Pıhtı sorunum yok ama yine de coraspin kullandırıyodu doktorum. Folik asit coraspin kullanıyorum. Bi aksilik çıkmazsa inşallah c. Tesi giderimCumartesi 5 hafta 3 günlük olursun. Kese görünür. Belki bebek de görünür. Fakat bebek görünmezse korkma 6. Hafta içinde bebek daha rahat görülüyor. Kalp atısı da 6. Hafta içinde, bazen de 7 de dinletiyorlar. Bence gidip görmelisin, belki ilaç verecektir. Bende pıhtı sorunu yoktu, ama plesanta hızlı oluşsun diye kan sulandırıcı corasprin kullandım. Belki tutunma güçlü olsun diye ilaç verir :)
Hayırlı olsun canım inşallahKızlar ben transfer oldum hayırlısıyla
Kalp kalbe tam da ben yazmıştımKızlar ben transfer oldum hayırlısıyla
hadi hayırlı olsun canım, ınsallah sımsıkı tutunsunKızlar ben transfer oldum hayırlısıyla
Sağolasın canım. 5.gün embriyosuydu 1 tane dondurulmuş transfer edildiHayırlı olsun canım inşallahkaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldun? Dondurulmuş transfer mi?
Ben nar suyu içiyodumKizceler benim cuma günü kontrolüm vardoktorum transfer gününu soylicek şu an coraspin folik asit ve estrofem kullanıyorum ilaç olarak avokado da yemeye başladım başka neler yapabilirim bebişin tutunması için özellikle onerdiginiz şeyler var mı
Oldum canım güzel geçti. Hatta bunun kalitesinin öncekinden daha iyi olduğunu söyledi bakalım hayırlısı inşallah
Hayırlısıyla inşallah canımKalp kalbe tam da ben yazmıştımİnşallah sağlıkla tutunur
Amin hayırlısı inşallah canımhadi hayırlı olsun canım, ınsallah sımsıkı tutunsun
Canım ben avokado, nar suyu taze sıkılmış, ananas tükettim vücudumu transferden 1 hafta önce hazırlamaya başladım köy yumurtası, ev yağını yoğurt, çiğ ceviz, çiğ kaju, çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği, günde 2 lt geçecek şekilde su içtim şuan transferimin 9. Günündeyim şükürKizceler benim cuma günü kontrolüm vardoktorum transfer gününu soylicek şu an coraspin folik asit ve estrofem kullanıyorum ilaç olarak avokado da yemeye başladım başka neler yapabilirim bebişin tutunması için özellikle onerdiginiz şeyler var mı
Teşekkür ederim kuzumCanım ben avokado, nar suyu taze sıkılmış, ananas tükettim vücudumu transferden 1 hafta önce hazırlamaya başladım köy yumurtası, ev yağını yoğurt, çiğ ceviz, çiğ kaju, çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği, günde 2 lt geçecek şekilde su içtim şuan transferimin 9. Günündeyim şükür
Sağol canımBen nar suyu içiyodum
Ben bolca dinlendim, günde 2 avuç kabak çekirdeği tükettim. Çok sevmem ama tutunma için yardımcı olur dediler. Ananası da söylemişlerdi ama rahmi yumuşatır, düşüğe sebep olur diye okudum yemedim. Abur cubur yemedim. Düzgün beslendim :) hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Güzel haberler gelsin inşallahKizceler benim cuma günü kontrolüm vardoktorum transfer gününu soylicek şu an coraspin folik asit ve estrofem kullanıyorum ilaç olarak avokado da yemeye başladım başka neler yapabilirim bebişin tutunması için özellikle onerdiginiz şeyler var mı
Amin kuzum İnşallahBen bolca dinlendim, günde 2 avuç kabak çekirdeği tükettim. Çok sevmem ama tutunma için yardımcı olur dediler. Ananası da söylemişlerdi ama rahmi yumuşatır, düşüğe sebep olur diye okudum yemedim. Abur cubur yemedim. Düzgün beslendim :) hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Güzel haberler gelsin inşallah
Tuzsuz evet, Rica ederim :) bir de erken test yapmamanı öneririm. Stres engel olabilir. Ben film izleyip, kitap okuyup, bol uyku ile günlerin geçmesini bekledim. Düşünmemek için bilg oyun oynadımAmin kuzum İnşallahananas ile ilgili karışık bilgiler olduğu için uzak duruyorum ondan bende kabak çekirdeği çiğ olacak dimi tuzsuz çok teşekkür ederim bilgiler için
Yaaa harika haber bu canikomKizceler benim cuma günü kontrolüm vardoktorum transfer gününu soylicek şu an coraspin folik asit ve estrofem kullanıyorum ilaç olarak avokado da yemeye başladım başka neler yapabilirim bebişin tutunması için özellikle onerdiginiz şeyler var mı