2022 tüp bebek fiyatı

Mesela 1. Tüp bebek 30 bin tuttu ama negatif sonuc 2.tüp bebek için tekrar 30 bin mi veriliyor? Nerde tüp bebek yaptırdınız Nekadar ödediniz?
Hayır dondurulmuş yumurtanız varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz sonrasında + transferden sonra bebek tutunsun diye kullanılan ilaçlar. Şu an 20.500tl oldu benim ilaçlar dahil halen ilaç kullanıyorum. +2500 rahim filmi çektirmiştim

1.tüp bebektemi? Nerede yaptırıyorsunuz

1.tüp bebektemi? Nerede yaptırıyorsunuz
Evet ilk tüp bebek. Ben izmirde yaşıyorum burada yaptırdım doktorumun özel muayenesi var merkez olarakta medicalpark hastanesinin tüp bebek merkezini kullandık ama tabii aralık fiyatlarıydı bunlar şu an biraz daha zamlanmıştır

Mesela 1. Tüp bebek 30 bin tuttu ama negatif sonuc 2.tüp bebek için tekrar 30 bin mi veriliyor? Nerde tüp bebek yaptırdınız Nekadar ödediniz?
Ben bu ay bahçeci tüp bebek merkezi ile görüşüp fiyat aldım. 2. ve 3. transfer için verilen fiyatlar bir tık daha düşük. 1500 TL altı gibi yaklaşık. Dondurulmuş embriyo transferi de ilk tüp bebeğin yarısı gibi.

Merhaba izmide hangi hekime gitiniz

22 23 bin falan tuttu benim. ocakta başladım ve bitti taze transfer oldu sonuç bekliyorum. eğer geride donmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz bana 7bin dediler dondurulmuş embriyo transferine.

Teşekkür ederim özel olmazsa sizin tüp bebek sebebiniz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…