- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
Hayırlısı olsun… Ama ilk dk çıkmamasına takılmayın bu kadar… Gebelik var mı var.. Önemli olan düne göre koyu görünüyor mu?Günaydın kızlar ,10.günden selamlaraz önce kaset test yaptım dünkünden farklı olacak mı diye maalesef yine 1-2 dk bembeyazdı sonra çoookk hafif bi çizgi çıktı oldukça hafif ben normal günümde kan testi vermeye karar verdim düşüm bir değer görüp boşuna bi çıkarımda bulunmak istemiyorum ilaçlarımı aksatırım boşveririm çünkü cumartesiyi bekleyip gününde vereceğim kanı ne olursa o zamana kadar artık
Teşekkür ederim İnsallahTransfer gününü saymadım umarım hamilesindir
Benim 7 günü kanda çıktı 4 5 6 günler idrar silik çizgi çıktı 7. Günümde beta hch 38 çıktıBenim de cumartesi 12.gün test günüm ,sizin değeriniz kaç çıktı ? Ya da idrar testiniz nasıldı
Düne göre koyu değil aynıHayırlısı olsun… Ama ilk dk çıkmamasına takılmayın bu kadar… Gebelik var mı var.. Önemli olan düne göre koyu görünüyor mu?
Amin canım İnşaAllah 10daydı transferim bekliyorum.Benim de bugün transferim vartaze 3. Gün embriyosu. Sizin nasıl? Umarım ikimiz de ilk seferimizde pozitifi görürüz ve sağlıklı , hayırlı evlatlarımızı yine sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarız
Durun bakalım Cumartesi test vereceksiniz net o zaman çıkar ortaya..Düne göre koyu değil aynı
Hadi bakalım minnoşunuzu alın gelin..Benim de bugün transferim vartaze 3. Gün embriyosu. Sizin nasıl? Umarım ikimiz de ilk seferimizde pozitifi görürüz ve sağlıklı , hayırlı evlatlarımızı yine sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarız
Cumartesi ortaya çıkacak aynen umarım kimyasal değildir ama akla o geliyor haliyle ben de çok pozitif olamıyorum 5.gün embriyosu ve 10.gün artık koyu çıkıyor genelde herkesinki ,hayırlısı bakalımDurun bakalım Cumartesi test vereceksiniz net o zaman çıkar ortaya..
Ama yarında test yapın belki kimyasaldır..
Benim de ara ara ağrım oluyor ama çalışıyoruz yorulunca da oluyor bu ağrılar inşallah olmazsınızBelim ağrıyor tam regl belirtilerim başladı yaaYarın veya cumartesi gibi olmam lazımdı normalde. İnşallah olmam
Cumartesi ye güzel haberlerler alıcaz inşallah eminim olmasa o çizgi çıkmazdı emin ol yavaş yavaş artıcak annesiBenim 10.gün o kadar silik ki mesela hiçbir şey olmasa silik de çıkmazdı ki 2 dk falan sonra geliyor yani 7.gün yapmış olsam kesin bembeyaz olacaktı
Çok iyi inşallah güzel emriyo lar da olurBen çıktım opu dan 12 yumurta toplanmışÇok hafif kramplar dışında oldukça iyiyim sanırım böylece yolun yarısı tamamlanmış oldu
Sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişinezgi0071 Adetin 1. Gününden sayarsam yarın 20. Günü transfer olucam birşey fark ediyor mu canım bilgisi olan var mı?
Güzel embriyolarınız olsun inşallahBen çıktım opu dan 12 yumurta toplanmışÇok hafif kramplar dışında oldukça iyiyim sanırım böylece yolun yarısı tamamlanmış oldu
İnşallah bilemiyorum kiCumartesi ye güzel haberlerler alıcaz inşallah eminim olmasa o çizgi çıkmazdı emin ol yavaş yavaş artıcak annesi
Beklenen bir şeydi canım ben senin diğer embriyolarından umutluyumGünaydın hanımlar,
Ben sabah test verdim malum konu biliyorsunuz zaten çıkmayacağından emindim çıkmadı da 0.44 çıktı pazar 0.4 tü yine bir gelişme var bu gidişle seneye kese görürürm
Neyse hayırlısı böylemiş bakalım doktorum ne dicek.