Ben fitil kullanıyorum canım ona bağlı akıntı bazen oluyor genelde fitilden bir saat sonra falan ..Ama akıntı bildiğim kadarıyla olumsuz bir şey değilCanım sen fitil falan kullandın mı?? Ben fitil kullanmıyorum dünden beri akıntım var sende de oldu mu hiç?
Testin resmi var mı acaba sonradan çıktı dediğinTabi olabilir benim 9 ve 10.gün çift embriyo transferi ilk başta çıkmayıp sonea çok silik çıkmıştı beşinci gün olmasına rağmen kanda vardı ama sonradan yükselmeye başlıyor kızlar beni rahatlatmak için söylüyorlar sanmıştım ama daha sonra artışı güzel oldu
Ayy ikiz mi seninkiler maşallah maşallah büyüsünlerCanim kese etrafında kanama olmaması cok iyi lekelenme olabilir surebilir benim kanamaya dönünce tamm dedim gitti bebekler ama şükür benimlelee şükür buyuyorlar kan sulandiruci viruluyorsan o da yapabilir cok şükür ki kanama bebeklerden değilmiş o yüzden için rahat olsun
İnşallah sonradan çıkar kanda bende vereceğim kan buğün umudum kalmadı hiçÇıkmadı canım 5.gün embriyosu 8. Gündü.
13. bin lerde değer baya baya yüksek çıkmış. 6 haftalık gebe demek :)Tahlilim çıkmış bu beta degeri kaç oluyor ben anlamadım
Canım kaset test ile canını hiç sıkma erken gebelik al hatta moral olarak çok etkileniyorsan kan verNormal kaset test yaptım bu sabah ilk idrarla malesef negatif gördüm yine Kızlar çok canım sıkkın o kadar hayallerle başladım ne geriye embriyom kaldı ne de olumlu olmadı gibi yarın kan vereceğim günü geldi böyle olup kanda çıkan olmuş mudur 10. Gündü bugün transferi saymazsam
Buraya atmıştım canım ilk damlatınca hiçbir şey çıkmamıştı sonra 1-2 dk içinde silik çizgi belirdi bakayım vardı fotoTestin resmi var mı acaba sonradan çıktı dediğinkan vereceğim bugün hayırlısı olsun artık umudum yok hiç
6 haftalık değer duruyor o zaman 2 kese mi çıkacak acabaTahlilim çıkmış bu beta degeri kaç oluyor ben anlamadım
Büşra sende tek kese mi vardı çift miTahlilim çıkmış bu beta degeri kaç oluyor ben anlamadım
13. bin lerde değer baya baya yüksek çıkmış. 6 haftalık gebe demek :)
Bugün kaçıncı gün oluyor senin transferden sonra maşallah bu arada değerineDoktorumda kese de sorun yok gelişimi güzel demişti çok şükür ya
Anladım canım bendede dün ve bugün başladı gerçi normaldede akıntım oluyoduBen fitil kullanıyorum canım ona bağlı akıntı bazen oluyor genelde fitilden bir saat sonra falan ..Ama akıntı bildiğim kadarıyla olumsuz bir şey değil
Bir saate kadar kan vermiş olurum canım kaset testle yaptım hatta foto koyayım sonradan gölge çıktı gibiCanım kaset test ile canını hiç sıkma erken gebelik al hatta moral olarak çok etkileniyorsan kan ver
İnşallah tektir iki olursa risk daha fazla artacak6 haftalık değer duruyor o zaman 2 kese mi çıkacak acaba
Rabbim gönlüne göre hayırlısını ve sağlıklısını versin canımİnşallah tektir iki olursa risk daha fazla artacak
Kalbim hep ikiden yanaydı ama rabbim büyüktür ya
Çift koyuldu ama dün doktor tek gördüBüşra sende tek kese mi vardı çift mi
Bugün 20. Gün canımBugün kaçıncı gün oluyor senin transferden sonra maşallah bu arada değerine
Hayırlısı olsun canım başta ben de iki olsa da olur diyordum da sürece başlayınca gözüm korktu sanki yine yprum yapmıyorum her şey kabulümüz ama sağlam sağlıklı ilerleyecek şekilde olsunÇift koyuldu ama dün doktor tek gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?