Ertesi gun birinci gün olarak sayiliyo opudan sonrada oyle olmustu yumurtayi toplayip spermle dolleyince sayilmiyomus o gun ertesi gun birinci gun oluyomus ne tuafKizlarr transfer oldugumuz gunu 1. Gun olarak sayiyormuyuzz? Yoksa ertesi gunmu 1. Gun oluyor?bilen varmiii
Bende bişey yok iş güç hazirana kadar deneme işte bakalımİyim heraldehic bi fikrim yok cok sıkıldım ya evde durmaktan sen nasılsın bugun
Hadi bakalm insallah gerek kalmaz tedaviye kendiliginden kalırsınBende bişey yok iş güç hazirana kadar deneme işte bakalım
Yaacanımm tranasfer oldugun gün sayılmıyor .bir sonraki gunden 1 olarak saymaya başlıyorsun
Ayneen hadi o neyse dedimdee bundada oyle olmasi tuafmissErtesi gun birinci gün olarak sayiliyo opudan sonrada oyle olmustu yumurtayi toplayip spermle dolleyince sayilmiyomus o gun ertesi gun birinci gun oluyomus ne tuaf
hiç sorun yok canım valla bizde hatta 2017 de hamile kaldım, yıllar sonra kendiliğinden olmuştu ama rapor hakkı için yaş artık 43 malesef vermiyorlar, birde hep başka yerlerde uğraştık, verceklerini sanmam rapor, keşke verseler yoksa çok pahalı vallahiİnsallah tutar ilk denemede hic bi sıkıntı bulamiyolar mi yani sizde
Keske iki asilamadan sonra tup bebege gecseydiniz rapor işini mutlaka sorun derim devlette de olsa ilaclari parayla veriyolar sonucta onun icin belki rapor alabilirsiniz sonucta kac sene ugrastiniz vermeleri lazim
Pahali tabiki bizde ilk denemede guvendigimiz ozel bi yerde yaptiriyoruz tutmazsa devlet hastanesine gecicekhiç sorun yok canım valla bizde hatta 2017 de hamile kaldım, yıllar sonra kendiliğinden olmuştu ama rapor hakkı için yaş artık 43 malesef vermiyorlar, birde hep başka yerlerde uğraştık, verceklerini sanmam rapor, keşke verseler yoksa çok pahalı vallahi
Allahallah bende diyorum sali gunu olmadi mi bu miz ne cabuk 7 gun olduAyneen hadi o neyse dedimdee bundada oyle olmasi tuafmissbende 7. Gunum diye seviniyodumm daha 6. Gunummus :))
Allahallah bende diyorum sali gunu olmadi mi bu miz ne cabuk 7 gun oldu
Agzim kulaklarımdaahh ah zaman gecmiyor artik yaa, sende varmi belirti biseyy? Ben belirti aramak istemiyorumm ilaclarin etkisindendir diye filannn:)) ama ufacik bisey oluncada sevinmiyo degilim
Sabah belimin ortasında bi agri vardi suan yok adet sancısı gibi sancim var ama şiddetli degil yaniahh ah zaman gecmiyor artik yaa, sende varmi belirti biseyy? Ben belirti aramak istemiyorumm ilaclarin etkisindendir diye filannn:)) ama ufacik bisey oluncada sevinmiyo degilim
Hahaha aynen ben soylemiyorum bilee kendi kendimi avutuyorum direk kesin ilactandir diyeAgzim kulaklarımdasoran olursada ilaclarin yan etkisiymia diyorum kendi kendimi kandiriyorum
AyyHahaha aynen ben soylemiyorum bilee kendi kendimi avutuyorum direk kesin ilactandir diyebugunde rahmimde igne gibi batmalar hissediyorum ogleden beri, gelip gidiyo anlikk
Evett bel agrisida ara ara gelip gidiyoo dedigin gibi
Dunki igne beni cok fena yapti ama aksamustu yaa yuruyemedim resmen, gece uyuyamadimm cok kotuydu bugun iyiyimde cok sukur ama yinede agrim var
Yuruyus yapmadim igneden sonra ondanmi oldu diyorumAyyyarin gecer ignenin ağrısı eli ağır olan biri vurunca bende oyle oluyorum
Yuruyusr alistin bence ondandir evin icinde yuru dışarı soğuk üşütmeYuruyus yapmadim igneden sonra ondanmi oldu diyorumbilemedim vururken hic acimadi cunku 4/5 saat sonra basladi oturdukca
Aynenn dun cok soguktuu hastaneden ablama gectim direk yakin diyeYuruyusr alistin bence ondandir evin icinde yuru dışarı soğuk üşütme
Hayir korkma 6.7. gunden sonra lekelenme gelirmis tutunma lekesi oKizlar benim cok hafif pembemsi akintim oldu ya yine bugun transferin 6. Gunucok ince kucuk bi cizgi halinde pecetede, korkuyorum adet olucam diye
Yaaa insallahhHayir korkma 6.7. gunden sonra lekelenme gelirmis tutunma lekesi o
Normalde adetlerinde boyle bi leke gelirmi oncedenYaaa insallahhkorkuyorum adet oncesi lekelenmesi diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?