- 24 Ocak 2022
- 606
- 352
- 33
- 26
- Konu Sahibi Yardmlslm16
-
Hayır dondurulmuş yumurtanız varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz sonrasında + transferden sonra bebek tutunsun diye kullanılan ilaçlar. Şu an 20.500tl oldu benim ilaçlar dahil halen ilaç kullanıyorum. +2500 rahim filmi çektirmiştimMesela 1. Tüp bebek 30 bin tuttu ama negatif sonuc 2.tüp bebek için tekrar 30 bin mi veriliyor? Nerde tüp bebek yaptırdınız Nekadar ödediniz?
1.tüp bebektemi? Nerede yaptırıyorsunuzHayır dondurulmuş yumurtanız varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz sonrasında + transferden sonra bebek tutunsun diye kullanılan ilaçlar. Şu an 20.500tl oldu benim ilaçlar dahil halen ilaç kullanıyorum. +2500 rahim filmi çektirmiştim
Evet ilk tüp bebek. Ben izmirde yaşıyorum burada yaptırdım doktorumun özel muayenesi var merkez olarakta medicalpark hastanesinin tüp bebek merkezini kullandık ama tabii aralık fiyatlarıydı bunlar şu an biraz daha zamlanmıştır1.tüp bebektemi? Nerede yaptırıyorsunuz
Evet hayırlısıyla tuttu çok şükürÇok teşekkür ederim 1. Denemede tuttu sanırım
ÇOK teşekkür ederim inşallah bide özel olmazsa sizdeki tüp bebeğe sebep neydi?Evet hayırlısıyla tuttu çok şükürdarısı size
Bende pcos eşimde sperm az. İlaç kullanıyordu ama uğraşmak istemedik 2 aşılama denemiştik 3.yü direk tüp bebek yaptık geçtikÇOK teşekkür ederim inşallah bide özel olmazsa sizdeki tüp bebeğe sebep neydi?
Ben bu ay bahçeci tüp bebek merkezi ile görüşüp fiyat aldım. 2. ve 3. transfer için verilen fiyatlar bir tık daha düşük. 1500 TL altı gibi yaklaşık. Dondurulmuş embriyo transferi de ilk tüp bebeğin yarısı gibi.Mesela 1. Tüp bebek 30 bin tuttu ama negatif sonuc 2.tüp bebek için tekrar 30 bin mi veriliyor? Nerde tüp bebek yaptırdınız Nekadar ödediniz?
Merhaba izmide hangi hekime gitinizHayır dondurulmuş yumurtanız varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz sonrasında + transferden sonra bebek tutunsun diye kullanılan ilaçlar. Şu an 20.500tl oldu benim ilaçlar dahil halen ilaç kullanıyorum. +2500 rahim filmi çektirmiştim
Nurettin ersöz ince doktorumMerhaba izmide hangi hekime gitiniz
Allah kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederimBende pcos eşimde sperm az. İlaç kullanıyordu ama uğraşmak istemedik 2 aşılama denemiştik 3.yü direk tüp bebek yaptık geçtik
Teşekkür ederimBen bu ay bahçeci tüp bebek merkezi ile görüşüp fiyat aldım. 2. ve 3. transfer için verilen fiyatlar bir tık daha düşük. 1500 TL altı gibi yaklaşık. Dondurulmuş embriyo transferi de ilk tüp bebeğin yarısı gibi.
Peki dondurma ücreti Nekadar ödeniyor?22 23 bin falan tuttu benim. ocakta başladım ve bitti taze transfer oldu sonuç bekliyorum. eğer geride donmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz bana 7bin dediler dondurulmuş embriyo transferine.
1800 dondurma için verdik onu da kattım içine. 2şerli 2 tüp embriyo dondurduk. Tüp başına ücret artıyor bizim gittiğimiz merkezde. Bir tüp 1000 ikinci tüp 800 üçüncü tüp 600 öyle gidiyor.Peki dondurma ücreti Nekadar ödeniyor?
ÇOK teşekkür ederim inşallah tutar1800 dondurma için verdik onu da kattım içine. 2şerli 2 tüp embriyo dondurduk. Tüp başına ücret artıyor bizim gittiğimiz merkezde. Bir tüp 1000 ikinci tüp 800 üçüncü tüp 600 öyle gidiyor.
Bi kaç kişiden daha duydum bu hocayı sayfasına bakayım takip edeyim canim hayırlı olsunNurettin ersöz ince doktorum
sebepsiz infertiliteTeşekkür ederimözel olmazsa sizin tüp bebek sebebiniz neydi?
Amin inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?