahım sana şükürler olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olsun Bu öyle bir süreç ki ne zaman ne olacağını kestirmek güç, Allah pozitif sonuç alıp ilk etabı geçen herkese ve bana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Her şey bundan sonra başlıyor
Ya hıc sorma sabahın 7.30 da evden çıktık sadece yarım şişe ıctım zaten heyecan falan derken bı sıkıştım orda hemşirelere ıkıde bır ben çok sıkıştım falan dedım en sonunda patlıcaktım wala aldılar ıste masaya yatırdılar bıde ultrasonla üstten bastırıyor zaten sıkıştım allahım işkence gıbıydı tabı bıde transfer olayı benım az yanmam oldu doktora dedım normal dedı öyle gectı ama yarım saat bekledım daha ıdrarı sonra bı gıdısım war WC’ye sana anlatamamAyyy bide idrarı tutması var dimi
Sabah 10 da çağırdı ama transfer 11 de dedi ben nasıl o kadar tutucam bilmiyorum
Transferin en kötü yanı bu galiba ya bende normalde hiç tutamam bilmiyorum nasıl olucak hadi hayırlısııYa hıc sorma sabahın 7.30 da evden çıktık sadece yarım şişe ıctım zaten heyecan falan derken bı sıkıştım orda hemşirelere ıkıde bır ben çok sıkıştım falan dedım en sonunda patlıcaktım wala aldılar ıste masaya yatırdılar bıde ultrasonla üstten bastırıyor zaten sıkıştım allahım işkence gıbıydı tabı bıde transfer olayı benım az yanmam oldu doktora dedım normal dedı öyle gectı ama yarım saat bekledım daha ıdrarı sonra bı gıdısım war WC’ye sana anlatamam
İlkinde negatifti canım, bu ikinci denememMaşallah.. Rabbim hayırlı eylesin.. İlk deneme miydi?