- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Sen hem kese hemde kalp atışını aynı gün görmek için biraz geç çağırmışTamam o zaman hiç sorun yok biz burda ikiz gebelikleri gördükçe panikliyoruz da normal işte bana da normal demişti hemşire sana çok erken vermiş tarihi bana 21 Mart verdi ya bayağı var
Ne verdiler, ben pruluton depot vuruluyorum 3 günde bir yarım doz. Forumlardan okuduklarımdan gözüm çok korkmuştu yağlı bir iğne olduğu için ilacı ısıtmayı önermişler hep. Ben de yarım saat önce ampulu göğsüme koyup gidiyorum. 5 kez vuruldum, biri dışında çok canım yanmadı. Şükür hiç beze de olmadıKizlar acil yardım istiyorum!!!
Bugün transferim yapıldı progestan kalça iğnesi verdiler bana ve şuan sol kalçam felç kullanan var mı nasıl geçer yada hafifler ve daha en az 10 gün kullanmam gerekiyor offfff
Kese dedi ama bilmiyorum kiSen hem kese hemde kalp atışını aynı gün görmek için biraz geç çağırmış
Progestan 50mg ilaç adı bu şekilde benim hergun var ve iki ampul şeklinde. Test tarihine kadar devam şimdilik ama çok fena ya yarın sağlık ocağında yaptırınca sorayım hemşireye canım sağol cevabın icinNe verdiler, ben pruluton depot vuruluyorum 3 günde bir yarım doz. Forumlardan okuduklarımdan gözüm çok korkmuştu yağlı bir iğne olduğu için ilacı ısıtmayı önermişler hep. Ben de yarım saat önce ampulu göğsüme koyup gidiyorum. 5 kez vuruldum, biri dışında çok canım yanmadı. Şükür hiç beze de olmadı
Amin inşallahİnşallah ben de güzel sonuçlar alırım sizin gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun
İllaki Her anne adayının başına gelecekYa bu kadar olur
Bugun yazismalarinizi okurken dedim ki
"Iyi ki benim kayinvalideler de uzakta,sagolsunlar habersiz de gelmezler" dedim.
Demez olaydim
Telim caldi ve yarim saat icerisinde geliyoruz dediler.
Kalktim yemek yaptim vs
Ama bu kadar denk gelmesine cook sasirdim ya
Transfer gunu saymazsak 4.gunum bugun.İllaki Her anne adayının başına gelecek
Sen misin onu diyen
Senin kaçıncı günün
Allahtan benimki günlük vurulandan değil, pozitiften sonra doktorunuzla konuşup bu şekilde haftalık olana geçebilirsinizProgestan 50mg ilaç adı bu şekilde benim hergun var ve iki ampul şeklinde. Test tarihine kadar devam şimdilik ama çok fena ya yarın sağlık ocağında yaptırınca sorayım hemşireye canım sağol cevabın icin
10. gün yaptım benKızlar 3. Gün embriyosu ne zaman evde test yapayım evde yapacağım normal test günüm 12 Mart
Yaa habersiz iş olunca sıkıntısı da oluyor böyle. Sınanıyoruz herhaldeYa bu kadar olur
Bugun yazismalarinizi okurken dedim ki
"Iyi ki benim kayinvalideler de uzakta,sagolsunlar habersiz de gelmezler" dedim.
Demez olaydim
Telim caldi ve yarim saat icerisinde geliyoruz dediler.
Kalktim yemek yaptim vs
Ama bu kadar denk gelmesine cook sasirdim ya
Hayırlısı ile pozitif olursa teklif edecek artikAllahtan benimki günlük vurulandan değil, pozitiften sonra doktorunuzla konuşup bu şekilde haftalık olana geçebilirsiniz
Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı gün embriyosu taze mi donmuş mu. Test günümüz birbirine yakın gözüküyor.Transfer gunu saymazsak 4.gunum bugun.
Persembeden beri iyi dinlendim ama,rahattim bugune kadar
Ben öncekilerimde 3. Gün embriyosu transfer olmuştum 8. Günler kaset testte görüyordum. Sen belki 9.gün görürsün belli olmaz bu işler.Kızlar 3. Gün embriyosu ne zaman evde test yapayım evde yapacağım normal test günüm 12 Mart
Bir belirtin varmı canım benimde 4. GünümTransfer gunu saymazsak 4.gunum bugun.
Persembeden beri iyi dinlendim ama,rahattim bugune kadar
Bende okuduklarıma göre yorumlayacağım. Tutunma belirtisi olarak sol kasık ağrısı olurmuşYa kizlar,ozellikle 2.cizgiye goren arkadaslar,
Size bir soru ile geldim
Bugun transfer gunu saymazsak 4.gunum.
Sol yumurtaligimda bir sizi hissediyorum.
Gectimiz ay,sag yumurtaligim ana yumurtayi uretti.
Bi sag bi sol seklinde cikiyor ya bu secilmis yumurtalar.
Bu acaba bebegimin tutunmadigi anlamina gelebilir mi sizce?Yani vucudum onumuzdeki perioda hazirlaniyor olabilir mi
Hic botyLe bir sey yasayaniz oldu mu acaba, yoksa sacmaliyor muyum
Allah razı olsunAmin inşallahkendinizi hiç strese sokmayın aman 4. gün 5.gün a kalite b kalite inanın bunlar sadece terimlerden ibaret. Eğer yazılmışsa nasipse olmayacak olanı olduruyor rabbim Dua edicem sizin için. İnşallah hayırlı güzel bir süreciniz olsun
Bu durum hiç belli olmaz mesela benim bazen adet olucakmışım gibi ağrım oluyor o zaman korkyorum olmayıncada belirti yok neden yok diye korkuyorum bilemedim yaniiYa kizlar,ozellikle 2.cizgiye goren arkadaslar,
Size bir soru ile geldim
Bugun transfer gunu saymazsak 4.gunum.
Sol yumurtaligimda bir sizi hissediyorum.
Gectimiz ay,sag yumurtaligim ana yumurtayi uretti.
Bi sag bi sol seklinde cikiyor ya bu secilmis yumurtalar.
Bu acaba bebegimin tutunmadigi anlamina gelebilir mi sizce?Yani vucudum onumuzdeki perioda hazirlaniyor olabilir mi
Hic botyLe bir sey yasayaniz oldu mu acaba, yoksa sacmaliyor muyum
Teşekkür ederimActivia shot öneririm bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?