- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Yok kuzum çıkmaz.. Ben 4 Mart transfer oldum.. Bugün 7.günüm.. Erken gebelik ile yapsam belki silik görürüm..Merhaba arkadaşlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende 7 Mart'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu ilk denemem beklemek çok zor erken test yapsam çıkar mı
YaaMerhaba ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Malisef
Canım seninde çıkmadı galiba 5. Gün embriyosu muydu ? Benim testlerde çıkmadı malesef çok üzgünüm yarın kan günümdü7. Gün yarın 8. Gün sabahdan yapıcam canım
Çok geçmiş olsun.. Hakkınızda hayırlısı olaun.. İnş sorunu bulursunuz ve çözebilirsiniz…Doktor kalitesiz yumurta olduğunda böyle oluyor genelde ilerlemiyor spermle pak ilgisi yok demişti iki gün önce güya bende sorun yoktu eşimde vardı şimdi napacağım bilmiyorum tekrar gücümüz olur mu onu da bilmiyorum beklemek de istemiyorum başka doktora geçmek istiyorum önce kaliteli olması için bişey yapmaları gerekiyor galiba
Benim 2 denemem oldu, her ikisinde de sivilcelerim çıktı. İlki maalesef negatif oldu şimdi 2.si pozitif. Sivilceler gebelikten bağımsız olarak aldığımız ilaçlar, hormonlardan çıkıyor diye tahmin ediyorum benKizlar,
Sabah su gibi bir akimtim olmustu.
Simdi ise beyaz ve hafif sari-yesil arasi bir akintim oldu.
Bu genelde adet oncesi akinti diye yorumlanir ama deneyimi olan arkadaslar cevaplayabilirse cok sevinirim.
(Her adet oncesi cikan sivilceler de olusmaya basladi)
Biraz icim karardi acikcasi
Nar tüketebilirsin..Transferi beklerken doktorumun verdiği ilaçlar dışında birsey kullanmıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Haklısın canım ama kardan dolayı da yollar kapanıyor ya bugün iş çıkışı gidip baktırayım haftasonuna daha çok kar yağışı bekleniyormuş İstanbul’a hem evden çıkmamış olurum diye bugün yaptırayım dedimMaşallah canım değerineyarın değil de öbür gün versen daha iyi olmaz mı 48 saat diyorlar ya katlaması için sana da moral olur
Transfere kadar küçük boy avokado da tüketin isterseniz rahmi güçlendiriyor ve vitamin deposuTransferi beklerken doktorumun verdiği ilaçlar dışında birsey kullanmıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Ben de o batmaları hissederken hep uzanmıştım ayağımın altına küçük yastık koymuştumBenim bugün 3. Günüm canım hafif batmalar var kasıkta ve belimde. Batma oldukça mutlu oluyorum tutunuyor galiba diye iyice mazoşist oldum
Uyku hali mi ben akşam bildiğin öldüğümü düşünüyorumHaklısın canım ama kardan dolayı da yollar kapanıyor ya bugün iş çıkışı gidip baktırayım haftasonuna daha çok kar yağışı bekleniyormuş İstanbul’a hem evden çıkmamış olurum diye bugün yaptırayım dedimBide ben de uyku hali başladı yani çok uyuyasım geliyo sizin de öyle mi acaba ?
Kaçıncı günündü canımMerhaba ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Malisef
MerhabaKizlar,
Sabah su gibi bir akimtim olmustu.
Simdi ise beyaz ve hafif sari-yesil arasi bir akintim oldu.
Bu genelde adet oncesi akinti diye yorumlanir ama deneyimi olan arkadaslar cevaplayabilirse cok sevinirim.
(Her adet oncesi cikan sivilceler de olusmaya basladi)
Biraz icim karardi acikcasi
Uyku hali mi ben akşam bildiğin öldüğümü düşünüyorumAsla gözümü açamıyorum
Maşallah bebişlereCok teşekkür ederim canım benim rabbim hepinize nasip etsin inşallah bekleyen ısteyen herkes bu mutluluğu yasatsin inşallahbizim bebeler fazlaca nazli çıktılar 7.7.denemede oldu şükür ilkhaftalar sürekli kanamali geçti 3 kez hastanede yatmak zorunda kaldım kanamadan her kontrole yüreğim ağzımda gittim hala da o korkuyu atabilmis değilim insallah sağlıkla gelirler rabbkm kimsenin emeğini boşa çıkarması inşallah zor oldu ama oldu cok şükür rabbim kucagımiza almayı da nasip etsin inşallah
Bencok erken davransim bebeklerde erkenci çıktılar 5.gun idrar testinde ikinci çizgi yi gördüm 6.gun kan verdim 87 8.gün 316 dr artışı yeterli bukdu 1 hafta sonra kese icin çağırdı amaayni gün lekelenme başladı yerlesme lekelenmesi sandık dr progestani arttırdı kimyasal olma ihtimaline karşı 10.gun kan verdim yine 1005 çıktı 11.gun kanamaya döndü dr hemen hastaneye gel yatış verelim dedi ultrasonda baktı göreceğinden cok umutlu değildi aama aşırı küçük bi kese gördük etrafında kanama alanı vardi düşük yapabilirsin riskli dedi hastanede yattım 13.gun lekelenme devam ettiği için yine beta bakıldı 3650 çıktı aynı gün bi daha muayene etti ikinci minnak keseyi de gördük şükür bizimkiler biraz erken göstermek istedi
Kan sonucu sasirtir insallah hepimizi.Merhaba ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Malisef
Üfff sen ve Cyda totemimdiniz benimDoktor kalitesiz yumurta olduğunda böyle oluyor genelde ilerlemiyor spermle pak ilgisi yok demişti iki gün önce güya bende sorun yoktu eşimde vardı şimdi napacağım bilmiyorum tekrar gücümüz olur mu onu da bilmiyorum beklemek de istemiyorum başka doktora geçmek istiyorum önce kaliteli olması için bişey yapmaları gerekiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?