- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben dayanamadım yine. 5.günden test yaptım sizce var mı yoksa bana mı çizgi varmış gibi geliyorEki Görüntüle 3171492
Maşallah ikisi de pozitif5.gun testim kizlar silik çıktı sankiEki Görüntüle 3171513 Eki Görüntüle 3171514
var vallahi canımm gözün aydınKızlar ben dayanamadım yine. 5.günden test yaptım sizce var mı yoksa bana mı çizgi varmış gibi geliyorEki Görüntüle 3171492
Çok güzel görünüyor canım maşallahh5.gun testim kizlar silik çıktı sankiEki Görüntüle 3171513 Eki Görüntüle 3171514
Çatlatma iğnesi yaptım canım ama 12 gün oldu ne kadar sürüyor acaba etkisi..Ben 11. Gün normal test yapmıştım, sonra gidip kan verdim. Hemşireye idrar testinde göründü zaten dedim. Onu önemsemiyoruz, kan değerin önemli demişti. Bana göre senin testteki hayalet çizgi değil, bariz çıkmış. Ama çatlatma iğnesi gibi bi ilaç kullandıysan etkili de olabilir. Sabır dilerim.
Tesekkur ederim darisi size olsun inşallahÇok güzel görünüyor canım maşallahh
Daha önce aşılama yaptırmıştım. 11. Gün erken gebelik testinde çizgiyi gördüm. Ama gebelik yoktu . Test günü 14. Günfü. Yani 11. Gün bile etkisi olabilir. Kesin sonuç kanda belli olurÇatlatma iğnesi yaptım canım ama 12 gün oldu ne kadar sürüyor acaba etkisi..
Kızlar ben dayanamadım yine. 5.günden test yaptım sizce var mı yoksa bana mı çizgi varmış gibi geliyorEki Görüntüle 3171492
Ikisinde var görünüyor tebrikler5.gun testim kizlar silik çıktı sankiEki Görüntüle 3171513 Eki Görüntüle 3171514
Evet canım doğru söylüyorsun bende böyle daha önce çok çizgiler gördüm hiç birinde gebelik yoktuDaha önce aşılama yaptırmıştım. 11. Gün erken gebelik testinde çizgiyi gördüm. Ama gebelik yoktu . Test günü 14. Günfü. Yani 11. Gün bile etkisi olabilir. Kesin sonuç kanda belli olur
Maşallah ikisi de pozitif
Teşekkür ederim canımIkisinde var görünüyor tebrikler
İnşallah devamı gelir canımvar vallahi canımm gözün aydın
Kızlar bu testler erken gebelik testleri mi yoksa normal gebelik mi?5.gun testim kizlar silik çıktı sankiEki Görüntüle 3171513 Eki Görüntüle 3171514
Erken gebelik testi yaptim benKızlar ben dayanamadım yine. 5.günden test yaptım sizce var mı yoksa bana mı çizgi varmış gibi geliyorEki Görüntüle 3171492
Kızlar bu testler erken gebelik testleri mi yoksa normal gebelik mi?
Dilerim bu sefer çok güzel katlar canım..aslında ilk 2 iyi başlamış 3. De yeteri kadar çoğalmamış.. ama bu defa inşallah artar.. oldu canım kadınlarkulubğnde çok okudum. İnşallah toparlar düzelirMerhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti.
6. Gün 24
9. Gün 72
12. Gün 115
Doktor ilaçlarımı kesmedi. 2 gün sonra tekrar test istedi. Benim umutlarım gittikçe bitiyor. Artması bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım ya da bu durumla çevresinde karşılaşmış arkadaşlarım var mı ? Bana yazarsanız çok mutlu olurum
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimDilerim bu sefer çok güzel katlar canım..aslında ilk 2 iyi başlamış 3. De yeteri kadar çoğalmamış.. ama bu defa inşallah artar.. oldu canım kadınlarkulubğnde çok okudum. İnşallah toparlar düzelir
hayırlı olsun canım maşallaaahh..Kizlar benim kalbim simdi yerinden cikicak aglicaamm.. gözlerime inanamiyorumm simdi yaptim bunu bugün 7. gün.. 5. gün yine bu ayni testten yapmistim bembeyazdii bu simdi hemen cikti 2. cizgii umarim dogrudur allahim. hepimize yasat bu güzel duyguyu yarabbimm