Olur mu öyle şey daha bugün verdim.398.8 Fakat doktor randevum 14 Mart a atıldı cok üzgünüm bu yüzden oldukça geç.İgnelerden ve progestanlar benim enerjimi her gün emiyor günlük hayatimi olumsuz yönde etkiledi açıkçası girdikçe de sizin başınızı agritmak yerine sizlere dua ediyorum yorumları okuyup
Aksine portakal lifli bir meyve kabızlık sorununa da çok iyi geliyor. Hamilelikte de önerilen bir meyve istersen bir bak kuzum netten. Ama tabi etkilemek istemem bana iyi gelen başkasına gelmeyebilir.Belki karışımda etkisi azdır bilemiyorum ama bana öyle dediler bende hiç tüketmiyorumçürüdüler
Harika bir haber valla ben kesinlikle yiyemiyorum bir gün yemek yapsam üç gün giremiyorum mutfağa bir kaç güne anneme kaçarım gibiGaz sorunu yaşamıyorum tam tersi iştah tavanama evde canım sıkıldığından da olabilir psikolojik
Bende 4545 ve 55 harikaşu an burda çiğ köfte yiyerek ağlıyorum bu kilolara ne kadar zayıf insanlar var topiğimizde
Kabızlık sorunu hiç yaşamıyorum bende buna şaşırıyorum herkeste bir kabızlık sorunu bende ishalAksine portakal lifli bir meyve kabızlık sorununa da çok iyi geliyor. Hamilelikte de önerilen bir meyve istersen bir bak kuzum netten. Ama tabi etkilemek istemem bana iyi gelen başkasına gelmeyebilir.
Valla senin haber harikaHarika bir haber valla ben kesinlikle yiyemiyorum bir gün yemek yapsam üç gün giremiyorum mutfağa bir kaç güne anneme kaçarım gibi
İlk kan değerin mi canım ?Olur mu öyle şey daha bugün verdim.398.8 Fakat doktor randevum 14 Mart a atıldı cok üzgünüm bu yüzden oldukça geç.İgnelerden ve progestanlar benim enerjimi her gün emiyor günlük hayatimi olumsuz yönde etkiledi açıkçası girdikçe de sizin başınızı agritmak yerine sizlere dua ediyorum yorumları okuyup
Bol bol kilo aldırsın sana bebişin o zamanAyyyy 46.900 olmuşum benAllahım yıllarca uğraştım bir kilo alayım diye
Ayyyy 46.900 olmuşum benAllahım yıllarca uğraştım bir kilo alayım diye
Ya sorma bende gebe diyetisyenlerini takip ettim bugünBunlar nasıl kilolar böyle
O seviyeye bi gelsek ahYa sorma bende gebe diyetisyenlerini takip ettim bugün
Geliriz inşallah yaO seviyeye bi gelsek ahama hakkaten bu grupta bayağı zayıflar var şaşırıyorum hani çağımızın vebası obezite
Ya senin her şeyin gayet normal ilerliyor niye karamsar oluyorsunGeliriz inşallah yaBi tam karamsar oluyorum bi tam motive rabbim sonumuzu hayır eylesin
Benimde ç çevremde hep zayıflar varilaçlara başlamadan önce bende normaldim şimdi kiloluyum
Bilmiyorum ya yaşadıklarım normal dışı şeyler korkuyorumYa senin her şeyin gayet normal ilerliyor niye karamsar oluyorsunzayıflar hamilelikle daha çok kilo alıyor hem öyle düşün yani ben de orta üst diyebilirim ortanın fazlası ama buradaki kilolara göre obez
Hahahah boyum kısa öyle demee45 ve 55 harikaşu an burda çiğ köfte yiyerek ağlıyorum bu kilolara ne kadar zayıf insanlar var topiğimizde
Boyun kaçHahahah boyum kısa öyle demee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?