- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
Korkma kız teki oldu da ikinci kaldı kendi adıma konuşuyorum o kadar doğurgan olsa idim çoktan kendiliğinden de olur du o yüzden ikiz ihtimalini dert etmiyorum hele bi biri olsun tutsun daAman Allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma kız teki oldu da ikinci kaldı kendi adıma konuşuyorum o kadar doğurgan olsa idim çoktan kendiliğinden de olur du o yüzden ikiz ihtimalini dert etmiyorum hele bi biri olsun tutsun daAman Allahım
Evet biri olsun da sağlıkla gelsin de ikinciyi sonra düşünürüzKorkma kız teki oldu da ikinci kaldı kendi adıma konuşuyorum o kadar doğurgan olsa idim çoktan kendiliğinden de olur du o yüzden ikiz ihtimalini dert etmiyorum hele bi biri olsun tutsun da
canım ben boluya gittim buz aküsüyle bir şeyde olmadı zaten yaz sıcağı yok havada buz gibi. bence olmaz o kadar dert etme sorun olacağını düşünmüyorum.Merhaba arkadaşlar şuan tedavideyim ve şehir dışına çıkmam gerekiyor 5 saatlik bir mesafe Ganol f iğnem buzdolabında duruyor doktorum kesinlikle buz aküsüyle de olsa çıkma diyor benim durumumda kalıp buz akusuyle 5 saat buzdolabı dışında tutan oldumu acaba 8 tane buz aküsü aldım ve buzluk el dolaplarının içine koyacağım hepsini bir sıkıntı yasarmiyim acaba bozulma ihtimali olurmu yani bu durumda kalıp yaşayanlardan acil cevap bekliyorum allah rızası için şimdiden tesekkurler
Bende gece çıkacağım yola zaten saat 10da ama doktorum kesinlikle diyince çok korktum peki siz Ganol f toz ile suyu karıştırıp mi o şekilde taşıdınız bolu yacanım ben boluya gittim buz aküsüyle bir şeyde olmadı zaten yaz sıcağı yok havada buz gibi. bence olmaz o kadar dert etme sorun olacağını düşünmüyorum.
Bende öyleyim hiç bi bilgim yok maalesef umarım kuruntu yapıyoruzdurBenimde buğün 3. Günüm ve ishal olmuşum kasız olmadım hiç bu normal mi acaba
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.Merhaba arkadaşlar şuan tedavideyim ve şehir dışına çıkmam gerekiyor 5 saatlik bir mesafe Ganol f iğnem buzdolabında duruyor doktorum kesinlikle buz aküsüyle de olsa çıkma diyor benim durumumda kalıp buz akusuyle 5 saat buzdolabı dışında tutan oldumu acaba 8 tane buz aküsü aldım ve buzluk el dolaplarının içine koyacağım hepsini bir sıkıntı yasarmiyim acaba bozulma ihtimali olurmu yani bu durumda kalıp yaşayanlardan acil cevap bekliyorum allah rızası için şimdiden tesekkurler
Çok teşekkür ederim sagolun inş bir sıkıntı yasamamBi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Toz derken gonal f tozlu değil kiBende gece çıkacağım yola zaten saat 10da ama doktorum kesinlikle diyince çok korktum peki siz Ganol f toz ile suyu karıştırıp mi o şekilde taşıdınız bolu ya
1 adet flakon var toz ve 1 şırıngada şu ikisini karistirdim buzdolabında duruyor şuan her akşam ondan çekip vuruyorum o zmn sizinki kalem şeklinde olandandir benimki toz olanToz derken gonal f tozlu değil ki
Hmm anladım evet benimki kalemdi diğerini bilmiyorum.1 adet flakon var toz ve 1 şırıngada şu ikisini karistirdim buzdolabında duruyor şuan her akşam ondan çekip vuruyorum o zmn sizinki kalem şeklinde olandandir benimki toz olan
Evet o şekilde taşıdım doktor karıştırıp verdi bana hatta..ben dönerken buz kalıbım bile yoktu zaten soğuk hava bir şey olacağını sanmam ve gece çıkacaksın he yaz olsa sıcak olsa aynı şeyi diyemem ama zaten soğukBende gece çıkacağım yola zaten saat 10da ama doktorum kesinlikle diyince çok korktum peki siz Ganol f toz ile suyu karıştırıp mi o şekilde taşıdınız bolu ya
Hadi bakalım inşallahKızlar ben herkesten gizli gidip kan verdim okuldan dönerken bi anda o istek geldi dua edin 2-3 saate çıkarmış
olleyyy be beklenen an işte buuu gelsin pozitif sonuç:) adamsınKızlar ben herkesten gizli gidip kan verdim okuldan dönerken bi anda o istek geldi dua edin 2-3 saate çıkarmış
Anladım haklisiniz siz kaç saat gittiniz acaba istanbuldan boluya mi taşıdınız inş bir sıkıntı yaşamam bende allahın izniyleEvet o şekilde taşıdım doktor karıştırıp verdi bana hatta..ben dönerken buz kalıbım bile yoktu zaten soğuk hava bir şey olacağını sanmam ve gece çıkacaksın he yaz olsa sıcak olsa aynı şeyi diyemem ama zaten soğuk
İlk denemeniz mi?İnşallah pozıtıf çıkar sonucunu bekliyoruz burda
Ikisi de aynı aslında ama kalem olan karıştırılmış olduğu için ilk baştan beri hep dolapta duruyor siz kalem olanı aküyle kaç saat taşıdınız pekiHmm anladım evet benimki kalemdi diğerini bilmiyorum.
Okuryazar ıcın demıstım onu evet benım ılk salı günü oldum beklemedeyım ya sizİlk denemeniz mi?