İyiyim çok şükür geride kaldı herşey şimdi önüme bakıyorum öyle tatil hazırlıklarındayım bebek için de beklemedeyim kanamam bittiği için bakalım her ay bir şans zaman ne gösterecek bilmiyorum hep birlikte görücezRyamm uzun zaman oldu buraya bakmayalım nasılsın nasıl gidiyor ? Öyle bir aklıma geldi de
Hangi hastaneydi bide onu da yazalımRyamm listeye beni de ekler misin 43 yaş 30 Mayısta ngs li tek embriyo transferi oldum İnşallah pozitif çıkarsam özellikle ileri yaş başka birilerine de umut olsun
Bende spor yapıyorum ilk tüp bebek sonucumdan bu yana we aşırı iyi geliyor yürüyüş oluyor bazen we bugün 8.günüm 12. Günden sonra bende başlayacağım tekrar…3 yıldır düzenli hergün yürüyorum. Tedavilerin kilosundan da korunmak için. Bu süreçte de 10bin olmasa da günde 5 bin adım yavaş yürüdüm. Pozitif görsem yine devam etmek istiyorum. Bugün 6.günüm.Geçmiyor günler geçmiyor. Bugün içimi olumsuzluk kapladı.
Şişli memorial teşekkürlerHangi hastaneydi bide onu da yazalım
test yaptınız mıBende spor yapıyorum ilk tüp bebek sonucumdan bu yana we aşırı iyi geliyor yürüyüş oluyor bazen we bugün 8.günüm 12. Günden sonra bende başlayacağım tekrar…
Bence olabilirkızlar whatsap grubu kursak mı destek ve dayanışma anlamında birbirimize :) kötü bir fikir mi sizce
Son 3 ünde silik çizgiler var aslında Kan testi gününüz ne zaman ?Benim testlerim 6. gunden beri aynı cıkıyor. Bu testler bozuk olabilir mi? Bugun 9. gunum. Bunlar hemen çıkan çizgiler. Prodoctor ve days comfort marka yaptım. Bence boş yere umutlandımEki Görüntüle 3077451
Sanki kendi sonucumu bekliyor gibi heyecanlıyım şuanSorma geçmiyor valla
Canım sende 25 mayıstın dımı ben de yaptım tek çizgi silik bile yok en garantı kan testı yaptırBenim testlerim 6. gunden beri aynı cıkıyor. Bu testler bozuk olabilir mi? Bugun 9. gunum. Bunlar hemen çıkan çizgiler. Prodoctor ve days comfort marka yaptım. Bence boş yere umutlandımEki Görüntüle 3077451
Koyulasma olmuyor hiç. CumartesiSon 3 ünde silik çizgiler var aslında Kan testi gününüz ne zaman ?
24 Mayıs canım cumartesi kan vercem artık beklerim. Bu testlerden mi yaptın?Canım sende 25 mayıstın dımı ben de yaptım tek çizgi silik bile yok en garantı kan testı yaptır
Anladım. Evet sifirlamasi lazımdı. Doktor ne diyor bu durumaHer hafta kontrole gdiyorum dis gebelik degil. Beta degerim soyle cok yavas düşüyor 400 den simdi 15 birim 1 ayda cok dan sıfırlanması lazimdi . Pihti seklindr de düştü 19 mayis gibi .
Yani yarın ver bi gün önceden bisey olmaz bilirsin ne oldugunu hem ben gün verdım eşime sagılk ocagını kan vermeye gitik doktora soyledı esim butun tahlıllerı aldı doktor bısey olmaz dedi yapalım dedi bende verdım zaten lekelenmem var bakalım nasıl cıkacak24 Mayıs canım cumartesi kan vercem artık beklerim. Bu testlerden mi yaptın?
Belli zaten bence yok ama artık beklerim cumartesi gununu. Siz bugun mu verdiniz tam anlamadımYani yarın ver bi gün önceden bisey olmaz bilirsin ne oldugunu hem ben gün verdım eşime sagılk ocagını kan vermeye gitik doktora soyledı esim butun tahlıllerı aldı doktor bısey olmaz dedi yapalım dedi bende verdım zaten lekelenmem var bakalım nasıl cıkacak
Evet bugun berdım kan bakalım ne olacak hayırlısı insallah olmazsa yapcak bisey yok bidaki sefere olur artıkBelli zaten bence yok ama artık beklerim cumartesi gununu. Siz bugun mu verdiniz tam anlamadım
İnsallah tutunma oldugu icin leke gelmistir.Evet bugun berdım kan bakalım ne olacak hayırlısı insallah olmazsa yapcak bisey yok bidaki sefere olur artık
Canım naptın, çıktı mı sonucun? İnan dua ederek bekliyorum.Güzel haberler ver bize inşallahTeşekkür ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?