- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
Eşime de bazen ne zaman bu işkence bitecek beni soba olarak kullanman rahatsız ediyor diyorBen de demir ayaklılardanım, ama transferden beri soba gibiyim
Günaydın canım benim teşekkür ederim İnşaAllah opu işlemin ağrısız sızısız süper süper geçsinGünaydınlaarrbenim için heyecanlı bir gün bugün opu oluyorumm bana güzel şanslar dileyin CYdA sana da şans diliyorum transferin güzel geçsin bebişler tutunsun inşallah
9. Gün idrar testi yapmış mıydınız?9. Gün 25, 11. Gün 88, 14. Gün 325 sonra istemediler. Geç tutunma olabilir dedi bana ama sizin değer düşük değil zaten, değerin alt sınıra ya da üst sınıra yakın olması bebeğin sağlığıyla ilgili birşey ifade etmiyormuş, önemli olan artma katsayısıbir dahaki test günü ne zaman?
Evet esenyurtta galiba Bahçeşehir diyor netteİstinye üniversitesi liv den mi bahsediyorsunuz
Kaçta kuzu transferGünaydın canım benim teşekkür ederim İnşaAllah opu işlemin ağrısız sızısız süper süper geçsin
Benim de bugün transferim varÇok seviniyorum sonuçları pozitif çıkanlara maşallah darısı bana olsun. Kızlar sabah transferim var heyecanlıyım karmakarışık duygular bi yanım olsun ikiside tutunsun ikizlerim olsun diyor diğer yanım elinden gelini yaptn Allah verirse olur vermezse yapacak bişi yok diyor. İlk transferim olacak İnşaAllah ilk transfer ile kalır. Rabbim dileyen isteyen kimler varsa nasip etsin. Kendime erken gebelik testi alıp 5. Günden sonra yapmak istiyorum. Sonra bu kadar strese ne gerek var diyorum. Hahhaha çorba oldum.Duanıza benide katın
Cumartesi günü 11. Günüm o gün test yapılacak ben dayanamayıp erkenden yaptım içimi ferahlattınız9. Gün 25, 11. Gün 88, 14. Gün 325 sonra istemediler. Geç tutunma olabilir dedi bana ama sizin değer düşük değil zaten, değerin alt sınıra ya da üst sınıra yakın olması bebeğin sağlığıyla ilgili birşey ifade etmiyormuş, önemli olan artma katsayısıbir dahaki test günü ne zaman?
Günaydın, bol sağlıklı yumurtanız olsun
Hayırlısı kaliteli embryolar olsun.. kaliteli Embryo olulsun inş
Çook teşekkürleerMerhaba ınsallah sürecin güzel ılerler
Kızlar ikinize de kolaylıklar,inşallah her şey sorunsuz ilerlerGünaydın canım benim teşekkür ederim İnşaAllah opu işlemin ağrısız sızısız süper süper geçsin
Benim de cumartesi 12.gün test günüm ,sizin değeriniz kaç çıktı ? Ya da idrar testiniz nasıldıCumartesi günü 11. Günüm o gün test yapılacak ben dayanamayıp erkenden yaptım içimi ferahlattınız
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, ama ben eminim hamilesinGünaydın kızlar ,10.günden selamlaraz önce kaset test yaptım dünkünden farklı olacak mı diye maalesef yine 1-2 dk bembeyazdı sonra çoookk hafif bi çizgi çıktı oldukça hafif ben normal günümde kan testi vermeye karar verdim düşüm bir değer görüp boşuna bi çıkarımda bulunmak istemiyorum ilaçlarımı aksatırım boşveririm çünkü cumartesiyi bekleyip gününde vereceğim kanı ne olursa o zamana kadar artık
7 çok erken ama gerçekten doktorlar çok haklı kesinlikle baz almıyoruz idrar testini derken yapmamak lazım7. Gün idrar testim bembeyaz…
Kaçıncı gün embriyosuydu, 7 çok erken bence7. Gün idrar testim bembeyaz…
Şu an bile bana fitil atmak falan çok zor geliyor düşük bi şey çıkarsa boşveririm zaten hemen mod değişikliği yükleniyor bana ,dün eşim de sen test mi yaptın dedi niye yaptın hemşire ne dedi ben çift çizgi çıksa da baz almıyorum testi diyorİçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, ama ben eminim hamilesin
Benim 10.gün o kadar silik ki mesela hiçbir şey olmasa silik de çıkmazdı ki 2 dk falan sonra geliyor yani 7.gün yapmış olsam kesin bembeyaz olacaktı5. Gün embriyosu kızlar, bilmiyorum diğer transferimde 7. Gün çıkmıştı bu kez tutmadı sanırım
İlaçlar konusunda çok haklısın. İlkinde 9. gün yaptım bembeyaz devam etmek asla istemedim. Eşim ısrar etti, 11. gün tekrar yaptım yine beyaz. Ama zar zor her şeyi kullanmaya devam ettimŞu an bile bana fitil atmak falan çok zor geliyor düşük bi şey çıkarsa boşveririm zaten hemen mod değişikliği yükleniyor bana ,dün eşim de sen test mi yaptın dedi niye yaptın hemşire ne dedi ben çift çizgi çıksa da baz almıyorum testi diyordoktor ne derse o onlara göre ama biz niye böyleyiz