Bana da sonda ile mesaneye su sıktılar. Yürüterek odaya geçebilirsin dediler, sedyeyle götürün dedim. Yarım saat sonra kalkabilirsin dediler. Kalkmadım 1.5 saat sonra çişe kalktım. Öyle bir işedim ki sanki içimde ne varsa gitti, tutmaz diye korktum. Şükür tuttu. Allah büyük. Ol derse olur korkma. Transferin hayırlı olsun.Kızlar bir şey daha soracağım bugün transfer günümdü idrara sıkışık olmadım o yüzden mesane doldurması yaptılar daha sonra 2 saat kalkma dediler odaya çıktım 1.5 saat sonra inanılmaz sıkıştım artık ağladım hasta bakıcı kalkma dedi inatla nefes alamıyordum o dereceydim bez verdiler ördek verdiler yapamadım kendimi orda biraz yatarken zorladım kasıklarım ağrıdı tuvaletimi yapmak için bir şey olmamıştır değil mi
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin bugün onu gördüm yaşadım Allah yaşatmasın kimseye teşekkür ederim evet aynı şekilde oldum bende yalnız yatarak yapmamı istediler kastım kendimi hatta kasığımda ağrı oldu inşallah bebeğim tutunmuştur bana aminBana da sonda ile mesaneye su sıktılar. Yürüterek odaya geçebilirsin dediler, sedyeyle götürün dedim. Yarım saat sonra kalkabilirsin dediler. Kalkmadım 1.5 saat sonra çişe kalktım. Öyle bir işedim ki sanki içimde ne varsa gitti, tutmaz diye korktum. Şükür tuttu. Allah büyük. Ol derse olur korkma. Transferin hayırlı olsun.
merhaba .ben de bugün öğrendim bebeğimde böbrek genişlemesi varmış.sizin süreç nasıl ilerledi.naptınızİyiyim canım tek derdim gebelik şekeribir de oğlumun böbrek genişlemesi biraz ilerlemiş onun dışında 28+4 olduk sıcaklarla boğuşuyoruz sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Merhaba ,gebelik süresince takip edildi önce genişleme devam etti daha sonra azaldı ve bebeğim doğdu bir sıkıntısı yok çok şükürmerhaba .ben de bugün öğrendim bebeğimde böbrek genişlemesi varmış.sizin süreç nasıl ilerledi.naptınız
Canım oldun mu transfer?İyi akşamlar kızlar uzunca bir süre sonra ben geldim. Hayırlısıyla bugünden itibaren 2.transfer için hazırlığa başladık, nasipse ay sonu transfer oluyorum
bende yasak yoktu 29ekimde opu oldum 31 ekimde c.birliktelik oldu. ama yumurtam çok değil 8 taneydi belki ondandır. siz yinede drunuza sorunkızlar selammm,
opudan sonra ılıskı yasagınız kac gundu? bana 10 gun dedıler .
sonrasında korunmalı ılıskı mı yasadınız ?
yardımlarınızı rıca edıyorum ..
ıkı adet sonra dondurulmus olacak benım trasnferım ınsallahh
tamam canım sımdı yazdım hemsıreyebende yasak yoktu 29ekimde opu oldum 31 ekimde c.birliktelik oldu. ama yumurtam çok değil 8 taneydi belki ondandır. siz yinede drunuza sorun
Bana ilişki yasak demediler. Benim ağrım çok olmuştu. İlişki düşünmedim zaten. Sonraki adette dr a gittim yine yasak yoktu.. 1 adet ten sonra ilişki yaşandı. 2.adette Transfer oldu.kızlar selammm,
opudan sonra ılıskı yasagınız kac gundu? bana 10 gun dedıler .
sonrasında korunmalı ılıskı mı yasadınız ?
yardımlarınızı rıca edıyorum ..
ıkı adet sonra dondurulmus olacak benım trasnferım ınsallahh
Benimde ilk gün hafif ağrım vardı ama 7gun geçti çok şükür iyiyim.Bana ilişki yasak demediler. Benim ağrım çok olmuştu. İlişki düşünmedim zaten. Sonraki adette dr a gittim yine yasak yoktu.. 1 adet ten sonra ilişki yaşandı. 2.adette Transfer oldu.
30 Kasım da transfer oluyorum canım inşallahCanım oldun mu transfer?
Kızlar var mı güzel haberler
30 Kasım da transfer oluyorum canım inşallah
Kız seninkide sağlıkla gelsin darısı başımıza. Biraz kınayayım seni çok kilo almışssındır. şişko olmuşssundur şimdi sen. Bizde bir göreydik hamile halimizi :)Ah hadi inşallah sağlıklaa gelsin minik
Kız seninkide sağlıkla gelsin darısı başımıza. Biraz kınayayım seni çok kilo almışssındır. şişko olmuşssundur şimdi sen. Bizde bir göreydik hamile halimizi :)
Eki Görüntüle 3166124 kızlaaaaarrrrrrr.....
Tedaviye ara vereli 2 ay oldu biraz kafa dinleyelim demiştik ya 2 gün geciktim bi test yapayım dedim pozitifAyyyy nasılllllll yaniiiiiiiii doğall mı oldu yoksaaaa
Tedaviye ara vereli 2 ay oldu biraz kafa dinleyelim demiştik ya 2 gün geciktim bi test yapayım dedim pozitifzaten benim 3 gebeliğim de doğal olmuştu ama işte devamı gelmemişti
Çok ama çok teşekkür ederim inşallahŞahaneeegüzel bir hamilelik diliyorum, sağlıkla gelsin mucizen
Tedaviye ara vereli 2 ay oldu biraz kafa dinleyelim demiştik ya 2 gün geciktim bi test yapayım dedim pozitifzaten benim 3 gebeliğim de doğal olmuştu ama işte devamı gelmemişti