- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
Çok teşekkür ederim. Yani kanama olmadı ve dr hamilesin diyor. Çift embriyo koydurup tek bebeği olanlarda diğeri kanama ile mi gidiyor rahimde mi kalıyor?Ultrasonda görünür. Artıştan anlaşılmaz. 2. Kese bazen 6. Haftada görünüyor.Burda okuduklarımda 8. Hatta 10. Haftada ortaya çıkabiliyor.
Kesinlikle belirsizlik yoruyor insani. Evde testin varsa yapsan cikar artikYoksa âdet olayım varsa da çıksın yani sinirlerim bozuluyor böyle
Yaptım ki sabah çıkmadıKesinlikle belirsizlik yoruyor insani. Evde testin varsa yapsan cikar artik
İkiz olup kanaması devam edenler de oluyor. Kanama ile gittiği belli olmuyor. Bende kanama oldu 2.sinin gittiğini düşünüyorum. Bi dr olabilir dedi diğer dr öyle şey olmaz o zaten tutunmamıştır yerleşme kanaması olabilir dedi. Yani belli bir sebep yok. Kanama herkeste olmuyor, şükür sende de olmamış. Hayırlı uğurlu olsun inşallahÇok teşekkür ederim. Yani kanama olmadı ve dr hamilesin diyor. Çift embriyo koydurup tek bebeği olanlarda diğeri kanama ile mi gidiyor rahimde mi kalıyor?
Alıp almadığını unuttuysan alma bence. İçmediysen de bi günden bi şey olmaz merak etmeKızlar acil cevap!!! Ben coraspini aldımmı almadım mı unuttumsizce alayım mı bir tane hap içeyimmi?
Ahh yaa şu tek çizgilerden bıktık yaYaptım ki sabah çıkmadı
İçtim valla napayım off ya kussam mı acabaAlıp almadığını unuttuysan alma bence. İçmediysen de bi günden bi şey olmaz merak etme
Yok yok bi şey olmaz merak etme. Daha dikkatli ol ama coraspin neyse de başka ilaçlarını içip içmediğini unutmaİçtim valla napayım off ya kussam mı acaba
Çikolata kistin olduğunu doktorun biliyordu öyle değil mi herhangi bi şey söyledi mi düşüge sebep olabilir vs diyeMerhaba Tüp Bebek le gebe kaldığımı ueni öğrendim. Çikolata kistim var bu sebeple düşük yapan varmı
İnşallah canım.normaldede çok unutkan biriyim sürekli not alırım. Bunu ne yaptıgımı hiç hatırlamıyorumYok yok bi şey olmaz merak etme. Daha dikkatli ol ama coraspin neyse de başka ilaçlarını içip içmediğini unutma
Sizi başka topikten hatırlıyorum gebe kalmıştınız dimiYok yok bi şey olmaz merak etme. Daha dikkatli ol ama coraspin neyse de başka ilaçlarını içip içmediğini unutma
Ahh keşkee.. Perşembe transfer oldum inşallah gebeyimdirSizi başka topikten hatırlıyorum gebe kalmıştınız dimi
Bir kaç gün daha bekle kan ver bence canımSabah da yaptım ama çıkmadı
Yumurta topldan ayılınca drum Çikolata kistlerin var diyip 4 ayrı antibiyotik kullandırdı Düşükle ilgili bişiy demedi yaşım da var korkuyorum Allah korusunÇikolata kistin olduğunu doktorun biliyordu öyle değil mi herhangi bi şey söyledi mi düşüge sebep olabilir vs diye
Yanlış hatırlamışımAhh keşkee.. Perşembe transfer oldum inşallah gebeyimdirbaşka topiğe hiç yazmadım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?