- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
Evet :) yarın son adetime göre 6 haftalık olcakTuttu o zaman sizin ne kadarlik oldu bebis ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet :) yarın son adetime göre 6 haftalık olcakTuttu o zaman sizin ne kadarlik oldu bebis ?
Canım hadi hayırlı olsun ne zaman test gününİnşallah ben de biraz önce aldım kuzucuklarımı
İnşallah 2 taneİki tane mii, benimde öyle olumlu olur inşallah
Çok sağol canım pazar yapacam bakalım inşallahCanım hadi hayırlı olsun ne zaman test günün
Hayirli olsun cok sevindim. Saglikla gelsin.Evet :) yarın son adetime göre 6 haftalık olcak
Merdiven çıkabilirsin canım sorun olmaz bende transfer oldum 4.kata çıktım doktoruma sorduk çıkabilirsin demiştiKizlar benim cuma gunu transferim var. Evim 4 kat asansor yok. Kaynanamin evi mustakil onami gitsem. Ne dersiniz ?
Yaaaa hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla pozitifi almanı nasip etsin inşallah. Geçen peş peşe transfer olmuştuk senle bu sefer denk gelmediAldım ben kuzucuklarımıinşallah sımsıkı tutunurlar P Papatya321f hadi bakalım sıra sende
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla pozitifi almanızı nasip etsin inşallahBende bugün transfer oldum inş tutar bebişlerimiz
Bende 4.kata çıkmıştım hatta transfer olur olmaz merdivenle kendim çıkmıştım bir üst kataBen 3. Katta oturuyorum merdivenle cıktım hiç sorun olmadı
Amin inş cnmHayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla pozitifi almanızı nasip etsin inşallah
Kaynanamda kalacagim canim. Bahceli ev hersey hazır olur yemek filanMerdiven çıkabilirsin canım sorun olmaz bende transfer oldum 4.kata çıktım doktoruma sorduk çıkabilirsin demişti
Senin için en rahat neyse en iyisi o canım. Rabbim güzel haber almayı nasip etsin inşallahKaynanamda kalacagim canim. Bahceli ev hersey hazır olur yemek filan
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin maddi manevi her anlamda yoruluyoruz yıpranıyoruzYaaaa hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla pozitifi almanı nasip etsin inşallah. Geçen peş peşe transfer olmuştuk senle bu sefer denk gelmedi
Amin canim bu arada transfer gerceklesti. bebislerle uzanıyorum evdeyizSenin için en rahat neyse en iyisi o canım. Rabbim güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Az once geldik canim. Transfer oldu. Hoca umitli guzel gecti. Bebislerimle uzanıyorum canim. Sen ne yaptın veterinere gidecektin.P Papatya321f canım naptın?
Ohhh missss sımsıkı tutunsun kuzucuklar gittim canım aşısını oldu benim sıpa geldik yatıyoruzAz once geldik canim. Transfer oldu. Hoca umitli guzel gecti. Bebislerimle uzanıyorum canim. Sen ne yaptın veterinere gidecektin.
Tutunsunlar miniklerimiz oh iyi o iside bitirdin. Simdi dinlen evinde guzelce canim.Ohhh missss sımsıkı tutunsun kuzucuklar gittim canım aşısını oldu benim sıpa geldik yatıyoruz
İnşallah sana sağlıkla tutunur minişlerAmin canim bu arada transfer gerceklesti. bebislerle uzanıyorum evdeyiz
Aynen canım maddiyatı artık gözğm görmüyor da manevi olarak çok zorİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin maddi manevi her anlamda yoruluyoruz yıpranıyoruz