Aradılar geçen hafta 10. Haftaya kadar devam dediler sonra hepsini bırakabilirsin dediler. Ben birkaç gün sonra 10. Haftaya giricem zaten. En iyisi bir hafta daha kullanıp bırakayım zaten az kaldı20 sinde duphaston ve estrofemi bırakabilirsiniz yazıyor. Prolutex iğne içinde kalp atışı alınca bırakabilirsiniz yazıyor ama tüp bebek doktorum iğneyi bıraktırmadı daha önce bir kayıp olduğu için progestan desteğini hemen kesmicez daha temkinli gidicez dedi. Kendi doktorum da estrofemi elinde ki bitince bırak dedi ama bugün merkezden ilaçlar aynı şekilde devam dediler. Ayın 11inde onlar seni arar, onlar aramasa bile arayıp bir sorarsın napayım bırakayım mı diye
Folbıolla corasprin hala devam dimi? Elindeki ilaçlar çok fazla değilse bitince de bırakabilirsin. İğneler, ilaçlar neyse de benim için şu progestan fitili hiç sevmiyorumAradılar geçen hafta 10. Haftaya kadar devam dediler sonra hepsini bırakabilirsin dediler. Ben birkaç gün sonra 10. Haftaya giricem zaten. En iyisi bir hafta daha kullanıp bırakayım zaten az kaldı
Hiç işe yaramıyor gibi geliyor bana fitil. Decavit içiyorum ben folbiol vermediler coraspin ve decavit doğuma kadar devam yazıyor. Sen de decavit var mı?Folbıolla corasprin hala devam dimi? Elindeki ilaçlar çok fazla değilse bitince de bırakabilirsin. İğneler, ilaçlar neyse de benim için şu progestan fitili hiç sevmiyorum
decavit yerine folbıol verdiler. Folbıolla corasprin doğuma kadar, oksapar da kullanıyorum ona da rapor çıkarttı şimdilik 3 ay onu kesin kullanıcam ama doğuma kadar kullanır mıyım bilmiyorum. Fitil o kadar çok akıyor ki sanki boşa kullanıyormuşum gibi geliyor bana daHiç işe yaramıyor gibi geliyor bana fitil. Decavit içiyorum ben folbiol vermediler coraspin ve decavit doğuma kadar devam yazıyor. Sen de decavit var mı?
Evet dondurulmustu hatta 8. Haftadan önce bıraktım 8. Haftada prolutex iğnem vardı onuda bıraktık . Bırakmayla alakalı değil ama iğne kullanırken de kanamam olmustu progestan kullandım iki haftaDondurulmuş transfermiydi peki? Bıraktıktan sonra herhangi bir şey yaşadınız mı?
Kaç haftalık oldunuz şuan? Ben geçen hafta progestan iğne bıraktım proluton iğne başladım.Evet dondurulmustu hatta 8. Haftadan önce bıraktım 8. Haftada prolutex iğnem vardı onuda bıraktık . Bırakmayla alakalı değil ama iğne kullanırken de kanamam olmustu progestan kullandım iki hafta
Teşekkür ederim, Kocaeli Konak hastanesi Şeyma hnm doktorum. Benim 3. denemem oldu. Senin adına üzüldüm ama inşallah hakkında hayırlısı olur
Şeyma hanimdan memnun musunuz bende orda baslamayi dusunuyorum.umuttepeden rapor cikardim ama emin olamadim orda yaptirmayaTeşekkür ederim, Kocaeli Konak hastanesi Şeyma hnm doktorum. Benim 3. denemem oldu. Senin adına üzüldüm ama inşallah hakkında hayırlısı olur
Suan 21+2 yim :)Kaç haftalık oldunuz şuan? Ben geçen hafta progestan iğne bıraktım proluton iğne başladım.
İnşaAllahMaşallahdarısı başımıza
Tüp bebek dr um 10. Hafta bitince tamamen bırakabilirsin demişti. Hemşiresi de kesinlikle tamamen bırakma, yeni dr un azaltır belki ama bırak derse bırakma 10. Haftaya kadar devam et demişti..Kızlar selam dondurulmuş transfer sonrası estrofemi bırakan var mı kaçıncı haftada bıraktınız? Ben 9. Haftadayım doktorum bırakabilirsin dedi tüp bebek doktorum 10. Haftada bırak dedi arada kaldım.
Ben de bugün 2 içtim. 10. Haftaya kdr 2 içip bırakayım bari bende olur heraldeTüp bebek dr um 10. Hafta bitince tamamen bırakabilirsin demişti. Hemşiresi de kesinlikle tamamen bırakma, yeni dr un azaltır belki ama bırak derse bırakma 10. Haftaya kadar devam et demişti..
Diğer Dr um azaltarak bırakalım demişti. Günde 3 tü sonra günde 2 alarak azaltarak bitirdik. Şükür sıkıntı olmadı.
Herkesin hamileliği farklı. O yüzden ben direk bırak ya da bırakma diyemem. Sonuçta tüp bebek dr un söylediyse için rahat eder. İki dr başka konusunca can sıkıyor. Ben 10. Haftadan sonra tüp bebek dr yerine kendi dr um ne dediyse onu yaptım. 12. Haftaya kadar göbekten iğneler devam etti. Onu da 2 den 1 indirdik son 2 haftaBen de bugün 2 içtim. 10. Haftaya kdr 2 içip bırakayım bari bende olur heralde
SELAM CANIM. NASILSIN? BEBİŞLER NASIL ? ANNELİK NASILMIŞ DUYGULARINI ALALIM MERAK İÇİNDEYİM :)İnşallah canımAllah gönlüne göre versin
ERKEN GEBELİK TESTİN VARSA YAPSAN CEVABINI BULACAKSIN BİZLEREDE HABER VER. :) YERLEŞMEDE OLABİLİR ADETTEN 3 GÜN ÖNCE BENİMDE LEKELENMEM OLDU. HAMİLELİK ÇIKMIŞTI.Benım bir sorum olacak benim donus emrıyorum var iki ay once ikitane transfer oldu negatıf sonuc aldım gecen ay adet olunca gittim ve kist görünüyor emrıyoları rıske atmıyalım dediler ve bi takviye edicş bir ilaç verdı REDOSTIM diye bilaç 20 gündür kullanıyorum dun wc gittim peceteyle sıldım kalktım sıfonu cekmek için dondum peçetede pembe tırnak büyukluyunde leke sonra tekrar baktım peçetyle az bı sey daha geldı ben hastanıyorum zannetım ama daha bisey yok adetim ocak 6 valla kafam karıstı yumurtlama lekesımı anlamadım bide son transferden sonra gögüslerımde ve uç kısmında acı var benım gibi olan varsa cevaplaya bilirmı simdiden tesekkurler
İnsallah ögledır yok testım yapanca yazarım size insalah yerlesmedır cok tesekkürlerERKEN GEBELİK TESTİN VARSA YAPSAN CEVABINI BULACAKSIN BİZLEREDE HABER VER. :) YERLEŞMEDE OLABİLİR ADETTEN 3 GÜN ÖNCE BENİMDE LEKELENMEM OLDU. HAMİLELİK ÇIKMIŞTI.