• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 tüp bebek fiyatı

Nasılsınız, bi şeyler hissediyor musunuz kızlar? motherofcatss motherofcatss G gzm999000 😍
Benim de çarşamba transferim olucak cok heyecanlıyım.
ben hissetmemeye çalışıyorum🙈 belirti falan aramıyorum negatif olursa hayal kırıklığına uğramamak için. ne olsa ilaçlardandır diyip geçiyorum😅 senin de az kalmış canım hadi hayırlısı🤲🏻

Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Allah kalbinizden geçeni versin inşallah. Bebelerinizle keyif yapın bakalım dinlenin bir kac gun sonra yetisicez size😂 ah nasil heyecanliyim varya anlatamam🙊 motherofcatss motherofcatss G gzm999000 Bu arada transferden once igne kullandiniz mi kizlar? Ben gecen cuma opu oldum. O gunden beri progeston dex kullaniyorum goguslerimin agrisi hassasiyetinden oluyorum. Transferdn sonrada devam edicekmisim igneye. Sizde de olmusmuydu? Su yuzden soruyorum bu igne bu yan etkiyi yapiyorsa asla belirti anlayamayacagim😂

Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Allah kalbinizden geçeni versin inşallah. Bebelerinizle keyif yapın bakalım dinlenin bir kac gun sonra yetisicez size😂 ah nasil heyecanliyim varya anlatamam🙊 motherofcatss motherofcatss G gzm999000 Bu arada transferden once igne kullandiniz mi kizlar? Ben gecen cuma opu oldum. O gunden beri progeston dex kullaniyorum goguslerimin agrisi hassasiyetinden oluyorum. Transferdn sonrada devam edicekmisim igneye. Sizde de olmusmuydu? Su yuzden soruyorum bu igne bu yan etkiyi yapiyorsa asla belirti anlayamayacagim😂
Yok canım ben opudan sonra iğne kullanmadım progestan fitil estrofem kullandım hala devam ediyorum ek olarak transfer sonrasi progestan iğne ve oksapar kullanıyorum
Bir an önce olsun sağlıkla tutunsun inşallah
Ama göğüs ağrısı şişkinlik tedaviye ilk başladığım günden beri var bende hormonlardan dolayı. İçini ferah tut hep olumlu düşün herkes adına dua ediyorum rabbim yardımcımız olsun :)

evet canım benim opudan sonra aşırı göğüslerimde acı oldu 2 gün sonra geçti ama. ben taze transfer oldum opu günü progestan fitil ve estrofem verdi doktor o günden beri ikisini kullanıyorum günde 3 defa. iğne verilmedi bana. allahtan fitil vermiş doktor yoksa bende akıntı takip ederdim kesin😂fitil kullandığım için fitil geri akıyo hep o yüzden edemiyorum çok iyi oldu 😬 bacak ağrısı ve bel ağrısı oluyo bende ara ara onlarda ilaçlardandır diyorum☺️

Merhaba ben de bu hafta hayırlısıyla başlayacağım. Maalesef fiyatlar oldukça yüksek Allah yardımcımız olsun her anlamda.

Back