- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
- Konu Sahibi Yardmlslm16
Çok iyidir Teşekkür ederim darısı sizeBi kaç kişiden daha duydum bu hocayı sayfasına bakayım takip edeyim canim hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyidir Teşekkür ederim darısı sizeBi kaç kişiden daha duydum bu hocayı sayfasına bakayım takip edeyim canim hayırlı olsun
Merhaba kaçıncı gündesiniz22 23 bin falan tuttu benim. ocakta başladım ve bitti taze transfer oldu sonuç bekliyorum. eğer geride donmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz bana 7bin dediler dondurulmuş embriyo transferine.
merhaba transfer sonrası 7.gündeyimMerhaba kaçıncı gündesiniz
Hayırlısı olur inşallah bende 5.gundeyimmerhaba transfer sonrası 7.gündeyim
ben hissetmemeye çalışıyorum belirti falan aramıyorum negatif olursa hayal kırıklığına uğramamak için. ne olsa ilaçlardandır diyip geçiyorum senin de az kalmış canım hadi hayırlısıNasılsınız, bi şeyler hissediyor musunuz kızlar? motherofcatss G gzm999000
Benim de çarşamba transferim olucak cok heyecanlıyım.
Valla hiçbir şey hissetmiyorum sadece çok heyecanlıyım bol bol dua edip bekliyorum :) hayırlısı olsun inşallah seninde çok heyecanlı bi süreç onu görmek bile :)Nasılsınız, bi şeyler hissediyor musunuz kızlar? motherofcatss G gzm999000
Benim de çarşamba transferim olucak cok heyecanlıyım.
Yok canım ben opudan sonra iğne kullanmadım progestan fitil estrofem kullandım hala devam ediyorum ek olarak transfer sonrasi progestan iğne ve oksapar kullanıyorumGüzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Allah kalbinizden geçeni versin inşallah. Bebelerinizle keyif yapın bakalım dinlenin bir kac gun sonra yetisicez size ah nasil heyecanliyim varya anlatamam motherofcatss G gzm999000 Bu arada transferden once igne kullandiniz mi kizlar? Ben gecen cuma opu oldum. O gunden beri progeston dex kullaniyorum goguslerimin agrisi hassasiyetinden oluyorum. Transferdn sonrada devam edicekmisim igneye. Sizde de olmusmuydu? Su yuzden soruyorum bu igne bu yan etkiyi yapiyorsa asla belirti anlayamayacagim
evet canım benim opudan sonra aşırı göğüslerimde acı oldu 2 gün sonra geçti ama. ben taze transfer oldum opu günü progestan fitil ve estrofem verdi doktor o günden beri ikisini kullanıyorum günde 3 defa. iğne verilmedi bana. allahtan fitil vermiş doktor yoksa bende akıntı takip ederdim kesinfitil kullandığım için fitil geri akıyo hep o yüzden edemiyorum çok iyi oldu bacak ağrısı ve bel ağrısı oluyo bende ara ara onlarda ilaçlardandır diyorumGüzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Allah kalbinizden geçeni versin inşallah. Bebelerinizle keyif yapın bakalım dinlenin bir kac gun sonra yetisicez size ah nasil heyecanliyim varya anlatamam motherofcatss G gzm999000 Bu arada transferden once igne kullandiniz mi kizlar? Ben gecen cuma opu oldum. O gunden beri progeston dex kullaniyorum goguslerimin agrisi hassasiyetinden oluyorum. Transferdn sonrada devam edicekmisim igneye. Sizde de olmusmuydu? Su yuzden soruyorum bu igne bu yan etkiyi yapiyorsa asla belirti anlayamayacagim
Bahçeci ne kadar d di fiyatı?Ben bu ay bahçeci tüp bebek merkezi ile görüşüp fiyat aldım. 2. ve 3. transfer için verilen fiyatlar bir tık daha düşük. 1500 TL altı gibi yaklaşık. Dondurulmuş embriyo transferi de ilk tüp bebeğin yarısı gibi.
tüp bebek 15.500 tl, muayene 900 tl.Bahçeci ne kadar d di fiyatı?
Centrum ile ayniymistüp bebek 15.500 tl, muayene 900 tl.
bende ayni doktora gidiyorum 1 deneme tutmadı şuan 2 denemedeyımNurettin ersöz ince doktorum
Hayırlısı olsunbende ayni doktora gidiyorum 1 deneme tutmadı şuan 2 denemedeyım