Gündüz aşırı uykum oluyor gece bende hep dönüp duruyorum ama gündüz uyuduğum için sanırımBenim çok değişiyor bazen aşırı uykusuz ve halsiz hissediyorum özellikle yemekten sonra bazen de geceleri uyuyamıyorug
Ağır egzersiz yasak.. Yürüyüş serbest.. ama normal adıl atar gibi kısa yapın bence…Yürüyüş bandıyla yürüyüş yapmak tehlikeli olur mu acaba hani sarsmalı oluyor ya biraz ,normal yürüyüş gibi değiltedavi süreci bitince direkt stres azalıyor ve iştahım açılıyor böyle hareketsiz kalınca kilo almaktan korkuyorum
Herkesin hamileliği yaşadıkları belirtileri farklı üzmeyin kendinizi Allah gerçekten hayırlısını versin hakkınızdaKızlar biliyosunuz yarın transferim var .. ama en yakın arkadasım yaklasık 5 aylık hamile ve sıkıntıları oldugunu öğrendim . Aşırı derecede morelim bozuldu duyduğum andan beri yanındayım cok kötü oldum .. Rabbim gerçekten herseyin hayırlısını versin . Bu morelle nasıl gidicem yarın bilmiyorum ..
Birebir artmuş.. Maşallah.. Artık darısı kese görmeye.. Haftaya mı çağırdı hoca.. :)Kızlar ilk sonucum 138 iki gün sonra 280 olmuş artış nasıl sizce
Her zamanki gibi hep sınırdayım fazlası olmazBirebir artmuş.. Maşallah.. Artık darısı kese görmeye.. Haftaya mı çağırdı hoca.. :)
Boşver fazlası olsa bu seferde ikiz mi diyeceksin.. Böyle mis.. Artmış mı artmış, 2 katı mı 2 katı.. Şüphe yok sorgu yok.. Artık korkup endişelenecğin bir durumda yok.. İnş kese fotosunu da görürüz... Bende dayanamayıp 14 mart gibi test veririm. Bi kere de şu kan tahliline negatif bile olsa para vermek istemiyorumHer zamanki gibi hep sınırdayım fazlası olmazevet 14 martta ge dedi bakalım
SağolunBoşver fazlası olsa bu seferde ikiz mi diyeceksin.. Böyle mis.. Artmış mı artmış, 2 katı mı 2 katı.. Şüphe yok sorgu yok.. Artık korkup endişelenecğin bir durumda yok.. İnş kese fotosunu da görürüz... Bende dayanamayıp 14 mart gibi test veririm. Bi kere de şu kan tahliline negatif bile olsa para vermek istemiyorum
Çok güzel artmış canım. Allahım kucağına almayı da nasip etsinKızlar ilk sonucum 138 iki gün sonra 280 olmuş artış nasıl sizce
Amin canım isteyen herkese nasip etsinÇok güzel artmış canım. Allahım kucağına almayı da nasip etsin
İnşSağolunumarım o tahlilde yüksek rakamlar görürsünüzde verdiğinize değer
Evet 4. gün embriyosu fakat taze transferdi benimBayanstress sizin de mi 4.gün embriyosu ??
Gonal F gibi acıtmıyor demek istemiştim canımGonalf kalemler hiç acımıyor belki toz su karışımı farklıdır ben kalem olanı kullandım cetrotide da geçen ay acayip bi şekilde yakmıştı akabine kabarmıştım ama bu hemşire yaval yavaş enjekte etti eli çok hafifti çok sevdim sordum yarında burda mısın diye ama yokmuş
Canım zaten yeterli olanı o değil mi ben de çok tecrübeli değilim ama doktorlar ne diyor ?13.günün değil mi seninEvet 280 çıktı 2 katı artış olmuş sence
Evet 13. Gün hemşire normal dedi artmış 2 katı dediCanım zaten yeterli olanı o değil mi ben de çok tecrübeli değilim ama doktorlar ne diyor ?13.günün değil mi senin
İnşallah ben de güzel sonuçlar alırım sizin gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsunEvet 4. gün embriyosu fakat taze transferdi benim
Tamam o zaman hiç sorun yok biz burda ikiz gebelikleri gördükçe panikliyoruz da normal işte bana da normal demişti hemşire sana çok erken vermiş tarihi bana 21 Mart verdi ya bayağı varEvet 13. Gün hemşire normal dedi artmış 2 katı dedi
Ya bu kadar olurAl işte ben 6. gün anneme gittim mecbur masayı topla makineye yerleştir hepsini yaptım. Annem sen çalışıyorsun deyip kıyamıyor allahtan da az iş yaptım yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?