İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla devam etsinnn aminnnnnnnn
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhh
İnşallah bu sefer sağlıkla devam edecek canımTedaviye ara vereli 2 ay oldu biraz kafa dinleyelim demiştik ya 2 gün geciktim bi test yapayım dedim pozitifzaten benim 3 gebeliğim de doğal olmuştu ama işte devamı gelmemişti
İnşallahİnşallah bu sefer sağlıkla devam edecek canımÇok sevindim çoooook
Sagol canim aminnn. Sen alma bebiş alsin kiloyu massallah saglikla sevgiyle gelsin ailenizeAmin canım inşallah Allahım en kısa zamanda tattırsın aminnnn
Yok aksine hiç kilo almadımgöbeğim yeni yeni çıkıyor
Yaaaaa cok sevindim. AnammmTedaviye ara vereli 2 ay oldu biraz kafa dinleyelim demiştik ya 2 gün geciktim bi test yapayım dedim pozitifzaten benim 3 gebeliğim de doğal olmuştu ama işte devamı gelmemişti
Çooook teşekkür ederimYaaaaa cok sevindim. Anammmcok guzel bir haber bu saglikla gelsin canim.
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir bu seferAy bu ne güzel bir hcghayırlı olsun canım
İnşallah canım çok teşekkür ederimzaten benim bir evladım var illa insan olmasına ya da illa anne olmak için doğurmama gerek yok bunu anladım köpeğim hayatıma girdiğinde o yüzden olursa olur olmazsa yapacak bi şey yok hiç üzülmeyecem hatta gidip kan da vermeyecem 10 gün sonra falan devam ederse direk ultrasona giderim senin oğlan nasıl
Sagol canim aminnn. Sen alma bebiş alsin kiloyu massallah saglikla sevgiyle gelsin ailenize
Sağlıkla gelsin inşallahAh canım benim inşallah hayırlısı olur
Benim oğlan iyi çok şükür büyüyor günden güne, hazırlıklar falan geçiyor bi şekilde zaman
Aminnn sağlıkla gelsin ,hayırlısı ile sağlıklaa kucağına al inşallah canımTeşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir bu sefer
E bu zaten gebelik belirtileri arasında :) Allah hakkında hayırlısını versin. Böyle pozitifler gördükçe seviniyorumHer an adet olacakmışım gibi ağrım var
Çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsinE bu zaten gebelik belirtileri arasında :) Allah hakkında hayırlısını versin. Böyle pozitifler gördükçe seviniyorum
Normal canım o şekilde oluyor zatenHer an adet olacakmışım gibi ağrım var
ben varımHanimlar merhaba ankarada devlet hastanesinde tedavi goren var mi acaba
Bu elf gözlerim neler görüyorTedaviye ara vereli 2 ay oldu biraz kafa dinleyelim demiştik ya 2 gün geciktim bi test yapayım dedim pozitifzaten benim 3 gebeliğim de doğal olmuştu ama işte devamı gelmemişti
Gerçekten çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerler canım. Tebrik ederimEki Görüntüle 3166124 kızlaaaaarrrrrrr.....