- 4 Temmuz 2018
- 3.105
- 4.354
inşallahhhhİnşallah ilk bahar bize de neşe umut olur bende inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhhİnşallah ilk bahar bize de neşe umut olur bende inanıyorum
İnşallah bakalım, ilkine göre daha umutluyum Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın Zaten o fitil akıntıları insanın aklını alıyor, eyvah diyosunBana da oldu regl oldum diye uyandım sabah ağrısı falan aynı, koştum baktım yok, hala da yok iyi düşünün iyi olsun.
Yaa unutmuşum ben senin testini direkt kan verdin sanıyorum ne bileyim herkesin koyu idi sanki pozitif olan O zaman ne güzel mantıken burda görmesem zaten hafif çıkması çoo normal çünkü adet günü bile geçmeden test yapıyoruz neticede silik çıkması doğal aslnda hatta 2-3 gün geçince bile silik çıkıyor normal hamile kalanların bir hafta sonra koyulaşıyor o açıdan düşününce sorun yok gibi bakalım akışınaYa yok işte benim çıkmadı hemşirem kimyasal sandı 25 görünce, sonra arttı dedi ki geç tutunma olabiliyormuş, neden olumsuz düşünüyorsun hocam, aaaaa
Böyle durumlarda da etraftakilere ekstra gıcıklık yükleniyor zatenama hormonlar da değişiyor o yüzden sinir olması normal ayyy ben çok gıcık olmuştum ilk gebelik yaşadığımda biri dokunsa tokatlayasım geliyordu
hemen kötü düşünme canım belki geç tutunmuştur bebiş 12 . Gün tekrar yap5. Gün embriyosu kızlar, bilmiyorum diğer transferimde 7. Gün çıkmıştı bu kez tutmadı sanırım
İnşallah öyledir ama modum baya düştühemen kötü düşünme canım belki geç tutunmuştur bebiş 12 . Gün tekrar yap
Ve mantık kazandıYaa unutmuşum ben senin testini direkt kan verdin sanıyorum ne bileyim herkesin koyu idi sanki pozitif olan O zaman ne güzel mantıken burda görmesem zaten hafif çıkması çoo normal çünkü adet günü bile geçmeden test yapıyoruz neticede silik çıkması doğal aslnda hatta 2-3 gün geçince bile silik çıkıyor normal hamile kalanların bir hafta sonra koyulaşıyor o açıdan düşününce sorun yok gibi bakalım akışına
Bu yaz tatilleri herkes karnında bebişlerle yapacak inşallahİnşallah ilk bahar bize de neşe umut olur bende inanıyorum
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor ya inşallah bebişin seninledirİnşallah öyledir ama modum baya düştü
Onu çok düşünüyorum tutarsa nasıl gezicem diye korkarım ben düşer bişey olur diyeBu yaz tatilleri herkes karnında bebişlerle yapacak inşallah
Ya az önce nasıl aktı ama dedim kesin her yer battı sandalyeye falan baktım o derece üstüme geçti diye fitilmiş sabah atamamıştım doğru düzgün zaten akşamları içmeye başladım çok zor oluyor fitil ben beceremiyorum ya daİnşallah bakalım, ilkine göre daha umutluyum Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın Zaten o fitil akıntıları insanın aklını alıyor, eyvah diyosun
Ve mantık kazandı
Ben muhtemelen gezemeyeceğim olursa çünkü benim bu bir başlangıç doktor da öyle demişti asıl hamileliğin falan nasıl olacak dedi tüp bebek sürecinden korkma demişti direkt kanama durumundan dolayı riskli gebelik oluyor neyse onu o aşamada düşüneceğim için şimdiden canımı sıkmıyorum ama eğer olursa macera daha yeni başlıyor yani geçen yaz iyi ki her yere gitmişim belki yine duruma göre yakın bi yere gidilir ama yaz tatilsiz bir yaz düşünmek beni üzer Keşke İzmir’de falan yaşasaydıkOnu çok düşünüyorum tutarsa nasıl gezicem diye korkarım ben düşer bişey olur diye
Kaç gün önce transfer oldun ve kaçıncı gün embriyosuBen gıbı yenı transfer olanınız warmı
Salı günü oldum 5.gün embriyosuKaç gün önce transfer oldun ve kaçıncı gün embriyosu
Umarım altın yumurtalarin seni bekliyordur hastanede.Umarim herşey kolaylıkla olup biter ve yavrularına kavuşursunRyamm canım benim negatif istersen güncelle.. bakalım doktordan haber bekliyorum gelecek embriyolar ne zaman olacak ne olacak bakacağız. sanırım bu süreçte çok az kişinin negatif oldu çok mutluyum hepiniz adına.. O okuryazar sende pozitifsin kendin diyorsun leke vs yok diye.. bak ben kime dediysem çıktı sende rahatla az kaldı 2 gün sonra sende alacaksın güzel haberi:)
Bende cumartesi günü oldum aynı 5. Gün embriyosuSalı günü oldum 5.gün embriyosu
Test bısey yaptınız mı nasıl dayanıcam bılmıyorum ama ben bugün sacmalık yapıp evde test yaptım çok erken bılıyorum ama yaptım ıstemsızce sızın ılk tüp bebek mı acaba kalan yumurtanız varmı gerıdeBende cumartesi günü oldum aynı 5. Gün embriyosu