Forumda gebelik testlerinde çıkmayıp kanda çıkanları okudum sankiBelli zaten bence yok ama artık beklerim cumartesi gununu. Siz bugun mu verdiniz tam anlamadım
en yakın zamanda hayırlısı ile gelsin inşallahKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Evet yılmak yok.O bebekler elbet bir gün bizim de olacak canım.Biz elimizzden geleni yapalım takdir Allah'ın...Kızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Nasipten öte olmuyor maalesef. İnşallah vakti zamanı geldiğinde rabbim sana da bir evlat nasip etsinKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Güzel kalbinize kocaman sarılıyorum bizim yaşımızda daha fazla çaba ve şana gerekiyor Umut etmeye devam edeceğizKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Kaçıncı denemeydi canımEvet inşallah
Evet ben elimden geleni yapayım, nasipse olacaktır.Evet yılmak yok.O bebekler elbet bir gün bizim de olacak canım.Biz elimizzden geleni yapalım takdir Allah'ın...
Evet inşallah hepimiz hayırlısıyla miniklerimize kavuşuruzNasipten öte olmuyor maalesef. İnşallah vakti zamanı geldiğinde rabbim sana da bir evlat nasip etsin
Evet yaşın getirdikleri maalesef. Kıdemli negatifçi olarak umudumu hiç kaybetmedimGüzel kalbinize kocaman sarılıyorum bizim yaşımızda daha fazla çaba ve şana gerekiyor Umut etmeye devam edeceğiz
3. denemeydi canım.Kaçıncı denemeydi canım
Nasıp degilmiş ama gercekten mayıs ayı cok az bebiş oldu insallah bidahaki sefere rabbim nasıp etsınKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Sıfırlanmasini bekliycez takip etcez diyorAnladım. Evet sifirlamasi lazımdı. Doktor ne diyor bu duruma
Evet inşallah bir sonraki tedavimde nasipse pozitif olurNasıp degilmiş ama gercekten mayıs ayı cok az bebiş oldu insallah bidahaki sefere rabbim nasıp etsın
Dün yaptım negatif çıkmıştıtest yaptınız mı
Benimde öyleydiCanım sende 25 mayıstın dımı ben de yaptım tek çizgi silik bile yok en garantı kan testı yaptır
Ne çok negatif ne çok kimyasal olduKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Nasıl anladın olmadığını ?ya da neden böyle düşünüyorsun paylaşır mısın bizimle…Belli zaten bence yok ama artık beklerim cumartesi gununu. Siz bugun mu verdiniz tam anlamadım
Sağlık olsun inşallah sizin için en güzel zamanda en hayırlı şekilde gelir bebiş sağlıkla…Kızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?