Benim reçete ile gittiğim eczaneler sgk karşılamıyor dedi. Ben ödedim, üstelik günde 2 tane aylarca. . İnşallah yolu varsa sen ödemezsinNasıl ödemiyor ben kadın dogumcuya rapor çıkardım progesteron ampul igneyi
Rahat edeceksen daha iyi olur, transfer sonrası 4 kat çıkmak sağlıklı olmayabilir. Dr un a da danış belki de sakınca görmeyecektir. Ama müstakil olunca hava almak için güzel olur, ev çevresinde yürüyüşler de yaparsın, kafan dağılır. Ev işi ile uğraşmaz, ağır kaldırmaz, yorulmazsın. Azıcık hava almak istesen 4 kat in çık zor olacaktır. Hayırlısıyla gelsin bebişlerinKizlar benim cuma gunu transferim var. Evim 4 kat asansor yok. Kaynanamin evi mustakil onami gitsem. Ne dersiniz ?
Benim de 4.kat asansör yok böyle şeylerle ilgisi olduğunu sanmıyorum canımKizlar benim cuma gunu transferim var. Evim 4 kat asansor yok. Kaynanamin evi mustakil onami gitsem. Ne dersiniz ?
Hadi hayırlısı bende siradaydim ama nasip değilmiş adetin kaçıncı günü denk geldi trasfer
19. gününe denk geldi. Hayırlısı olsun bizler elimizden geleni yapıyoruzHadi hayırlısı bende siradaydim ama nasip değilmiş adetin kaçıncı günü denk geldi trasfer
İnşallah ben de biraz önce aldım kuzucuklarımıBende bugün transfer oldum inş tutar bebişlerimiz
Cok sağol canim guzel deginmissin. Haklisin daha iyi olacak. AminRahat edeceksen daha iyi olur, transfer sonrası 4 kat çıkmak sağlıklı olmayabilir. Dr un a da danış belki de sakınca görmeyecektir. Ama müstakil olunca hava almak için güzel olur, ev çevresinde yürüyüşler de yaparsın, kafan dağılır. Ev işi ile uğraşmaz, ağır kaldırmaz, yorulmazsın. Azıcık hava almak istesen 4 kat in çık zor olacaktır. Hayırlısıyla gelsin bebişlerin
Hadi hayirli olsun saglikla gelsinlerİnşallah ben de biraz önce aldım kuzucuklarımı
Insallah canim rahat ol gevse cok sakinsin ve bebisler seninle muhtesem bir duygu yarin 2 de benimde
Kaynanama gidim ben iyisi evet icim rahat olsun.Benim de 4.kat asansör yok böyle şeylerle ilgisi olduğunu sanmıyorum canımama yine de için nasıl rahat edecekse öyle yap
Hadi bakalım inşallah bu sefer olacakInsallah canim rahat ol gevse cok sakinsin ve bebisler seninle muhtesem bir duygu yarin 2 de benimde
Ben 3. Katta oturuyorum merdivenle cıktım hiç sorun olmadıKizlar benim cuma gunu transferim var. Evim 4 kat asansor yok. Kaynanamin evi mustakil onami gitsem. Ne dersiniz ?
Canım sen ne yaptın ne zaman transfer nasipse ?Hadi hayırlısı bende siradaydim ama nasip değilmiş adetin kaçıncı günü denk geldi trasfer
Malesef iptal olduCanım sen ne yaptın ne zaman transfer nasipse ?
Tuttu o zaman sizinBen 3. Katta oturuyorum merdivenle cıktım hiç sorun olmadı
Progesteron 50 mg ödeniyormuş ama 25lik olan karşılanmıyormuş ilginçBenim reçete ile gittiğim eczaneler sgk karşılamıyor dedi. Ben ödedim, üstelik günde 2 tane aylarca. . İnşallah yolu varsa sen ödemezsinMaviMujdem . Pozitiflerle, hayırla müjdelendir bizi
İki tane mii, benimde öyle olumlu olur inşallah